onka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Natka dzięki :angel: :) Teddy jest słodki bardzo ma nowe dwie mamy bo i Adzia i Wiewióra mu matkują no, a Agi nawet pozwala ciągnąć cyca :D szaleje z maluszkami chociaz duzo większy jest od nich i słodko razem wyglądają :lol: dzis mój Remik nie mógł go znaleśc rano 8) woła a psa nie ma :o a Teddy razem z maluskzami i Andzią!! w tym amłym koszyku :lol: szok ja juz nie wiem rekordy biją te moje grzywki,że tam sie wszystkie mieszcza, a maja tyle spanek i w nosie maja wkupie raźniej :lol: :wink: podobno :lol:
Nata Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Super :angel: :angel: :angel: ale ci zazdroszcze takiej licznej gromadki :P doslownie maly raj na ziemi... ja tez chce :roll:
onka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 oj :) Nata jak juz maluszków nie bedzie to nie bedzie tak wiele tej gromadki :lol:
maga18 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Teddy z cycem - ciuś ciuś... taki duzy a cyca ciagnie :lol: :angel: Ja tez zazdroszcze takiej gromadki!!! :D 8) :angel:
gruca Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Onka maluszki fantastyczne,a ile one mają że jeszcze cyca ciągną. Szkoda Andzi. Wczoraj wieczorem robiłam zdjęcia jak Agata spała,ale niestety tylko jedno wyszło wyrażnie szkoda bo bardzo śmieszne pozy przybierała.
maga18 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Agata to modelka 8) A w pizamce jak dzidzia wyglada :angel:
maga18 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 oooooooooooooo no wreszcie moja Happy :iloveyou: :angel: jak puszka okruszka wyładniała!!! siersciucha jej urosła :D :angel:
malawaszka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 słodka snieżynka :laola: calutka biała jest?
miniaga Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Aniołku już zwątpiłam, że kiedyś ją pokażesz - napisz mi jeszcze raz proszę ile ona liczy miesięcy. Jest fantastyczna - uwielbiam białe pp - choc patrząc na Tasminę wracającą ze spaceru - nie zawsze :D Moja stoi pięknie - dopóki nie zobaczy apartatu, ale i tak pod wzgledem budowy Tasi do Happy daleko :(
maga18 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 jak fajnie jest sie nieszczerze pozachwycac :lol:
miniaga Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 ja tam sie nigdy nieszczerze nie zachwycam. Jezeli mi się pies nie podoba, to w najczęściej o tym mówię lub wogóle nie odpowiadam na post. A pochwały dla Tasi przyjmuje jako ocenę jej uroku a nie ocenę zgodności ze wzorcem i nigdy sie nie obrażam jak słyszę krytyke pod jej adresem - wiem jakiego ma psa i co jest jej minusem :D Madziu oczywiście zrozumiałam o co chodziło w Twoim poście, ale skorzystałm z okazji :D
miniaga Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Nio to moja to olbrzym! chyba dziś urządze polowanie na centymetr(od miesiąca się zawieruszył) i zmierzę Tasi, bo ona jest większa nawet od starszych od siebie psów :( Wzrost oceniłam na podstawię proporcji do monitora :D
miniaga Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Mam jeszcze pytanko ogólne do właścicieli grzywków. Wstawiam tu, bo nie ma wątku o zdrówku. Czy wasze grzywki mają problemy z zatokami przyodbytowymi?
Draczyn Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 miniaga napisał(a):Mam jeszcze pytanko ogólne do właścicieli grzywków. Wstawiam tu, bo nie ma wątku o zdrówku. Czy wasze grzywki mają problemy z zatokami przyodbytowymi?Moja ma już 6 lat i nigdy takich kłopotów nie miała
AngelOfDeath Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 jesli chodzi o te zatoki to moje grzywacze nie ale jeden z moich papillonow tak :evil: trzeba czyscic 0X :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: a feeeeee :evilbat:
maga18 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 moje zatoki (gruczoły przy odbytowe) maja ok, ale wiele psów/suk to ma :D normalka :D i czysto kosmetyczny zabieg ;)
Draczyn Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Dopiero traz przeczesałam galerię i zobaczyłam Moja Happy. Mnie ona się b. podoba Taki bialy prześliczny puszek. I naprawdę mówię szczerze. Jeśli nie bedzie za duża, to będzie moim zdaniem ekstra suczka
onka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 a tutaj Teddy grzecznie stoi :) musiałam zamazac swa cudna ciążową nalaną twarz :lol: z mina jakbym miała zaraz kogos zabić :lol: :wink:
Em-ka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='onka']a tutaj Teddy grzecznie stoi :) musiałam zamazac swa cudna ciążową nalaną twarz :lol: z mina jakbym miała zaraz kogos zabić :lol: :wink: Aniu! zachwyca mnie ten Twój Teduś! (i z całą pewnością mówię szczerze!) - kiedy sie spotkamy na ringu?? Buziaczki mamusiu! :calus:
anna1 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 apropos sobowtorow:) moze nie chinczyk ale... to gryfonik z ostatniego miotu:) nazwalam ja Joda jek sie urdzila i tak juz zostalo:) nadal jest Joda:)
anna1 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 angel- no ladnie Heppy porosla:) Teddi oczywiscie super:)
Recommended Posts