Ania i Psy Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Boa jest gładki i suchy, zimny,jeśli przebywał w chłodzie,ciepły,jeśli sie ogrzał pod lampką-bądż co bądz to zwierzę zmiennocieplne. Co do szarpka to :(
Agama Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 NESJANKO co do DZIECI w domach DZIECKA to jesli nie zmienia sie przepisy i jacys bezduszni urzedasy nie wspominajac o kuratorach to MALENSTW w DOMACH DZIECKA bedzie coraz wiecej...:placz: ALE to temat chyba nie w galeri przepraszam narobilam zamieszania
Nesjanna Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Agama - napewno to nie temat tutaj, ani w ogóle na psim forum
maga18 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 biedny sharpi [*] :placz: Węze są aksamitne w dotyku :loveu: gdyby jadły owady to bym se jakiegos sprezentowała :lol: :cool3:
orsini Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 weze sa cool!!!! jakby byly mniejsze to bym chciala miec, ale skad gwarancja ze 3metrowy pyton mi sznaucera nie wciagnie na sniadanie????
maga18 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 sa rozne gatunki :) zbozowe sa male i fajne i ladne :)
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 orsini napisał(a):weze sa cool!!!! jakby byly mniejsze to bym chciala miec, ale skad gwarancja ze 3metrowy pyton mi sznaucera nie wciagnie na sniadanie???? ja bym chciałą właśnie duużegoo wężaa :evil_lol: ale nie mogłabym karmić myszami i szczurami i co tam jeszcze im dają :shake:
orsini Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 no duzym wezom to juz i sznaucerka mozna by dac-nazarty by byl na caly miesiac hahahaa
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 orsini napisał(a):no duzym wezom to juz i sznaucerka mozna by dac-nazarty by byl na caly miesiac hahahaa bleh :angryy: gorzej jakbym w porywie złości na Luny wybryki ją wrzuciła do terrarium a potem płaaaaczz :-( :evil_lol:
Nesjanna Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 :lol: naprawdę !!! u mnie yorkowa znajoma opowiada, że węża trzymała do czasu jak wąż zaczął polować na yorki ...
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 słuchajcie - ponieważ tu była mowa o sharpejku ze schronu to może pomożecie znaleźć dom dla tego biedaka: Moja mama ma psa o imieniu Yoki. Jest to 6-letni Shar-pei. Moja mama jest jego trzecią właścicielką. Pies nie ma szczęścia do właścicieli, ponieważ znowu będzie musiał go zmienić, ze względu na sytuację w domu. Mianowicie moja babcia ma z nim problemy. Pies na nią warczy i próbuje ją zdominować. Sytuacja jest na tyle poważna, że od 3 miesięcy szukam dla niego nowego domu. Zamieściłem ogłoszenia w największych dziennikach na Śląsku. Niestety nie zgłosił się nikt odpowiedni. Proszę o pomoc! Czy moglibyście przygarnąć Yokiego? Jeśli nie znajdę dla niego nowego domu, to będę go musiał oddać do schroniska! :placz: psiak jest w katowicach
Iwona Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Malawaszko :-) - podałam temat na forum Sharpei World. Ja niestety nie mogę przygarnąć psiaka:placz: , a strasznie mi szkoda każdego shar-peika / i każdego psa w potrzebie/. Czy mogłabyś podać jakieś bliższe namiary - kontakt na właścicielkę Yoko - skąd wzięłaś tą informację? Mogę jedynie pomóc w szukaniu domku dla psiaka.
malawaszka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Iwona wielkie dzięki - namiary [email protected] 0508162340 możesz dać linka to tego topisu na forum sp?? tą prośbę dostałam od znajomej z KPdZ w Tychach bo to do nich napisał ten Pan czy nie mogą przyjąć psa do siebie, ale oni nie przyjmują tak psów - to nie jest schronisko dla psów, tylko dla koni wykupionych z rzeźni
didi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Witam Wszystkich !! Oto moje maluchy 8-tygodniowe : ONIKA: ORZESZEK: I mój OUDI :lol: :
Guest marketa2312 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 No no czarny grzywaczek już mnie bierze...:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: buziaczka w pisiaczka!!.:razz::razz::razz::razz::razz:
didi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 i jeszcze raz OUDI: Kelly wpatrzona jak w telewizor ;)
Guest marketa2312 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Fajne pamiątkowe ujęcia!! Moje maluchy skończyły 17 dni!! ale troszkę inna rasa..choć jak Qudi obrośnie to będzie dośc podobny!!! :razz::razz::razz::razz:
onka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 bardzo ładne maluszki didi masz:) czarnulek ładnie sie zapowiada i nie rozjasni sie na moje oko ;) super a onka gdzie?
didi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 onka napisał(a):bardzo ładne maluszki didi masz:) czarnulek ładnie sie zapowiada i nie rozjasni sie na moje oko ;) super a onka gdzie? Onka jest już sprzedana mieszka teraz w Warszawie A Oudi jak narazie się nie przebarwia :lol: oby tak dalej
onka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 moje maluchy mialy przeglad w ten czwartek dopiero:)i sa wszystkie 3 no Ramonda to z nami pomieszka bo do Szwecji pojedzie i kwarantanna niestety
didi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 onka napisał(a):moje maluchy mialy przeglad w ten czwartek dopiero:)i sa wszystkie 3 no Ramonda to z nami pomieszka bo do Szwecji pojedzie i kwarantanna niestety No to daleko pojedzie :)
malawaszka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :placz: moja ukochana Ramonda taaak daleko :placz: :placz: :placz: didi maluszki cudne :multi:
resuruss Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Didi!!!Maluchy cudne!!!!!Widze,ze juz nie zdalylam zobaczyc calego kompletu.....
Recommended Posts