Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NESJANKO co do DZIECI w domach DZIECKA to jesli nie zmienia sie przepisy i jacys bezduszni urzedasy nie wspominajac o kuratorach to MALENSTW w DOMACH DZIECKA bedzie coraz wiecej...:placz: ALE to temat chyba nie w galeri przepraszam narobilam zamieszania

Posted

orsini napisał(a):
weze sa cool!!!!
jakby byly mniejsze to bym chciala miec, ale skad gwarancja ze 3metrowy pyton mi sznaucera nie wciagnie na sniadanie????

ja bym chciałą właśnie duużegoo wężaa :evil_lol: ale nie mogłabym karmić myszami i szczurami i co tam jeszcze im dają :shake:

Posted

orsini napisał(a):
no duzym wezom to juz i sznaucerka mozna by dac-nazarty by byl na caly miesiac hahahaa

bleh :angryy: gorzej jakbym w porywie złości na Luny wybryki ją wrzuciła do terrarium a potem płaaaaczz :-( :evil_lol:

Posted

słuchajcie - ponieważ tu była mowa o sharpejku ze schronu to może pomożecie znaleźć dom dla tego biedaka:

Moja mama ma psa o imieniu Yoki. Jest to 6-letni Shar-pei. Moja mama jest
jego trzecią właścicielką. Pies nie ma szczęścia do właścicieli, ponieważ
znowu będzie musiał go zmienić, ze względu na sytuację w domu. Mianowicie
moja babcia ma z nim problemy. Pies na nią warczy i próbuje ją zdominować.
Sytuacja jest na tyle poważna, że od 3 miesięcy szukam dla niego nowego
domu. Zamieściłem ogłoszenia w największych dziennikach na Śląsku. Niestety
nie zgłosił się nikt odpowiedni.
Proszę o pomoc! Czy moglibyście przygarnąć Yokiego? Jeśli nie znajdę dla
niego nowego domu, to będę go musiał oddać do schroniska!

:placz: psiak jest w katowicach

Posted

Malawaszko :-) - podałam temat na forum Sharpei World. Ja niestety nie mogę przygarnąć psiaka:placz: , a strasznie mi szkoda każdego shar-peika / i każdego psa w potrzebie/. Czy mogłabyś podać jakieś bliższe namiary - kontakt na właścicielkę Yoko - skąd wzięłaś tą informację? Mogę jedynie pomóc w szukaniu domku dla psiaka.

Posted

Iwona wielkie dzięki - namiary [email protected] 0508162340 możesz dać linka to tego topisu na forum sp?? tą prośbę dostałam od znajomej z KPdZ w Tychach bo to do nich napisał ten Pan czy nie mogą przyjąć psa do siebie, ale oni nie przyjmują tak psów - to nie jest schronisko dla psów, tylko dla koni wykupionych z rzeźni

Guest marketa2312
Posted

No no czarny grzywaczek już mnie bierze...:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
buziaczka w pisiaczka!!.:razz::razz::razz::razz::razz:

Guest marketa2312
Posted

Fajne pamiątkowe ujęcia!!
Moje maluchy skończyły 17 dni!! ale troszkę inna rasa..choć jak Qudi obrośnie to będzie dośc podobny!!!
:razz::razz::razz::razz:

Posted

bardzo ładne maluszki didi masz:)
czarnulek ładnie sie zapowiada i nie rozjasni sie na moje oko ;)
super
a onka gdzie?

Posted

onka napisał(a):
bardzo ładne maluszki didi masz:)
czarnulek ładnie sie zapowiada i nie rozjasni sie na moje oko ;)
super
a onka gdzie?

Onka jest już sprzedana mieszka teraz w Warszawie
A Oudi jak narazie się nie przebarwia :lol: oby tak dalej

Posted

moje maluchy mialy przeglad w ten czwartek dopiero:)i sa wszystkie 3 no Ramonda to z nami pomieszka bo do Szwecji pojedzie i kwarantanna niestety

Posted

onka napisał(a):
moje maluchy mialy przeglad w ten czwartek dopiero:)i sa wszystkie 3 no Ramonda to z nami pomieszka bo do Szwecji pojedzie i kwarantanna niestety

No to daleko pojedzie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...