maga18 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 resuruss napisał(a):nie no ,ja mam odmienny pomysl......Ja chce im uszyc futra ze wzorem dzikich zwierzat.... :lol: bede miala tygrysa, geparda i zebre!I tak ludzie sie z nich smieja wiec przywyklam. juz im wspolczuje :wink:
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 maga18 napisał(a):to juz wole kupic skore barana i im kozuszki sprawic :lol: a swoja droga komicznie by wygladały :lol: :lol: :lol: :lol:To Ci z topiku głównego off Cie zlinczują, bo oni puszczają tam makabryczne filmiki i robią dzień bez futer
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 resuruss napisał(a):Maga!To ciesz sie ,ze Mileczka chodzi....bo u moich strajk wyglada tak ,ze znosze je na dol,stawiam na ziemi i stoja jak posagi......Nie zalatwia sie ,nie zrobia kroku tylo jak ja odejde to piszcza ,ale sie nie rusza.Wiec na razie marzna ,a ja bede szyla im na zamowienie nie szeleszczace.Moja biedna naguska też tak się zachowuje. Muszę za każdym razem na siłe ją wynosić
maga18 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Draczyn napisał(a):maga18 napisał(a):to juz wole kupic skore barana i im kozuszki sprawic :lol: a swoja droga komicznie by wygladały :lol: :lol: :lol: :lol:To Ci z topiku głównego off Cie zlinczują, bo oni puszczają tam makabryczne filmiki i robią dzień bez futer wiem... sama jestem zwolenniczką sztucznych futer... :(
sh_maniak Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 resuruss napisał(a):nie no ,ja mam odmienny pomysl......Ja chce im uszyc futra ze wzorem dzikich zwierzat.... :lol: bede miala tygrysa, geparda i zebre!I tak ludzie sie z nich smieja wiec przywyklam. ale bajer :angel: :angel: szyj Res i pokazuj fotki :D
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 sh_maniak napisał(a):resuruss napisał(a):nie no ,ja mam odmienny pomysl......Ja chce im uszyc futra ze wzorem dzikich zwierzat.... :lol: bede miala tygrysa, geparda i zebre!I tak ludzie sie z nich smieja wiec przywyklam. ale bajer :angel: :angel: szyj Res i pokazuj fotki :DJestem za , popieram
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 gdyby nie to, że wiem, że Bułka to grzywaczka pp - tak na tym zdjęciu obstawiałabym ją na YORKA :hmmmm:
sh_maniak Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Super wygladaja u Bułki łapki , jakby miała nogawki z kozaczkami "yeti" :lol: , Madzia jak one tam się nazywały bo nie pamietam :roll:
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 resuruss napisał(a):RESubranka ekstra, ale one jak widać nie są w nich najszczęśliwze. Stoją jak biedne sierotki :D :D :D
resuruss Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Draczyn!Zajrzuj kilka stron wczesniej.Zobaczysz jak stoja. :wink:
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 resuruss napisał(a):Draczyn!Zajrzuj kilka stron wczesniej.Zobaczysz jak stoja. :wink:Oj nie chce mi się tych stron przewracać, bo to kupę roboty :D , ale napewno jst jakiś postęp. Moja o wogól w ubranku nie staje, tylko leży na plekach i nóżkami przebiera, dopóki jej się tych tekstyliówniwe zdejmie. Uparte z niej babsko
Draczyn Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Res przepiękne foty, cosprzeoczyłam, bo wcześniej ich nie widziałam ale wydaj mi sie, że one dają Ci Lapkami sygnały, abyś te tekstylia z nich ściągnęła :D :D
malawaszka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 hahaha Gizmol jaki bledzioch :roflt: Ress - do solary z nimi :lol: :lol: :lol: uwielbiam to stadko :angel: :angel: :angel: aaa no i po delikatnym przypomnieniu o wykrojach już ich szukam :lol: :oops:
resuruss Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Malawaszko!To nie bylo do Ciebie skierowane.Wiem ,ze gadalysmy o tym ,ze je masz ,ale to nie chodzilo o popedzanie czy cos.Ania znalazla swietny link do wykrojow ,ale na razie jakos nie moge sie zdecydowac.....
Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Jestem na tym forum nowa,chociaz czytam te strony od jakiegos czasu.Jestem wlascicielka chińskiego grzywacza-nagiego z Gdańska.Pozdrawiam Ressurus,ktora zajeła sie grzywaczem ze schroniska w Lublinie!Pozdrowienia dla p.Ani Kusal.
malawaszka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 a będą fotki grzywaczyka??? :angel: :angel: :angel: Witamy 8) hahaha witam jako pierwsza chociaż grzywacza nie mam :lol: :wink:
Ania i Psy Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [quote name='"Dorota_33"']Jestem na tym forum nowa,chociaz czytam te strony od jakiegos czasu.Jestem wlascicielka chińskiego grzywacza-nagiego z Gdańska.Pozdrawiam Ressurus,ktora zajeła sie grzywaczem ze schroniska w Lublinie!Pozdrowienia dla p.Ani Kusal.[/quote No witamy ! Wreszcie:) Serdecznie dziękuję za pozdroiwienia i czekamy na fotki łysola:)
Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Chętnie bym pokazała jego zdjecia,niestety nie wiem jak to sie tu wprowadza.Troche czasu,to pewnie sobie z tym poradze.
Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 "Ania i Psy" napisał(a):[quote name='Dorota_33']Jestem na tym forum nowa,chociaz czytam te strony od jakiegos czasu.Jestem wlascicielka chińskiego grzywacza-nagiego z Gdańska.Pozdrawiam Ressurus,ktora zajeła sie grzywaczem ze schroniska w Lublinie!Pozdrowienia dla p.Ani Kusal.[/quote No witamy ! Wreszcie:) Serdecznie dziękuję za pozdroiwienia i czekamy na fotki łysola:) Pani Aniu wysle pani te zdjecia na e-maila,a pani tutaj,dobrze?
Ania i Psy Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Bardzo chętnie, ale wstawię dopiero jutro-czas już odejść od kompa:) I jeszcze jedno, na forum wszyscy mówimy sobie na ty posługując się nikami:)
Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Zdjęcia wysłałam,mam nadzieje,ze dojda.Musze sie jeszcze duzo nauczyc,nickow tez.
Recommended Posts