Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

resuruss napisał(a):
nie no ,ja mam odmienny pomysl......Ja chce im uszyc futra ze wzorem dzikich zwierzat.... :lol: bede miala tygrysa, geparda i zebre!I tak ludzie sie z nich smieja wiec przywyklam.

juz im wspolczuje :wink:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maga18 napisał(a):
to juz wole kupic skore barana i im kozuszki sprawic :lol: a swoja droga komicznie by wygladały :lol: :lol: :lol: :lol:
To Ci z topiku głównego off Cie zlinczują, bo oni puszczają tam makabryczne filmiki i robią dzień bez futer

Posted

resuruss napisał(a):
Maga!To ciesz sie ,ze Mileczka chodzi....bo u moich strajk wyglada tak ,ze znosze je na dol,stawiam na ziemi i stoja jak posagi......Nie zalatwia sie ,nie zrobia kroku tylo jak ja odejde to piszcza ,ale sie nie rusza.Wiec na razie marzna ,a ja bede szyla im na zamowienie nie szeleszczace.
Moja biedna naguska też tak się zachowuje. Muszę za każdym razem na siłe ją wynosić

Posted

Draczyn napisał(a):
maga18 napisał(a):
to juz wole kupic skore barana i im kozuszki sprawic :lol: a swoja droga komicznie by wygladały :lol: :lol: :lol: :lol:
To Ci z topiku głównego off Cie zlinczują, bo oni puszczają tam makabryczne filmiki i robią dzień bez futer

wiem... sama jestem zwolenniczką sztucznych futer... :(

Posted

resuruss napisał(a):
nie no ,ja mam odmienny pomysl......Ja chce im uszyc futra ze wzorem dzikich zwierzat.... :lol: bede miala tygrysa, geparda i zebre!I tak ludzie sie z nich smieja wiec przywyklam.

ale bajer :angel: :angel:
szyj Res i pokazuj fotki :D

Posted

sh_maniak napisał(a):
resuruss napisał(a):

ale bajer :angel: :angel:
szyj Res i pokazuj fotki :D
Jestem za , popieram

Posted

resuruss napisał(a):
Draczyn!Zajrzuj kilka stron wczesniej.Zobaczysz jak stoja. :wink:
Oj nie chce mi się tych stron przewracać, bo to kupę roboty :D , ale napewno jst jakiś postęp. Moja o wogól w ubranku nie staje, tylko leży na plekach i nóżkami przebiera, dopóki jej się tych tekstyliówniwe zdejmie. Uparte z niej babsko

Posted

Res przepiękne foty, cosprzeoczyłam, bo wcześniej ich nie widziałam ale wydaj mi sie, że one dają Ci Lapkami sygnały, abyś te tekstylia z nich ściągnęła :D :D

Posted

hahaha Gizmol jaki bledzioch :roflt: Ress - do solary z nimi :lol: :lol: :lol: uwielbiam to stadko :angel: :angel: :angel:

aaa no i po delikatnym przypomnieniu o wykrojach już ich szukam :lol: :oops:

Posted

Malawaszko!To nie bylo do Ciebie skierowane.Wiem ,ze gadalysmy o tym ,ze je masz ,ale to nie chodzilo o popedzanie czy cos.Ania znalazla swietny link do wykrojow ,ale na razie jakos nie moge sie zdecydowac.....

Posted

Jestem na tym forum nowa,chociaz czytam te strony od jakiegos czasu.Jestem wlascicielka chińskiego grzywacza-nagiego z Gdańska.Pozdrawiam Ressurus,ktora zajeła sie grzywaczem ze schroniska w Lublinie!Pozdrowienia dla p.Ani Kusal.

Posted

[quote name='"Dorota_33"']Jestem na tym forum nowa,chociaz czytam te strony od jakiegos czasu.Jestem wlascicielka chińskiego grzywacza-nagiego z Gdańska.Pozdrawiam Ressurus,ktora zajeła sie grzywaczem ze schroniska w Lublinie!Pozdrowienia dla p.Ani Kusal.[/quote

No witamy !
Wreszcie:)
Serdecznie dziękuję za pozdroiwienia i czekamy na fotki łysola:)

Posted

"Ania i Psy" napisał(a):
[quote name='Dorota_33']Jestem na tym forum nowa,chociaz czytam te strony od jakiegos czasu.Jestem wlascicielka chińskiego grzywacza-nagiego z Gdańska.Pozdrawiam Ressurus,ktora zajeła sie grzywaczem ze schroniska w Lublinie!Pozdrowienia dla p.Ani Kusal.[/quote

No witamy !
Wreszcie:)
Serdecznie dziękuję za pozdroiwienia i czekamy na fotki łysola:)

Pani Aniu wysle pani te zdjecia na e-maila,a pani tutaj,dobrze?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...