Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Śliczny szczeniak!Jutro kupie porzadny aparat-tylko trzeba jeszcze umieć to obsługiwać!
onka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dorota_33 napisał(a):Zdjęcia wysłałam,mam nadzieje,ze dojda.Musze sie jeszcze duzo nauczyc,nickow tez. Dorota 33 wejdź na http://imageshack.us/ wybiez zdjęcie zrób send potem ostatni link jaki sie wyswietli i wklej go miedzy takie coś link" class="ipsImage" alt="">
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dorota - witaj, ja też całkiem niedawno dołączyłam do tego grona... jak już pewnie wiesz fajne są tu dziewczyny (bo "rodzynek" chłopak jest tylko jeden - tak moim zdaniem .. ) wszyscy są za to zwariowani na punkcie grzywek i nie tylko. :lol: napisz jak się nazywa Twój psiak i czy już był wystawiany, a być może ktoś będzie wiedział gdzie można znaleźć jego zdjęcie .....
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Onka - ja próbowałam i mi się nie udało :cry:
Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nesjanka witaj Jestem zakrecona z tymi zdjeciami,ale obiecuje ze sie naucze!Moj grzywacz ma na imie Gizmo-Per Bene.Nie byl wystawiany,ale kto wie chyba bedziemy probowac?Moja corka ma bloga i tam jest jego zdjecie www.chinskigrzywaczhodowla.blog.onet.pl Takze mozecie tam zajrzec i obejrzec mojego golasa
AnkaW Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Onka maluszki ślicznie rosną są takie słodziutkie :angel: :angel: Ress zdjęcia z sesji zimowej rewelacyjne :lol: :lol: Gizmo blada twarz :wink: i widzę że tak jak moje nie lubią mieć założonego sznureczka pod ogonkiem :roll: A prześliczna córcia do zawodu się uczy :wink: Sh-maniak współczuję, wiem co przeżyłaś ja też swojego 2 razy tak szukałam jak mi nawiał, płakać mi się chciało ze strachu i ze złości na przemian, obiecałam że zamorduje jak znajdę a w efekcie wycałowałam że wrócił :roll:
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dorota - sympatyczny psiaczek ... :P tylko jedno zdjęcie :cry: ???
AnkaW Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Witaj Dorota 33 w grzywaczkowym gronie :lol: :lol: piesek śliczny, jakiego ma fajnego irokeza i oczywiście kolejny Gizmo :angel: :angel:
AngelOfDeath Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 ja pozwole sobie wstawic kolejnego Gizma na forum :lol: :lol: :lol: :lol:
onka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nesjanka napisał(a):Onka - ja próbowałam i mi się nie udało :cry: no to jeszcze raz :) wejdz na ta stronke co podałam i masz takie okienko z boku okienka klikasz i ci wyswietla co masz w kompie katalogi wybierasz tam gdzie sa zdjecia klikasz na zdjecie robisz otwórz i juz masz w tym okienku sciezke do zdjęcia potem naciskach send no i mieli...mieli.. i wyswietla ci sie stronka i na niej linki chyba z 7 kopiujesz sobie ten na samym dole w ramce i piszesz w poście i miedzy wklejasz ten link" class="ipsImage" alt=""> a mogło ci sie nie udac bo masz za za duze zdjecia :) próbuj to łatwe na prawde :)
AngelOfDeath Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nesjanka napisał(a): (bo "rodzynek" chłopak jest tylko jeden - tak moim zdaniem .. ) a mi sie udalo naliczyc trzech :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :lol: :lol: :lol: :lol: a czasami jest nawet czwarty 8) 8) 8)
Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Widze ze wszyscy zainteresowani znalezli-milo mi!Obiecuje ze bedzie wiecej,tylko za jakis czas.Gizmo to typowy łysol,ma niewiele wlosow,ale jaki charakter!Zwariowalam na jego punkcie,zreszta nie tylko ja,mam zamiar powiekszyc ilosc grzywaczy,ale napewno mnie rozumiecie!
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Onka - za chwilę będę próbować dalej - dzięki :oops: Angel - ja wiem tylko o Tobie ... uświadom mnie i Dorotę (bo jesteśmy chyba zielone )
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 aaa sorrrrry jest jeszcze Germanika i Góral :oops: :oops: :oops: a nie jestem blondynką ...
AngelOfDeath Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nesjanka no jak to :o :o :o przeciez jestem ja :evilbat: :evilbat: :evilbat: , Germanika , Góral i sporadycznie Matrix ( sporadycznie ale tez sie liczy ) 8) 8) 8) :lol:
AngelOfDeath Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nesjanka napisał(a):aaa sorrrrry jest jeszcze Germanika i Góral :oops: :oops: :oops: a nie jestem blondynką ... no wlasnie :lol: :lol: :lol: :lol:
AngelOfDeath Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Dorota 33 mam nadzieje , ze nie masz mi za zle ze wstawilem Gizma ?? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Matrix - chyba nie miałam przyjemności .... :niewiem: :niewiem:
AngelOfDeath Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Nesjanka napisał(a):Matrix - chyba nie miałam przyjemności .... :niewiem: :niewiem: hmmmmmmmmmm a nie pamietasz jak matrix z sh maniak planowali kupno grzywacza :lol: :lol: :lol: a pozniej jeszcze zamieszanie z konkursem u germaniki
Agama Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Angel czy ze ,,SZCZESCIARA,,jedziesz do Katowic :D .Juz w klasie szczeniat wiem o 3 dziewczynkach :D
Nesjanna Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 ooooo coś świta :crazyeye: kupna grzywacza nie pamiętam ale konkurs - chyba tak...
Dorota_33 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 AngelOfDeath napisał(a):Dorota 33 mam nadzieje , ze nie masz mi za zle ze wstawile m Gizma ?? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Bardzo Ci dziekuje,ze zrobiles to za mnie!Chociaz tez nie jestem blondynka
Recommended Posts