lalunia Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ah miniaga braciszek mojego kiwuska :) ja dziś pofociłam kofi
miniaga Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Hahahah. Fajna fotka. Ja dziś wybiegałam nareszcie towarzystwo, teraz śpią jak na twoje fotce
resuruss Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Hahaha,widze ze Cofa tryska radoscią :evil_lol: Tonio zresztą tez szczescilwy :evil_lol: Moje tez "uwielbiaja " te męczarnie ;)
lalunia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 kofi lubi ona chyba jako jedyna się cieszy z tych "męczarni"
Light of Shin-Ra Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Cóż ja też postanowiłam trochę psy doprowadzić do porządku czyli nareszcie wykąpać Emi i ogolić Iszkę.
Light of Shin-Ra Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A potem je porządnie wywietrzyć żeby czasem nie zostały za długo czyste. :placz: Trzeba szybko zepsuć tą fryzurę co pańcia suszyła godzinę. halny we włosach i w wersji mini Oki z wujkiem Iszką
natalia31 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Świetne foteczki! Fajnie jak psiaki mogą sie wybiegać i razem pobawić.
Agama Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Pewnie ,ze mala sunieczka jest fajna-podobienstwo do tatusia ogromne,jak juz pisalam Madryt pewnie pokaze sie w weteranach w tym sezonie-zaczal 10 rok zycia
Light of Shin-Ra Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Sunia jest kochana. A jej włos:crazyeye:, normalnie nie mogę się nadziwić. Po dzisiejszych i wczorajszych szaleństwach ani jednego kołtuna. Niesamowity. Ciekawa jestem czy bardzo się zmieni (mam nadzieję, że nie) w miarę dorastania. Pojęcia nie mam czy włos u pp bardzo się zmienia bo oba moje pp były już dorosłe gdy u mnie zamieszkały. A to pierwszy szczeniak i to na dokładkę nie ostrzyżony:lol:.
Agama Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 mysle ,ze sie nie zmieni -taki sam typ wlosa mial Kalim
resuruss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Han !Super foteczki :loveu: Szcegolnie podoba mi sie Emka na trawce :loveu::loveu::loveu: Mała bardzo Buline przypomina - ma ciut dłuzszą kufke tak na moje oko ,ale calosc bardzo w typie Bu :loveu: Z włoskiem jedyny kryzys mozesz miec w czasie wymiany włosa ,ale mysle ,ze bedzie miala duzo łatwiejszy włos ,niz u Emki . Super ,ze ja masz :multi:
resuruss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Pozazdrosciłam Laluni Młodego Handlera :evil_lol: Tylko coś mi sie wydaje ,ze w tym teamie rzadzi pies :evil_lol: Czubki moje :loveu: Vicek w przyczajce :evil_lol:
resuruss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Zmasowany atak na matke polke Czubek gapi sie na czubka :evil_lol:
Śnieżynka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ania co ty zrobiłaś Bułce ze ma jedna tylni łape wygolona ????!!!!!!!!!!!
resuruss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Dopiero teraz zauwazyłas? Przeciez cesarke miała - cały bok ma łysy ;)
resuruss Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Moj handler to 2 w 1 .Handler i latawiec zarazem :evil_lol: Inne psy rozumieją ze to dzieciak i w miare nie szaleją na smyczy ,a Vicek to zywioł nie do opanowania .Pies z adhd poprostu ,nie patrzy co ma na koncu smyczy .....nagle staje dęba i jazda do przodu a Zuz smiga na tych swoich łapkach małych z prędkoscia swiatła i sie zanosi ze smiechu :evil_lol:
Śnieżynka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 resuruss napisał(a):Dopiero teraz zauwazyłas? Przeciez cesarke miała - cały bok ma łysy ;) To sie nazywa spostrzegawczość :D a dopiero teraz bo wczesniej nie bylo zdjec Bu z tej strony co łysa :eviltong:
Śnieżynka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 nie było bo wszystko przeglądnełam :D było tylko od tyłu :P jedno :D chyba ze ja juz totalnie slepa :D
meta Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 a tak ci ress na marginesie powiem, ze favoniusy niosa adha w genach :razz: nie znam drugiego psa jak zoe, nikt jej nie pobije. 5 min w miejscu nie ustoi, a jak si enie moze nigdzie ruszyc to sie kreci w kolko:lol: OOOOO szok! ale vicek ma wlosa
Recommended Posts