Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie ,ze mala sunieczka jest fajna-podobienstwo do tatusia ogromne,jak juz pisalam Madryt pewnie pokaze sie w weteranach w tym sezonie-zaczal 10 rok zycia

Posted

Sunia jest kochana. A jej włos:crazyeye:, normalnie nie mogę się nadziwić. Po dzisiejszych i wczorajszych szaleństwach ani jednego kołtuna. Niesamowity. Ciekawa jestem czy bardzo się zmieni (mam nadzieję, że nie) w miarę dorastania. Pojęcia nie mam czy włos u pp bardzo się zmienia bo oba moje pp były już dorosłe gdy u mnie zamieszkały. A to pierwszy szczeniak i to na dokładkę nie ostrzyżony:lol:.

Posted

Han !Super foteczki :loveu:
Szcegolnie podoba mi sie Emka na trawce :loveu::loveu::loveu:
Mała bardzo Buline przypomina - ma ciut dłuzszą kufke tak na moje oko ,ale calosc bardzo w typie Bu :loveu:
Z włoskiem jedyny kryzys mozesz miec w czasie wymiany włosa ,ale mysle ,ze bedzie miala duzo łatwiejszy włos ,niz u Emki .
Super ,ze ja masz :multi:

Posted

Pozazdrosciłam Laluni Młodego Handlera :evil_lol:

Tylko coś mi sie wydaje ,ze w tym teamie rzadzi pies :evil_lol:

Czubki moje :loveu:

Vicek w przyczajce :evil_lol:

Posted

Moj handler to 2 w 1 .Handler i latawiec zarazem :evil_lol:
Inne psy rozumieją ze to dzieciak i w miare nie szaleją na smyczy ,a Vicek to zywioł nie do opanowania .Pies z adhd poprostu ,nie patrzy co ma na koncu smyczy .....nagle staje dęba i jazda do przodu a Zuz smiga na tych swoich łapkach małych z prędkoscia swiatła i sie zanosi ze smiechu :evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Dopiero teraz zauwazyłas?
Przeciez cesarke miała - cały bok ma łysy ;)

To sie nazywa spostrzegawczość :D a dopiero teraz bo wczesniej nie bylo zdjec Bu z tej strony co łysa :eviltong:

Posted

a tak ci ress na marginesie powiem, ze favoniusy niosa adha w genach :razz: nie znam drugiego psa jak zoe, nikt jej nie pobije. 5 min w miejscu nie ustoi, a jak si enie moze nigdzie ruszyc to sie kreci w kolko:lol:

OOOOO szok! ale vicek ma wlosa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...