Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AngelOfDeath napisa艂(a):
malawaszka one bardzo czesto tam chodza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i zawsze bierze je dzicz :eviltong::eviltong::eviltong: ale ja za to nie zawsze mam wene na robienie fotek :razz:

Oj szkoda:mad: ,偶e le艅 ci臋 trapi- grzywki na 艂onie przyrody wygl膮daj膮 fantastycznie:lol: . Happy ma prze艣liczn膮 szat臋- las jej nie szkodzi?

Posted

Iwona napisa艂(a):
Oj szkoda:mad: ,偶e le艅 ci臋 trapi- grzywki na 艂onie przyrody wygl膮daj膮 fantastycznie:lol: . Happy ma prze艣liczn膮 szat臋- las jej nie szkodzi?

happy juz nic zaszkodzic nie moze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

艁o艂- Maga:lol: - ty 偶yjesz:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: c贸艣 chyba jeste艣 zakoffffana - tak zaniedbujesz DGM:mad:
Tofik i Mileczka jak zwykle ....艣liczno艣ci:-)
Mam nadziej臋, 偶e te pszcz贸艂ki to bez podtekst贸w:evil_lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']Madz moj Tofffffiiiiiii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

zn贸w Ci go porwe na najblizszej wystawie :loveu::evil_lol::eviltong:

ALE PI臉KNY AVATAR!!!:loveu:
ALEXIS JU呕 NIE MA....OH !!!
SAMOGRAJ SI臉 ZMARTWI:placz: :placz: :placz:

Posted

gogunia napisa艂(a):
ALE PI臉KNY AVATAR!!!:loveu:
ALEXIS JU呕 NIE MA....OH !!!
SAMOGRAJ SI臉 ZMARTWI:placz: :placz: :placz:

to moj pierwszy i jeden z najdluzej posiadanych przeze mnie avatarkow , a Alexis byla tylko na monent dla zabawy !!

a kto to Samograj????

Posted

AngelOfDeath napisa艂(a):
to moj pierwszy i jeden z najdluzej posiadanych przeze mnie avatarkow , a Alexis byla tylko na monent dla zabawy !!

a kto to Samograj????

Nie pami臋tasz???
Wklei艂a mojego CZADZIKA z... ptaszkiem!!!
Strasznie mnie wtedy zdenerwowa艂a, bo to obciach , ale samograj ciagle 艣wintuszy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Agama']GOGUNIU:lol: TWOJA MAMA jest CUDOWNA:loveu:
O!!!
tak my艣lisz??? Ja te偶 tak uwa偶am, pomog艂a mi sta膰 si臋 dogomaniakiem

MAMU艢!!!

Posted

Ale piekne zdj臋cia!!!
CUDO!!!A ten zach贸d...ehh!!! no i pies w wodorostach-super!!!
Ja musz臋 poszuka膰 dla CZADZIKA jakie艣 ubranie na zim臋, on juz teraz jak pada deszcz nie chce wychodzi膰 na spacer , spiernicza do domu, a ostatnio naraba艂 kupala na podkoszulek brata(le偶a艂 na pod艂odze):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PI臉KNY!!!(Pi臋kna!!!)

I to ubranie super

I ten zach贸d cudo!!!

Posted

AiK napisa艂(a):
ch艂opaki te偶 nie maj膮:)
a na zdj臋ciach jest dziewczyna

Pozna艂am ,偶e dziewczyna po sutkach(dopisa艂am "Pi臋kna!!!")
a czy w ubrankach dla ch艂opak贸w jest otw贸r na... ptaszka???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja w og贸le jeszcze nie mia艂am w r臋ce takiego ubranka, a juz musz臋 co艣 wybra膰 ,bo robi si臋 zimno- jak my przetrwamy???

Posted

gogunia napisa艂(a):
Pozna艂am ,偶e dziewczyna po sutkach(dopisa艂am "Pi臋kna!!!")
a czy w ubrankach dla ch艂opak贸w jest otw贸r na... ptaszka???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja w og贸le jeszcze nie mia艂am w r臋ce takiego ubranka, a juz musz臋 co艣 wybra膰 ,bo robi si臋 zimno- jak my przetrwamy???

takie ubranka sa szyte uniwersalnie dla chlopcow i dziewczynek i jest goly brzuszek wiec nei ma problemu :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='AngelOfDeath']takie ubranka sa szyte uniwersalnie dla chlopcow i dziewczynek i jest goly brzuszek wiec nei ma problemu :lol::lol::lol:
to sie ciesz臋!!!:multi: :multi: :multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...