Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UWAGA! A teraz coś nie związane z grzywaczami, ale z innymi zwierzętami - fokami. Codziennie ginie ich w Kanadzie tysiące, są zabijane w brutalny sposób i potrzebują pomocy. Każdy, kto chciałby podpisać się pod specjalną petycją skierowana do rządu w Kanadzie może to zrobić na stronie: http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1209
A więcej informacji na ten temat jest tutaj:
http://empatia.pl/str.php?dz=103&id=567

Posted

Super fotki - ale się uśmiałam!!!! :lol: :multi:

Solange różnica w opaleniźnie u Twojego psiaka jest niewielka... zapewne na focie z wieku 9 mies juz jest ciut opalony... moje zimą wyglądają tak:

a latem tak:

Posted

paniMysza napisał(a):
nie wchodzi mi strona z petycją.

A u mnie się otwiera. Spróbój sama wpisać adres w wyszukiwarca, a nie klikać na ten co ja podałam, to może wejdzie.

Posted

[quote name='maga18']Super fotki - ale się uśmiałam!!!! :lol: :multi:

Solange różnica w opaleniźnie u Twojego psiaka jest niewielka... zapewne na focie z wieku 9 mies juz jest ciut opalony... moje zimą wyglądają tak:

a latem tak:

Rzeczywiscie duża różnica. Mój Dinar już zjaśniał trochę od czasu jak u nas mieszka. A jak było silne słońce, to go przed nim mocno chroniłam, żeby się nie popażył. Ciekawe jak bedzie wygladał zimą??? :)

Posted

[quote name='Dygotka']Exstra Foty Ress ~!
Moją Dydzią zimą wygląda o tak : :P

A latem tak : :razz:

Lekka roznica kolorków , hehe ...
U Dygotki to naprawdę znaczna różnica! Słodziutka jest... :loveu: zarówno latem i zimą.

Posted

Kto w tym topiku prezentował przepiękne zdjęcia pszczółek, szukam, szukam i nie mogę znaleźć ,a chciałam poprosić autora o możliwość wykorzystania jednego, oczywiście z podpisem autora!!!!

Posted

ress zdjęcia świetne musisz przyjechać do mnie.Dziiaj usiłowałam zrobic normalne zdjęcie Amarylisowi,ale on jak widzi aparat to przybiera dziwne pozy.

Posted

Grucusiu!!!!Jak miło w koncu zobaczyc dziadka Bulinki we wlasnej osobie.:loveu:
Przyjade to zrobimy mu taka sesyjke ,ze normalnie bedzie mial dosc na najblizsze 5 lat ;)

Posted

[quote name='gogunia']Kto w tym topiku prezentował przepiękne zdjęcia pszczółek, szukam, szukam i nie mogę znaleźć ,a chciałam poprosić autora o możliwość wykorzystania jednego, oczywiście z podpisem autora!!!!

ja takowe wklejałam... o te Ci chodzi?? :cool3:

[quote name='maga18']i troszke zapyleńców - czyli pszczółki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...