Marta Chmielewska Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Chachacha jakie fajne klusaki-zaroślaki :evil_lol::loveu:
Agama Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 BARBIK czyli BARNABA ma tak cudowny charakter...szkoda slow:loveu: na spacerkach szok wszyscy pytaja czy to pudelek:crazyeye: niestety dzisiaj je tylko z reki-sucha karma BE
lalunia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 nomu napisał(a):Taki uśmiech, chyba lubi się kapać :D cofi lubi się kapac lubi suszarke i golarke elektryczną niczego sie nie boi i jest zadziora to moja kochana dziewczynka
AnkaW Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 :loveu::loveu::loveu: Agama - ale słodziaki :loveu::loveu::loveu:
maga18 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Z dzisiejszego spacerku... :) W pierwszej kolejności Milka, a raczej "Trzy twarze Milki" :evil_lol: ;) i Toffi leniwiec A na deser Dorcia
AnkaW Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Maga śliczne zdjęcia - jak zwykle :razz: :razz: ;)
resuruss Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Maga!!!No nareszcie!!!!!!!!Tak dawno nie bylo Twoich fotek :loveu:
malawaszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Maga rewelka :loveu: Ress Twoich też dawno nie było :mad: tylu ślicznych modeli masz, super sprzęt masz i co???? :mad:
resuruss Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Malawaszko!!!Jakos przez zabieg Gizma nie mam weny.....ani ociupinki......nie spie juz od 4 rano i snuje sie po domu jak cien.......Zaraz wypije kawe i dzwonie po taxi :-(
AnkaW Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ress - czy to znaczy że Gizmuś idzie na ciach ciach :cool3:, biedactwo - na pewno będziecie bardzo dzielni A mnie udało się dziś w pracy ufocić nasze nowe kocie maluszki :loveu::loveu: są dwa biało-czarny i burasek. To są dzieciaczki naszej Totuni, której niestety nie udało sie w tamtym roku wysterylizować :shake:. Jak wrócę to wieczorkiem wam pokażę :p
AiK Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 nie martw się Ress ja zrobiłam ciach persowi w zeszłym tygodniu jeden dzien był zakręcony po narkozie w dodatku miał jedno jajo schowane i trzeba było 2 szukać ale sie udało :)
AngelOfDeath Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='AiK']Angel masz motylka? ;) mam 3 motylki :loveu::loveu::loveu:
AiK Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 podobają mi się te motylkowe uszy a w Szczecinie kobieta miła takie miniaturowe a jeden kochał wszystkich i był przemiły
AngelOfDeath Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 w uszach caly ich urok i w charkterze ;)
miniaga Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Maga świetne zdięcia , wkejaj kolejne, bo wiem, że masz więcej. A tak wogóle to musimy się skontaktowac
AnkaW Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Przedstawiam Wam moje nowe "pracownicze" kociaczki :loveu: :loveu: Bolek - baaardzo odważny i żarłoczny :evil_lol: Bolek z mamusią Totusią Z wujkiem pasibrzuchem Łatkiem
Recommended Posts