Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwona zdjęcia super profesjonalne :loveu: ostre, wsspaniałe kolory jeszcze lepsze obiekty fotografowane - extra - bardzo mi się podobają :multi:

Nomu - grzywaczek przystojny jednak wydaje mi się, że zyskał by na urodzie gdyby sobie ogolił pyszczydło :cool3:

Posted

Iwonka: widzę, że urlop się udał.... wiele sukcesów, piękna pogoda i wspaniały wypoczynek w cudownym miejscu.....;)
szkoda, że ja już po urlopie......
a tak a propos fotografa: zapytaj tego fachurę, czy umówi sie ze mną na sesyjkę prywatną......:cool3: czas, miejsce i sceneria do uzgodnienia....:eviltong:

Posted

rozumiem rozumiem:lol: GOSIA w bocianim gniezdzie lub nurkujaca razem z KESI ,szukajac szafirowej pileczki-SUPER SUPER czekam na efekty:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
FOTY robione przez MEZA IWONKI -REWELACJA:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Agama - na romantyzm nigdy nie jest za późno :razz::razz::razz::razz:

życzę wspaniałych romantycznych chwil wszystkim w każdym wieku :evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Agama']na romantyzm to chyba juz jestem za stara:placz:
ciekawe co na to IWONKA:eviltong: :lol: :lol:
Jak to co:crazyeye: ja nic :evil_lol: a mąż oczekuje konkretów:razz: , potem będzie czas na romantyzm:cool3: , tylko nie wiem czy mnie będzie romantycznie:placz: , w konkurecji z Em-ką odpadam w przedbiegach, no chyba że "stara miłość nie rdzewieje":lol:
Dziękuję za słowa pochwały w iminiu Pana męża:lol: -mężczyźni lubią być doceniani:evil_lol: .
Em-ka :lol: - dzięki , Leszeczek czeka na cdn propozycji:razz: [SIZE="1"]/a ja będę za nim nosić aparat.../

Posted

[quote name='Iwona'].... , tylko nie wiem czy mnie będzie romantycznie:placz: , w konkurecji z Em-ką odpadam w przedbiegach,

Iwona wnioskuję że nie doceniasz swojego męża :shake:

Posted

[quote name='AnkaW']Iwona wnioskuję że nie doceniasz swojego męża :shake:
Ja nie doceniam????:angryy: coś ty- codziennie głaszczę po łysince, w wolnych chwilach noszę na rączkach, odkarmiam najlepszymi karmami ( nawet czasem zamiast suchej dostanie coś z puszki albo słoika), pozwalam mu jeździć na wystawy a nawet odstępuję spacerki z psami:lol: :lol: :lol: i śpiewam psalmy pochwalne rano na dzień dobry i wieczorem przed snem:evil_lol:- co więcej mogę zrobić:shake:

Posted

Iwona napisał(a):
Ja nie doceniam????:angryy: coś ty- codziennie głaszczę po łysince, w wolnych chwilach noszę na rączkach, odkarmiam najlepszymi karmami ( nawet czasem zamiast suchej dostanie coś z puszki albo słoika), pozwalam mu jeździć na wystawy a nawet odstępuję spacerki z psami:lol: :lol: :lol: i śpiewam psalmy pochwalne rano na dzień dobry i wieczorem przed snem:evil_lol:- co więcej mogę zrobić:shake:

:evil_lol: :lol: ależ mi poprawiłaś humor.... pozdrowienia dla Leszka :) propozycje szepnę na uszko przy najbliższymn spotkaniu :cool3: no, i dobrze, ze sama zadeklarowałaś się z tym noszeniem aparatu, bo ja nie śmiałam Cię prosić....:razz: ;) hihihihihihihi :eviltong:

Posted

[quote name='Em-ka']AniaW: ciasteczka właśnie się pieką na niedzielę :)

:multi: :multi: :multi: super. I przepis też weź, chciaż będę się bała upiec, bo jak reszta rodzinki zobaczy że to psiakom piekę a im placka nie chce upiec /bo nie lubie :p / to mnie exmitują. :diabloti:

Posted

[quote name='Agama']do niedzieli to juz pewnie beda zjedzone-TITO juz zerka i slinka mu cieknie...

masz rację - stoi przy piekarniku jak otwieram i sprawdzam czy już gotowe.... on jest starszny łasuch na te ciacha ;)
Ania; to się bardzo szybko robi - najwięcej czasu zajmuje zmielenie wątróbki, a reszta to już z góreczki :)

Posted

[quote name='Em-ka']
Ania; to się bardzo szybko robi - najwięcej czasu zajmuje zmielenie wątróbki, a reszta to już z góreczki :)

ja się domyślam, ale oni mi nie darują że psom piekę :placz: :placz: :placz: a im nie :diabloti:

Posted

Hej! A ja myślałam ,że tez się załapię w niedzielę na te ciasteczka , ale wątróbkowych nie lubię:lol:

Posted

[quote name='Em-ka']Zuuzza: Ty moze nie, ale Cher pewnie bardzo chętnie :) bo to są "psiejskie" ciasteczka;
Na pewno-ona to jeszcze większy łasuch niż ja.

Posted

[quote name='zuuzza'][quote name='Em-ka']Zuuzza: Ty moze nie, ale Cher pewnie bardzo chętnie :) bo to są "psiejskie" ciasteczka;
Na pewno-ona to jeszcze większy łasuch niż ja.

To do zobaczenia w Rzeszowie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...