Draczyn Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 [quote name='elżbietarusos']Nie chcę i nie mogę powiedzieć , który to wet. Prywatnie jest bardzo miły , mogę jedynie powiedzieć , że Ty też go znasz . Nie wiem co GRACJA dostawała poza antybiotykiem i osłoną na wątrobę ( bo miałam pełne zaufanie do weta i o nic nie pytałam .On sam podawał wszystkie leki). Od tego czasu zaufanie , gdzieś mi wyparowało. Przytoczę pewną wypowiedź na temat wetów " zawód weterynarz , to świetna fucha , jak coś nie wyjdzie , lub się coś zaniedba , to zawsze można pacjenta bezkarnie uśpić " Ostre , może w stosunku do niektórych niesprawiedliwe , ale do bólu w większości przypadków prawdziwe.[/quote]Nie wiem , czy w innych zawodach są sami geniusze? Czy hodowcy wszyscy są idealni? W każdym zawodzie są lepsi i gorsi i trzeba się z tym pogodzić. Wychodząc z tego założenia powinniśmy sami robić sobie buty, szyć odzież, leczyć się itd Quote
Viris Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 No niestety w kazdym zawodzie sa lepsi i gorsi. Mysle ze ten temat pwinno sie jesli juz kontynuowac w temacie o zdrowiu lub zalozyc nowy na temat lekarzy. Pozdrawiam i wracam do pichcenia. Quote
Draczyn Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 [quote name='Viris']No niestety w kazdym zawodzie sa lepsi i gorsi. Mysle ze ten temat pwinno sie jesli juz kontynuowac w temacie o zdrowiu lub zalozyc nowy na temat lekarzy. Pozdrawiam i wracam do pichcenia.[/quote]Tak masz rację przenieśmy się z ta dyskusją na inny topik Quote
elżbietarusos Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Zdrowie naszych psów to znacznie więcej niż to co będziemy jeść , lub jak chodzić ubrane. Nie rozwiążemy tego problemu na Forum. Popieram więc zdanie VIRIS , o zakończeniu tematu. Nie dziwcie się jednak , że się ciskam. Przez czyjąś głupotę , brak wiedzy lub lenistwo straciłam członka rodziny. Amen. Quote
Viris Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Zdjecia córeczki Elzbiety Rusos : Nionio :) [img]http://big.mac.edu.pl/~wybierz/NIONIO1.jpg[/img] [img]http://big.mac.edu.pl/~wybierz/NIONIO2.jpg[/img] [img]http://big.mac.edu.pl/~wybierz/NIONIO3.jpg[/img] [img]http://big.mac.edu.pl/~wybierz/NIONIO4.jpg[/img] Quote
Viris Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Nie ma za co. Polecam sie na przyszlosc :) a kiedys umowimy sie na lekcje u Ciebie jak bedziesz chciala :D I postaram Ci sie wytlumaczyc jak to zrobic samemu :D Quote
Viris Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 No to jeszcze tutaj. Zdjecia od Beatki : [img]http://big.mac.edu.pl/~wybierz/beatka2.jpg[/img] [img]http://big.mac.edu.pl/~wybierz/beatka1.jpg[/img] Quote
_beatka_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 dzieki viris ze je wstawilas :buzi: Quote
Viris Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Nie ma problemu :) Byloby szybciej ale dostawca internetu sobie w kulki leci i cos kiepsko mi chodza stronki. Quote
_beatka_ Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 wyszło w sam raz bo wczesniej oglądałam "gotowe na wszystko" i i tak nie mogłam siedziec na necie :D Quote
Draczyn Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 [quote name='_beatka_']wyszło w sam raz bo wczesniej oglądałam "gotowe na wszystko" i i tak nie mogłam siedziec na necie :D[/quote]Udał Ci sę ten Bajtuś. Jest uroczy Quote
_beatka_ Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 on jest u mnie dzieki Tobie!jeszcze raz dziekuję :buzi: Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='_beatka_']on jest u mnie dzieki Tobie!jeszcze raz dziekuję :buzi:[/quote]Najważniejsze Beatko, że jesteś zniego zadowolona. Mnie też to cieszy Quote
Viris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 No piekniuski. Ale wiecie co... nawet sobie nie wyobrazamy ile zdjec bedzie z buldozkowego zlotu :D Ja biore aparat i pewnie bede w stanie zrobic kolo 200 zdjec :D Wiec dziewczyny ladny makijaz obowiazkowo! Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='Viris']No piekniuski. Ale wiecie co... nawet sobie nie wyobrazamy ile zdjec bedzie z buldozkowego zlotu :D Ja biore aparat i pewnie bede w stanie zrobic kolo 200 zdjec :D Wiec dziewczyny ladny makijaz obowiazkowo![/quote]No to pięknie. Będzie co oglądać po zlocie Quote
_beatka_ Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ja tez wezme aparat na zlot zeby było jeszcze wiecej fotek :D Quote
anutka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ja też postaram się porobić fotki. Tylko będzie to trudne przy Matyldzie. Będą za to mój znajomy z aparatem - ten co zrobił stronkę ze zdjęciami z poprzedniego zlotu. On za każdym razem robi około 400zdjęć Quote
Viris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 No ja mowilam ze juz po przebraniu i wybraniu najladniejszych bedzie 200 ;D Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='anutka']Ja też postaram się porobić fotki. Tylko będzie to trudne przy Matyldzie. Będą za to mój znajomy z aparatem - ten co zrobił stronkę ze zdjęciami z poprzedniego zlotu. On za każdym razem robi około 400zdjęć[/quote]I te zdjęcia są niezwykle udane. Myślę, że Viris też nam zrobi takie piękne fotki. Tylko gdzie tyle fotek wstawimy Quote
Viris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Ja swoje wystawie w galerii na stronie [url]www.viris.prv.pl[/url] Pozostale fotki moze uda mi sie wystawic na innym serverze. Warunkiem bedzie oczywiscie ile ich bedzie bo 1000 na pewno nigdzie nie zmieszcze ;D Quote
anutka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Ja też postaram się porobić fotki. Tylko będzie to trudne przy Matyldzie. Będą za to mój znajomy z aparatem - ten co zrobił stronkę ze zdjęciami z poprzedniego zlotu. On za każdym razem robi około 400zdjęć[/quote]I te zdjęcia są niezwykle udane. Myślę, że Viris też nam zrobi takie piękne fotki. Tylko gdzie tyle fotek wstawimy[/quote] Rzeczywiście, jego fotki są świetne. Jeżeli będe miała troche czasu to zrobię oddzielną stronę, a jeżeli nie to może znowu autor zdjęć pomoże :) Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Ja też postaram się porobić fotki. Tylko będzie to trudne przy Matyldzie. Będą za to mój znajomy z aparatem - ten co zrobił stronkę ze zdjęciami z poprzedniego zlotu. On za każdym razem robi około 400zdjęć[/quote]I te zdjęcia są niezwykle udane. Myślę, że Viris też nam zrobi takie piękne fotki. Tylko gdzie tyle fotek wstawimy[/quote] Rzeczywiście, jego fotki są świetne. Jeżeli będe miała troche czasu to zrobię oddzielną stronę, a jeżeli nie to może znowu autor zdjęć pomoże :)[/quote]Faktycznie i tutaj też po zlocie, będzie można założyć osobny temat z fotkami ze zlotu Quote
anutka Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Na forum jednak troche trudno jest umieścić dużo zdjęć. Najlepiej będzie po prostu dać link do jakiejś strony. Quote
Recommended Posts