Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='elżbietarusos']Nie chcę i nie mogę powiedzieć , który to wet.
Prywatnie jest bardzo miły , mogę jedynie powiedzieć , że Ty też go znasz .
Nie wiem co GRACJA dostawała poza antybiotykiem i osłoną na wątrobę ( bo miałam pełne zaufanie do weta i o nic nie pytałam .On sam podawał wszystkie leki).
Od tego czasu zaufanie , gdzieś mi wyparowało.
Przytoczę pewną wypowiedź na temat wetów
" zawód weterynarz , to świetna fucha , jak coś nie wyjdzie , lub się coś zaniedba , to zawsze można pacjenta bezkarnie uśpić "
Ostre , może w stosunku do niektórych niesprawiedliwe , ale do bólu w większości przypadków prawdziwe.[/quote]Nie wiem , czy w innych zawodach są sami geniusze? Czy hodowcy wszyscy są idealni? W każdym zawodzie są lepsi i gorsi i trzeba się z tym pogodzić. Wychodząc z tego założenia powinniśmy sami robić sobie buty, szyć odzież, leczyć się itd

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety w kazdym zawodzie sa lepsi i gorsi.
Mysle ze ten temat pwinno sie jesli juz kontynuowac w temacie o zdrowiu lub zalozyc nowy na temat lekarzy. Pozdrawiam i wracam do pichcenia.

Posted

[quote name='Viris']No niestety w kazdym zawodzie sa lepsi i gorsi.
Mysle ze ten temat pwinno sie jesli juz kontynuowac w temacie o zdrowiu lub zalozyc nowy na temat lekarzy. Pozdrawiam i wracam do pichcenia.[/quote]Tak masz rację przenieśmy się z ta dyskusją na inny topik

Posted

Zdrowie naszych psów to znacznie więcej niż to co będziemy jeść , lub jak chodzić ubrane.
Nie rozwiążemy tego problemu na Forum. Popieram więc zdanie VIRIS , o zakończeniu tematu.
Nie dziwcie się jednak , że się ciskam.
Przez czyjąś głupotę , brak wiedzy lub lenistwo straciłam członka rodziny.
Amen.

Posted

Zdjecia córeczki Elzbiety Rusos :

Nionio :)

[img]http://big.mac.edu.pl/~wybierz/NIONIO1.jpg[/img]

[img]http://big.mac.edu.pl/~wybierz/NIONIO2.jpg[/img]

[img]http://big.mac.edu.pl/~wybierz/NIONIO3.jpg[/img]

[img]http://big.mac.edu.pl/~wybierz/NIONIO4.jpg[/img]

Posted

No piekniuski. Ale wiecie co... nawet sobie nie wyobrazamy ile zdjec bedzie z buldozkowego zlotu :D

Ja biore aparat i pewnie bede w stanie zrobic kolo 200 zdjec :D Wiec dziewczyny ladny makijaz obowiazkowo!

Posted

[quote name='Viris']No piekniuski. Ale wiecie co... nawet sobie nie wyobrazamy ile zdjec bedzie z buldozkowego zlotu :D

Ja biore aparat i pewnie bede w stanie zrobic kolo 200 zdjec :D Wiec dziewczyny ladny makijaz obowiazkowo![/quote]No to pięknie. Będzie co oglądać po zlocie

Posted

Ja też postaram się porobić fotki. Tylko będzie to trudne przy Matyldzie.
Będą za to mój znajomy z aparatem - ten co zrobił stronkę ze zdjęciami z poprzedniego zlotu. On za każdym razem robi około 400zdjęć

Posted

[quote name='anutka']Ja też postaram się porobić fotki. Tylko będzie to trudne przy Matyldzie.
Będą za to mój znajomy z aparatem - ten co zrobił stronkę ze zdjęciami z poprzedniego zlotu. On za każdym razem robi około 400zdjęć[/quote]I te zdjęcia są niezwykle udane. Myślę, że Viris też nam zrobi takie piękne fotki. Tylko gdzie tyle fotek wstawimy

Posted

Ja swoje wystawie w galerii na stronie [url]www.viris.prv.pl[/url]
Pozostale fotki moze uda mi sie wystawic na innym serverze. Warunkiem bedzie oczywiscie ile ich bedzie bo 1000 na pewno nigdzie nie zmieszcze ;D

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Ja też postaram się porobić fotki. Tylko będzie to trudne przy Matyldzie.
Będą za to mój znajomy z aparatem - ten co zrobił stronkę ze zdjęciami z poprzedniego zlotu. On za każdym razem robi około 400zdjęć[/quote]I te zdjęcia są niezwykle udane. Myślę, że Viris też nam zrobi takie piękne fotki. Tylko gdzie tyle fotek wstawimy[/quote]
Rzeczywiście, jego fotki są świetne.
Jeżeli będe miała troche czasu to zrobię oddzielną stronę, a jeżeli nie to może znowu autor zdjęć pomoże :)

Posted

[quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Ja też postaram się porobić fotki. Tylko będzie to trudne przy Matyldzie.
Będą za to mój znajomy z aparatem - ten co zrobił stronkę ze zdjęciami z poprzedniego zlotu. On za każdym razem robi około 400zdjęć[/quote]I te zdjęcia są niezwykle udane. Myślę, że Viris też nam zrobi takie piękne fotki. Tylko gdzie tyle fotek wstawimy[/quote]
Rzeczywiście, jego fotki są świetne.
Jeżeli będe miała troche czasu to zrobię oddzielną stronę, a jeżeli nie to może znowu autor zdjęć pomoże :)[/quote]Faktycznie i tutaj też po zlocie, będzie można założyć osobny temat z fotkami ze zlotu