Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn,masz rację.Ubaw po pachy :lol: .A telewizję oglądam rzadko,bo nic w niej nie ma :D .A po za tym jestem nałogowym internautą :lol: :lol: :lol: i nie mam na nią czasu,bo siedzę w necie :D .

Posted

misiaczek napisał(a):
Draczyn,masz rację.Ubaw po pachy :lol: .A telewizję oglądam rzadko,bo nic w niej nie ma :D .A po za tym jestem nałogowym internautą :lol: :lol: :lol: i nie mam na nią czasu,bo siedzę w necie :D .
No to zupełnie, jak ja. Ja jeszcze oglądam dwa seriale i to jednym okiem. Raczej słucham, niż oglądam, a filmow , to uż wogóle nie. Chyba okropnie się uwstecznię. Dobrze, że dziennika nie trzeba oglądać, a wystarczy tylko słuchac. Co to będzie , jak będę miała szczenięta. Wolę nie myśleć. Nałóg trzba będzie całkowicie na bok odstawić

Posted

Raczej nie slyszalam zeby ktos sie uwstecznil od braku telewizji. Raczej z przedawkowania nic nie wnoszacych glupich programow. Kilka lat temu jeszcze dalo sie obejrzac cos w tv. Teraz to tylko programy majace na celu osmieszanie uczestnikow.
Ja mam telewizor od miesiaca. Nie ogladam w zasadzie nic poza kanalami naukowymi typu Discobvery i National Geographic.
A dziennika nie trzeba nawet sluchac. Mozna poczytac wiadomosci w necie :D

Posted

Viris napisał(a):
Raczej nie slyszalam zeby ktos sie uwstecznil od braku telewizji. Raczej z przedawkowania nic nie wnoszacych glupich programow. Kilka lat temu jeszcze dalo sie obejrzac cos w tv. Teraz to tylko programy majace na celu osmieszanie uczestnikow.
Ja mam telewizor od miesiaca. Nie ogladam w zasadzie nic poza kanalami naukowymi typu Discobvery i National Geographic.
A dziennika nie trzeba nawet sluchac. Mozna poczytac wiadomosci w necie :D
Dziennik zawsze muszę wysłuchać. Wole jednak posłuchać niż czytac. Bo przeważnie zawsze robię wtedy dwie rzeczy naraz. Jest przecież sporo dobrych filmów na CANAL+, czy innych dodatkowo płatnych programach, a Animal Planet też moim zdaniem jest bardzo ciekawe

Posted

Filmy maja moi znajomi na divixach. Jak chce jakies nowosci to zawsze moge obejrzec. Na Canal + szkoda mi pieniedzy poniewaz ja lubie niewiele odmian filmu, a tam rzadko cos mi sie spodoba. Kiedys mialam, nie podpasowal mi ten kanal. Animal planet niestety moja kablowka nie udostepnia. Rzeczywiscie to ciekawy kanal i maja dobre programy.

Co do zdjec to zapraszam do tematu o Safi sa tam nowe fotki.

Posted

Viris,jeśli masz tv,dopiero od miesiąca to jeszcze nie wiesz,że na discovery lecą same powtórki co jakiś czas.Więc ja i tam nie mam co oglądać.Kicha w tv.Chyba zrezygnuję z najwyższego pakietu kablówki.

Posted

misiaczek napisał(a):
Viris,jeśli masz tv,dopiero od miesiąca to jeszcze nie wiesz,że na discovery lecą same powtórki co jakiś czas.Więc ja i tam nie mam co oglądać.Kicha w tv.Chyba zrezygnuję z najwyższego pakietu kablówki.
Dobrze masz, że masz kablówkę, bo ja mam Cyfra+ i to jest okropnie drogie. Teraz chodzą tu po naszym osiedlu i proponują Polsat, który jest dużo tanszy. Nie wiem, ćzy warto zamieniać. Czy ktoś z Was ma Polsat, aby mnie oświecić, czy to cos warte

Posted

Wiem niestety. Miesiac starczyl zebym juz 4 razy ogladala program o WTC i planowaniu ataku.
I chyba z 5 razy o bombach na Bali.
Ale mimo wszystko czasem cos obejrze. Nie jest tego za duzo jednak wole to niz Mode na Sukces lub inne P jak Plebania :D
Mialam przerwe kilkuletnia w ogladaniu Tv i z pelnym przekonaniem moge powiedziec ze da sie tak zyc :)

Posted

Viris napisał(a):
Wiem niestety. Miesiac starczyl zebym juz 4 razy ogladala program o WTC i planowaniu ataku.
I chyba z 5 razy o bombach na Bali.
Ale mimo wszystko czasem cos obejrze. Nie jest tego za duzo jednak wole to niz Mode na Sukces lub inne P jak Plebania :D
Mialam przerwe kilkuletnia w ogladaniu Tv i z pelnym przekonaniem moge powiedziec ze da sie tak zyc :)
Ja natomiast lubię seriale - z ycia wzięte - oglądam prawie zawsze Klan i Na Wspólnej. Podobają mi się, bo to samo życie

Posted

Viris napisał(a):
Znowu odbiegamy tematem od galerii :oops:
Tak wiec odpowiem juz w offie.
Dobrze zrobiłaś, już odpowiedziałam w offie. bo zagalopowałyśmy si tutaj

Posted

_beatka_ napisał(a):
piekne buldozki Draczyn :D a w szczególnosci Draczka, do niej mam słabość :angel:
Zobaczymy Betko jakjutro spisze się to nase szczęście na wystawie

Posted

_beatka_ napisał(a):
z tego co mówiłas to na wystawach Draczka bryluje wiec chyba nie ma sie czym martwić? :wink:
To różnie bywa. Nigdy nic nie wiadomo

Posted

Dziekuje Draczyn :)

Ale niestety moje zdjecia jeszcze nie maja poziomu jaki chcialabym osiagnac. Mimo to wygralam juz kilkanascie konkursow fotograficznych. Mam nadzieje ze Klara kiedys bedzie cierpliwa modelka ( nie do takich zwyklych pstrykow) jak np Hebe :)

Nie da sie powiedziec o Klarze ze jest cierpliwa :

Fotografia zajmuje sie amatorsko od 6 roku zycia, kiedy to pierwszy raz wzielam aparat do reki :) Ale to byly ciezkie poczatki :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...