Draczyn Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 MisiaczekMasz teraz niezlą zabawę z taką parką. Pewnie już nawet nie musisz oglądać telewizji, bo one doskonale ją zastępują
misiaczek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Draczyn,masz rację.Ubaw po pachy :lol: .A telewizję oglądam rzadko,bo nic w niej nie ma :D .A po za tym jestem nałogowym internautą :lol: :lol: :lol: i nie mam na nią czasu,bo siedzę w necie :D .
Draczyn Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 misiaczek napisał(a):Draczyn,masz rację.Ubaw po pachy :lol: .A telewizję oglądam rzadko,bo nic w niej nie ma :D .A po za tym jestem nałogowym internautą :lol: :lol: :lol: i nie mam na nią czasu,bo siedzę w necie :D .No to zupełnie, jak ja. Ja jeszcze oglądam dwa seriale i to jednym okiem. Raczej słucham, niż oglądam, a filmow , to uż wogóle nie. Chyba okropnie się uwstecznię. Dobrze, że dziennika nie trzeba oglądać, a wystarczy tylko słuchac. Co to będzie , jak będę miała szczenięta. Wolę nie myśleć. Nałóg trzba będzie całkowicie na bok odstawić
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Raczej nie slyszalam zeby ktos sie uwstecznil od braku telewizji. Raczej z przedawkowania nic nie wnoszacych glupich programow. Kilka lat temu jeszcze dalo sie obejrzac cos w tv. Teraz to tylko programy majace na celu osmieszanie uczestnikow. Ja mam telewizor od miesiaca. Nie ogladam w zasadzie nic poza kanalami naukowymi typu Discobvery i National Geographic. A dziennika nie trzeba nawet sluchac. Mozna poczytac wiadomosci w necie :D
Draczyn Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Viris napisał(a):Raczej nie slyszalam zeby ktos sie uwstecznil od braku telewizji. Raczej z przedawkowania nic nie wnoszacych glupich programow. Kilka lat temu jeszcze dalo sie obejrzac cos w tv. Teraz to tylko programy majace na celu osmieszanie uczestnikow. Ja mam telewizor od miesiaca. Nie ogladam w zasadzie nic poza kanalami naukowymi typu Discobvery i National Geographic. A dziennika nie trzeba nawet sluchac. Mozna poczytac wiadomosci w necie :DDziennik zawsze muszę wysłuchać. Wole jednak posłuchać niż czytac. Bo przeważnie zawsze robię wtedy dwie rzeczy naraz. Jest przecież sporo dobrych filmów na CANAL+, czy innych dodatkowo płatnych programach, a Animal Planet też moim zdaniem jest bardzo ciekawe
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Filmy maja moi znajomi na divixach. Jak chce jakies nowosci to zawsze moge obejrzec. Na Canal + szkoda mi pieniedzy poniewaz ja lubie niewiele odmian filmu, a tam rzadko cos mi sie spodoba. Kiedys mialam, nie podpasowal mi ten kanal. Animal planet niestety moja kablowka nie udostepnia. Rzeczywiscie to ciekawy kanal i maja dobre programy. Co do zdjec to zapraszam do tematu o Safi sa tam nowe fotki.
misiaczek Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Viris,jeśli masz tv,dopiero od miesiąca to jeszcze nie wiesz,że na discovery lecą same powtórki co jakiś czas.Więc ja i tam nie mam co oglądać.Kicha w tv.Chyba zrezygnuję z najwyższego pakietu kablówki.
Draczyn Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 misiaczek napisał(a):Viris,jeśli masz tv,dopiero od miesiąca to jeszcze nie wiesz,że na discovery lecą same powtórki co jakiś czas.Więc ja i tam nie mam co oglądać.Kicha w tv.Chyba zrezygnuję z najwyższego pakietu kablówki.Dobrze masz, że masz kablówkę, bo ja mam Cyfra+ i to jest okropnie drogie. Teraz chodzą tu po naszym osiedlu i proponują Polsat, który jest dużo tanszy. Nie wiem, ćzy warto zamieniać. Czy ktoś z Was ma Polsat, aby mnie oświecić, czy to cos warte
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Wiem niestety. Miesiac starczyl zebym juz 4 razy ogladala program o WTC i planowaniu ataku. I chyba z 5 razy o bombach na Bali. Ale mimo wszystko czasem cos obejrze. Nie jest tego za duzo jednak wole to niz Mode na Sukces lub inne P jak Plebania :D Mialam przerwe kilkuletnia w ogladaniu Tv i z pelnym przekonaniem moge powiedziec ze da sie tak zyc :)
Draczyn Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Viris napisał(a):Wiem niestety. Miesiac starczyl zebym juz 4 razy ogladala program o WTC i planowaniu ataku. I chyba z 5 razy o bombach na Bali. Ale mimo wszystko czasem cos obejrze. Nie jest tego za duzo jednak wole to niz Mode na Sukces lub inne P jak Plebania :D Mialam przerwe kilkuletnia w ogladaniu Tv i z pelnym przekonaniem moge powiedziec ze da sie tak zyc :)Ja natomiast lubię seriale - z ycia wzięte - oglądam prawie zawsze Klan i Na Wspólnej. Podobają mi się, bo to samo życie
Viris Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Znowu odbiegamy tematem od galerii :oops: Tak wiec odpowiem juz w offie.
Draczyn Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Viris napisał(a):Znowu odbiegamy tematem od galerii :oops: Tak wiec odpowiem juz w offie.Dobrze zrobiłaś, już odpowiedziałam w offie. bo zagalopowałyśmy si tutaj
Draczyn Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 To była pomyłka, ktoś mi to przysłał na maila i znalazło się nieweim dlaczego na forum i nie wiem czy się skasowało
_beatka_ Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 piekne buldozki Draczyn :D a w szczególnosci Draczka, do niej mam słabość :angel:
Draczyn Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 _beatka_ napisał(a):piekne buldozki Draczyn :D a w szczególnosci Draczka, do niej mam słabość :angel:Zobaczymy Betko jakjutro spisze się to nase szczęście na wystawie
_beatka_ Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 z tego co mówiłas to na wystawach Draczka bryluje wiec chyba nie ma sie czym martwić? :wink:
Draczyn Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 _beatka_ napisał(a):z tego co mówiłas to na wystawach Draczka bryluje wiec chyba nie ma sie czym martwić? :wink:To różnie bywa. Nigdy nic nie wiadomo
Viris Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Draczka na pewno zgarnie to co najlepsze. Cos malo zdjec w galerii ostatnio ;/
Draczyn Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Prześliczne fotki. Ty Viris niedługo będziesz mogła artystk fotografikiem zostac. Ladne zdjęcia i ciekawe ujęcia
Viris Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Dziekuje Draczyn :) Ale niestety moje zdjecia jeszcze nie maja poziomu jaki chcialabym osiagnac. Mimo to wygralam juz kilkanascie konkursow fotograficznych. Mam nadzieje ze Klara kiedys bedzie cierpliwa modelka ( nie do takich zwyklych pstrykow) jak np Hebe :) Nie da sie powiedziec o Klarze ze jest cierpliwa : Fotografia zajmuje sie amatorsko od 6 roku zycia, kiedy to pierwszy raz wzielam aparat do reki :) Ale to byly ciezkie poczatki :>
Draczyn Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Zdjęcie było za uże . Spróbóje jeszcze raz
Recommended Posts