Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prześliczne pieski. Ten miot byl niezwykle udany. Hebe należą się wielkie brawa. Popisała się niesamowicie. Dziękujemy za piękne fotki. Dobrego nigdy nie za wiele

Posted

Draczyn napisał(a):
Prześliczne pieski. Ten miot byl niezwykle udany. Hebe należą się wielkie brawa. Popisała się niesamowicie. Dziękujemy za piękne fotki. Dobrego nigdy nie za wiele

Bardzo dziękuje..w imieniu HEBE :D

Posted

Nasz przesłodki rodzynek rośne jakna drożdżach. Wydaje mi się, że jest już dużo większa niż na zdjęciach , które ostatnio wklejałaś. Jest przesłodka

Posted

Hebulka napisał(a):
Każdy nam to mówi,a dla nas ona ciagle jest taka maleńką pchełką :)
Jutro pierwszy spacerek :laola:
Mnie się wydje, że niesamowicie urosła. Napisz jutro o wrażeniach z pierwszego spaceru

Posted

pierwszy spacer to wazny moment. Suczka moich rodziców była bardzo odwazna w domowych pieleszach. Jednak pierwszy spacer pokazał, iż Bunia boi się "świata" - i tak juz zostało...

Posted

Emi w swoim rodzinnym domku dużo czasu spędzała w ogrodzie z innymi psami; mopsami,sznaucerkami,rhodesianka,także mam nadzieje,że spacerek nie bedzie az tak wielkim szokiem,dla niej ,choc z pewnościa będzie to ciekawe przeżycie dla małego,mopsiego stworka :D
Po za tym nad jej spokojem czuwa ochrona HEBE także musi byc OK :)!!

Posted

Hebulka,a ja nie mogę fotek Emi pokazywać mojej córce,bo sie w niej zakochała (tak jak pisałam ja chcę drugiego buldka ona mopsika)...ale co tu dużo gadać Emi jest słodziutka :D

Posted

Przemyśl 2005'

Buldog Francuski:
psy, kl. młodzieży: La Palette Plaisant Sharm;
kl.pośrednia, Amor of Love Król Arlekin;
kl. otwarta, Red Star de la Fler Red;
kl. championów, Diamond;
suki, kl. posrednia, Amore Mio Król Arlekin;
kl. otwarta, Maksima Mambo;

Porównanie:

Posted

_beatka_ napisał(a):
ten bialy w łatki ma swietne umaszczenie!przyznam że takiego kolru latek jeszcze nie widziałam, bardzo oryginalny, to którejś z was dziewczyny?

Włąsnie z jakiej hodowli pochodzi ten łaciatek ma tak piękne umaszczenie tzn na białym tle łaty pręgowane, podobnie jak niektóre greye :) Jest piękny w umaszczeniu, a jak z budową - to pytanie do znawców rasy.
W ogóle cudowne zdjęcia !!

Posted

_beatka_ napisał(a):
no własnie bardzo orginalny psiak, zazwyczaj taka kolorystyka jest u chartów-prócz greyi chyba tez charcików włoskich...

nie, u charcików włoskich takie umaszczenie byłoby wadą występuje owszem ale u chartów angielskich whippetów :)

Posted

Em-Ka zrobiłaś nam straszną frajdę ogromnie diękujemy. Zaraz pęzę podziękować na grzywaczykach. ogromnie się cieszę, że mogę zobaczy psiaki z ystawy na której nie byłam. Matrix on jest ładny kolorystycznie, ale niestety jest za długi. Buldożek powinien być w kwadracie

Posted

Beatka, nic się nie dzieje, nie można znać wszystkich wzorców :)

i jeszcze pytanie odnośnie linii grzbietu buldożka ale nie tego łaciatego ale w ogóle, czy ma być prosta, czy lekko wysklepiona w części lędzwiowej bo zauważyłem to u buldożków .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...