Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka']Boże,pojecia nie miałam :cry: :cry: :cry:
Coś okropnego !! Jak można było dopuścic do czegos takiego ?? :o :o
Dawno to się stało ????
Jestem w szoku...[/quote]Miała około 2ch lat. Zaraz po odchowaniu 1go miotu. Na którejś wystawie zadałam hodowczyni pytanie, dlaczego jej nie wystawia. Odpowiedziala , że niestety zamordowały ją pozostałe psy. Wyobrażasz sobie coś takiego - bo ja nie[/quote]

Ja też nie .....
Brak mi słów..[/quote]I to są te przykre strony hodowli. Sprzedajesz komuś ukochanego i wypieszczonego szczeniaczka i nigdy nie wiesz, cy on wyląduje w budzie, czy w jakiejś komórce, czy może wogóle w tak tragiczny sposób zginie. Niektórzy pięknie potrafią się maskować i robić na innych wspaniałe wrażenie[/quote]W poznaniu podeszła do mnie właścicielka Wafla i opowiadała, że gdy dowiedziała się ode mnie, że jest on do sprzedania, to pojechała do faceta i stwierdziła, że nawet gdyby kosztował fortubn to też by go wzięła, bo siedzial w ciemnej komórce z węglem brudny i zapchlony. Powiedziała, że wcześniej nie chciała mi tego mówić, abuy mi nie robić przykrości, ach ci hodoffffcy - tragedia

Posted

[quote name='Draczyn']W poznaniu podeszła do mnie właścicielka Wafla i opowiadała, że gdy dowiedziała się ode mnie, że jest on do sprzedania, to pojechała do faceta i stwierdziła, że nawet gdyby kosztował fortubn to też by go wzięła, bo siedzial w ciemnej komórce z węglem brudny i zapchlony. Powiedziała, że wcześniej nie chciała mi tego mówić, abuy mi nie robić przykrości, ach ci hodoffffcy - tragedia[/quote]

Tacy ludzie,w ten sposób traktujacy psy nie zasługują na miano człowieka ! Jedyną i najlepsza kara dla nich byłoby zafudnowanie im identycznego losu jaki oni zgotowali psom,i serdecznie im wszystkim tego życzę !!

Posted

[quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn']W poznaniu podeszła do mnie właścicielka Wafla i opowiadała, że gdy dowiedziała się ode mnie, że jest on do sprzedania, to pojechała do faceta i stwierdziła, że nawet gdyby kosztował fortubn to też by go wzięła, bo siedzial w ciemnej komórce z węglem brudny i zapchlony. Powiedziała, że wcześniej nie chciała mi tego mówić, abuy mi nie robić przykrości, ach ci hodoffffcy - tragedia[/quote]

Tacy ludzie,w ten sposób traktujacy psy nie zasługują na miano człowieka ! Jedyną i najlepsza kara dla nich byłoby zafudnowanie im identycznego losu jaki oni zgotowali psom,i serdecznie im wszystkim tego życzę !![/quote]Ci ludzie niestety nie mają sumienia, dla nich pies, to tylko pies - zwierzę gospodarskie

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka'][quote name='Draczyn']W poznaniu podeszła do mnie właścicielka Wafla i opowiadała, że gdy dowiedziała się ode mnie, że jest on do sprzedania, to pojechała do faceta i stwierdziła, że nawet gdyby kosztował fortubn to też by go wzięła, bo siedzial w ciemnej komórce z węglem brudny i zapchlony. Powiedziała, że wcześniej nie chciała mi tego mówić, abuy mi nie robić przykrości, ach ci hodoffffcy - tragedia[/quote]

Tacy ludzie,w ten sposób traktujacy psy nie zasługują na miano człowieka ! Jedyną i najlepsza kara dla nich byłoby zafudnowanie im identycznego losu jaki oni zgotowali psom,i serdecznie im wszystkim tego życzę !![/quote]Ci ludzie niestety nie mają sumienia, dla nich pies, to tylko pies - zwierzę gospodarskie[/quote]Ty Hebulka miałaś szczęście, że udało Ci się umieścic pieski we wspniałych domach. Jak pomyślę sobie, jak ta biedna Oktzwia cierpiała, to robi mi sie słabo

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Hebulka']Draczyn,po prostu czytasz w moich myslach !!! :o
Miałam Cie kilka dni temu pytac o Oktawie ,czy masz jakies jej zdjecia i czy wiesz co sie z nia dzieje !!
Normalnie telepatia !![/quote]Oktawia niestety jst moim wyrzutem sumienia, tak jak Wafel poszła w niewłaściwe ręce i psy ją we własnym domu rozszarpały. Smutne, ale prawdziwe. To jedyne jej zdjęcie mi zostało[/quote]Do tej pory płakać mi się chce jak o tym pomyślę

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...