Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mnie się wydaje, że Oskarciowi i w różowym bedzie ślicznie :loveu:
Kochanemu Złotku w każdym kolorku jest najs. :loveu:

Noo.. i do różowych Oskarkowych szeleczek będzie pasować ;)

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: Hejka! Nareszcie udało mi się trafić na Twoją galeryjkę. Oskarcio jak zwykle cudowny. Jemu w każdym kolorze jest pięknie. Ucałuj go w piękny złoty pycholek od cioci Gabi.

Posted

[COLOR=purple]Iv, [/COLOR]
[COLOR=purple]wycałowany, wycałowany,[/COLOR]
[COLOR=purple]nawet podwójnie :loveu: [/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]Malwinko,[/COLOR]
[COLOR=purple]on, ze tak powiem uwielbia pozować do zdjęć, może jakiś nie ten tego jest haha, bo z reguły większość nie przepada za zdjęciami :eviltong: [/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]Malgosiu,[/COLOR]
[COLOR=purple]własnie taki kolor jak jest na zdjeciu. Taki różowy mi sie spodobal :lol: [/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]ciociu Gabi,[/COLOR]
[COLOR=purple]ale sie cieszymy, ze do nas dotarlas :multi: :multi: musisz koniecznie nas odwiedzac czesciej. Napisz co tam u Ciebie. Jak Ofrunia?? Jak sie ma moja mała Rominka i Dustinek??[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple]Madzia,[/COLOR]
[COLOR=purple]ona zawsze robi takie maślane oczka jak ma dostać nagródkę no i taki slodziutki wtedy jest, wnet skrzydełka by mu wyroly i udawałby jeszcze janiołka :lol:[/COLOR]

Posted

Moim zdaniem najladniejszy jest kolorowy sweterek:eviltong::eviltong: Nic go nie pobije, szczegolnie jesli Oskarek ma go na sobie na sniegu:loveu::loveu:
A pycholek sliczny, zamawiam calowanko:evil_lol:

Posted

Ja uwielbiam ten rozowy maly jezyczek!!:evil_lol::evil_lol: Szczegolnie rano, kiedy juz mu sie nie chce spac to wylizuje mi nos i uszy. Nie wiem moze robi mi poranna toalete:roll::roll: zebym juz nie musiala sie myc:lol:

Posted

[COLOR=purple]Oskarcio wita ponownie :p [/COLOR]

[IMG]http://img461.imageshack.us/img461/6599/nowe10893ad.jpg[/IMG]

a tajemnica takiego pozowania tkwi w tym pudełku :lol: :lol:
[IMG]http://img472.imageshack.us/img472/3905/nowe10903cv.jpg[/IMG]

[IMG]http://img488.imageshack.us/img488/9741/nowe10915kv.jpg[/IMG]

[IMG]http://img23.imageshack.us/img23/6093/nowe10923ui.jpg[/IMG]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[IMG]http://img490.imageshack.us/img490/6969/nowe10977pr.jpg[/IMG]

[COLOR=purple]Pozdrawiamy :p [/COLOR]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hahha......ta ostatnia fota boska!! Oskar tak uwielbia te dropsy?:p[/quote]

[COLOR=purple]oj lubi je bardzo ... bardzo :lol: :lol: :lol: [/COLOR]
[COLOR=purple]raz kupiłam mu o smaku jogurtowym i ... sama wszytskie zjadłam :oops: :oops: :oops:[/COLOR]

Posted

[quote name='Gosiek']No i sie wydało :diabloti:
Oskar działa na dropsy :evil_lol:[/quote]

[COLOR=purple]e tam od razu się wydało :P :lol: :lol: [/COLOR]
[COLOR=purple]ciekawe kiedy Ty nam prawdę o ptaszkach powiesz :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Gosiek']No przecież widać wyraźnie - słoninki na choinkach, zaiarno w karmnikach.... no i kuleczki na ostrokrzewiu.... itp itd :lol:[/quote]

[COLOR=purple]e tam to żadne dowody nie są :eviltong:[/COLOR]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
[COLOR=purple]raz kupiłam mu o smaku jogurtowym i ... sama wszytskie zjadłam :oops: :oops: :oops:[/COLOR][/quote]

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: SMACZNEGO!!:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: SMACZNEGO!!:evil_lol::evil_lol:[/quote]

[COLOR=purple]Madziu to były normalne jogurtowe czekoladki tylko, że w opakowaniu dla pieskków :oops: :oops: jak czestowalam nimi znajomych to im bardzo smakowaly :eviltong: :eviltong:[/COLOR]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][COLOR=purple]Madziu to były normalne jogurtowe czekoladki tylko, że w opakowaniu dla pieskków :oops: :oops: jak czestowalam nimi znajomych to im bardzo smakowaly :eviltong: :eviltong:[/COLOR][/quote]

HAhahhaha......... a wiedzieli co jedza?? W sumie jak nie ma czym poczestowac gosci to mozna siegnac do psiej miski:turn-l::turn-l:

Posted

[quote name='Magda_Miki']HAhahhaha......... a wiedzieli co jedza?? W sumie jak nie ma czym poczestowac gosci to mozna siegnac do psiej miski:turn-l::turn-l:[/quote]

[COLOR=purple]wiedzieli, wiedzieli :eviltong:[/COLOR]
[COLOR=purple]teraz na nie poluje i nigdzie nie moge ich dostac, moze teraz w sklepie spozywczym je sprzedaja :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][COLOR=purple]oj lubi je bardzo ... bardzo :lol: :lol: :lol: [/COLOR]
[COLOR=purple]raz kupiłam mu o smaku jogurtowym i ... sama wszytskie zjadłam :oops: :oops: :oops:[/COLOR][/quote]
Daga, no wiesz co? :crazyeye:
Psu smakolyki...:shake:

Posted

[quote name='Marca_Besi'][B]Dagusia[/B] Foteczki Oskarka super! Na pewno ślicznie będzie wyglądał w różowym ubranku.[/quote]

[COLOR=purple]Marcelko zdecydowanie do nas za rzadko zaglądasz :shake: ale cieszymy się, ze jestes :multi:[/COLOR]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][COLOR=purple]Kasiu no co :oops: [/COLOR]
[COLOR=purple]a smakołyków to Ty Tenusiowi nie dajesz?? :shake:[/COLOR][/quote]
ja daje, ale nie podjadam mu :cool3::cool3::cool3: