Teklunia Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 no wlasnie, jak, jak? ale i tak najwazniejsze, ze jedna czesc stresu za Toba :) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Kochani cos kiepsko kciuki za mnie trzymaliście, bo poszło mi nie najlepiej. Ale nie można się załamywac, tłumacze sobie tym, że na tej prawdziwej będzie już dobrze :) Tematy mi nie siadły no i co miałam zrobić? Jutro angol, więc mam nadzieje, że będzie lepiej :) Ale ciesze się bardzo, że jesteście ze mna :D Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Dagus , a ja myślę ,że poszło całkiem dobrze , tylko ty wolałabyś lepiej :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Dagus , a ja myślę ,że poszło całkiem dobrze , tylko ty wolałabyś lepiej :wink:[/quote] Aluś jak to się mówi "lałam wodę" i nie wiem czy te moje wypracowanie czyma się całości. No ale nie mogłam przecież nic nie napisać, bo jakby to wyglądało? Tutaj 4 z polskiego, a tutaj matura oblana :oops: Pani z poslkiego chyba mnie ukatrupi - tego się bardziej boje niż tej całej matury :lol: Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar'][quote name='Alicjarydzewska']Dagus , a ja myślę ,że poszło całkiem dobrze , tylko ty wolałabyś lepiej :wink:[/quote] Aluś jak to się mówi "lałam wodę" i nie wiem czy te moje wypracowanie czyma się całości. No ale nie mogłam przecież nic nie napisać, bo jakby to wyglądało? Tutaj 4 z polskiego, a tutaj matura oblana :oops: Pani z poslkiego chyba mnie ukatrupi - tego się bardziej boje niż tej całej matury :lol:[/quote]będzie dobrze :wink: Quote
Teklunia Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar'] Aluś jak to się mówi "lałam wodę" i nie wiem czy te moje wypracowanie czyma się całości. No ale nie mogłam przecież nic nie napisać, bo jakby to wyglądało? [/quote] Daga, no przeciez na tym wlasnie polega pisanie wypracowan :lol: Jestem dobrej mysli :) A jutro od rana kciuki znowu ida w ruch!!! [b]I oczywiscie ucaluj mojego ukochanego, najpiekniejszego na swiecie Oskareczka [/b] Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='Teklunia'][quote name='Daga_i_Oskar'] Aluś jak to się mówi "lałam wodę" i nie wiem czy te moje wypracowanie czyma się całości. No ale nie mogłam przecież nic nie napisać, bo jakby to wyglądało? [/quote] Daga, no przeciez na tym wlasnie polega pisanie wypracowan :lol: Jestem dobrej mysli :) A jutro od rana kciuki znowu ida w ruch!!! [b]I oczywiscie ucaluj mojego ukochanego, najpiekniejszego na swiecie Oskareczka [/b][/quote] Kasiu Oskareczek oczywiście wycałowany, ale obecnie do najpiekniejszych nie nalezy bo trochę go pancia zaniedbała, nie mam czasu na kąpanko, a pogoda na zewnątrz paskudna, że wracając ze spacerku jest cały umorusany. Za to 23go idziemy do fryzjera, więc Madzia (bo tak się nazywa) odpowiednio sie nim zajmie i wypiekni mi go. Wtedy już zdjęcia jakieś się na pewno pojawią, ale mam nadzieję, że wczesniej także :lol: :lol: A co do wypracowania - oby mi zaliczyli je to już będzie połowa sukcesu :lol: :lol: A jutro kciuki sie także przydadzą, angielki rozszerzony -ciekawe czy dam sobie radę :lol: Quote
Moniś Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Trzymam mocno kciuki :D Pamietaj Daga, że wszyscy w Ciebie wierzymy :D Ja już mam swoje wyniki z rosyjskiego :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='Moniś']Trzymam mocno kciuki :D Pamietaj Daga, że wszyscy w Ciebie wierzymy :D Ja już mam swoje wyniki z rosyjskiego :lol:[/quote] to kiedy ten rosyjski pisałaś?? my wyniki będziemy mieć po Świetach, koło 10go stycznia tak myślę Quote
Moniś Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar'][quote name='Moniś']Trzymam mocno kciuki :D Pamietaj Daga, że wszyscy w Ciebie wierzymy :D Ja już mam swoje wyniki z rosyjskiego :lol:[/quote] to kiedy ten rosyjski pisałaś?? my wyniki będziemy mieć po Świetach, koło 10go stycznia tak myślę[/quote] Prawie dwa tygodnie temu :) Ucze się w prywatnej szkole i dlatego mielismy nieco szybciej, a właściwie to tak nam zaproponowano i sie zgodziliśmy na szybszy termin, żeby mieć to już za sobą:) Teraz spokojnie możemy przygotowywać się do tej "prawdziwej" maturki. A na polski też musimy poczekać jak cała reszta:) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='Moniś'][quote name='Daga_i_Oskar'][quote name='Moniś']Trzymam mocno kciuki :D Pamietaj Daga, że wszyscy w Ciebie wierzymy :D Ja już mam swoje wyniki z rosyjskiego :lol:[/quote] to kiedy ten rosyjski pisałaś?? my wyniki będziemy mieć po Świetach, koło 10go stycznia tak myślę[/quote] Prawie dwa tygodnie temu :) Ucze się w prywatnej szkole i dlatego mielismy nieco szybciej, a właściwie to tak nam zaproponowano i sie zgodziliśmy na szybszy termin, żeby mieć to już za sobą:) Teraz spokojnie możemy przygotowywać się do tej "prawdziwej" maturki. A na polski też musimy poczekać jak cała reszta:)[/quote] no i jak zdałaś ten rosyjski ? pytam z ciekawości :) a polski też dzisiaj pisaliscie? Jaki temat wybralas? Jak Ci poszlo? Quote
Lucy* Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Jak tam Daguś anglikański ?? :D Siedziałam ostatnio cicho ale kciuki moooocnooo trzymałam :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
sayma Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Daga nio i jak ten angielski bo ja ciagle kciuki trzymam ;-) Qrczaki wyniki dopiero po swietach :shake: ale i tak wiem, że bedzie dobrze :bigok: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Dagus,chwal sie anglikiem ;)[/quote] Asiuni, angielski poszedł mi zdecydowanie lepiej niż polski. Tylko 1 część rozszerzonego była okropna - nie na naszym poziomie jak to nauczycieli mówili, a o 2 poziomy wyżej. Przepraszam, że dopiero teraz pisze, ale ostatnio nie mam na nic czasu, gorączka przedświąteczna ;-) Dzisiaj wysprzatałam na picuś, glancuś pokoik więc teraz oby do Świąt :) Jeszcze w poniedziałek geografia rozszerzona i wolne juppi :-D Quote
Teklunia Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 no prosze, to sie swietnie wstrzelilam, bo ja tez dopiero teraz dotarlam na DGManie :) Rano co prawda zajrzalam na sekundke, ale wystraszyly mnie te zmiany i postanowilam zajac sie tym jak bede miala dluuuzsza wolna chwile ;) Dagus, ciesze sie ze z angielskiego jestes zadowolona. A geografia to juz bedzie na pewno maly pikuś ;) Oczywiscie kciuki bede trzymac, tak na wszelki wypadek :lol: [B] I bardzo prosze wycalowac Oskara!!! :D [/B] Quote
Lucy* Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 No to trzymam kciuki !!! :kciuki: :kciuki: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Witam wszytskich :) Ostatnio mało sie udzielam na forum i nieco zaniedbałam Oskarkową galeryjkę :oops: :oops: :oops: ale niestety były wązniejsze sprawy do zrealizowania. Wczoraj przemalowywaliśmy siostry pokoik z koloru malinowego, na wrzosowy, mnie się osobiście bardzo podoba. Pokój nabrał takiego ciepła i przyjemnie spędza się tam czas, co nie oznacza, że wcześniej nie spędzało się miło :-D Ale na ścianie dzień się nie zakończył, bo i ja zmieniłam kolorke, ale nie ścian a moich włosków. Przyciemniłam je znaczniej i jakoś tak lepiej się czuję, no a we wtorek do fryzjera :-D A tutaj wstawiam zdjęcie, oskarka, moje w nowym kolorku i na tle nowych ścian czyli 3 in 1 :lol: :lol: :lol: [IMG]http://img476.imageshack.us/img476/4929/p10100386uu.png[/IMG] Quote
sota36 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 No jak tam maturka - po polskim i jezyku, no i przed geografia??? Mnie to od matur tylek boli (od siedzenia w komisji) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Chciałam dzisiaj zrobić jakieś zdjęcia Oskarkowi, żeby nasza galeryjka znalazła się choć przez chwilkę na pierwszej stronie :lol: ale mały był jakiś taki nie w sosie no i zdjęcia za ciekawe nie są, ale lepsze to niż nic, zwłaszcza, że nie wiem kiedy komputerek będzie sprawny, a tak mi go brakuje, bo chciałam jakieś ładne, świąteczne karteczki porobić, a tutaj nici :( Chciałam z niego zrobić znowu Mikołajka, no ale nie chciał pozować [IMG]http://img205.imageshack.us/img205/1876/p10100449wj.png[/IMG] i ciągle mi języczkami rzucał :lol: [IMG]http://img486.imageshack.us/img486/6571/p10100453af.png[/IMG] a że zdjęcia były dzisiaj wyjątkowo nudne Oskarek dawał mi wyraźne znaki, czestym ziewaniem :D [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/5383/p10100469ls.png[/IMG] [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/3756/p10100524wb.png[/IMG] Nawet się nie chciał w obiektyw popatrzeć - oj unikał go dzisiaj strasznie [IMG]http://img460.imageshack.us/img460/7894/p10100478hg.png[/IMG] Quote
sota36 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 No coz - nasza Gwiazda chyba dzis ma ...lenia i sesyjek nie chce, ale trzeba mu to wybaczyc, w koncu niekt nie jest doskonaly. Quote
Daga_i_Oskar Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 [quote name='sota36']No jak tam maturka - po polskim i jezyku, no i przed geografia??? Mnie to od matur tylek boli (od siedzenia w komisji)[/quote] Yoluś nic dziwnego, bo jednak musicie siedziec w takim jakby to powiedzieć "bezruchu" bo ani się do kogo odewac, ani po sali nie wolno chodzic, nie ma jak kosci wyprostowac, ale my tem musimy siedzec i przy tym intensywie myslec i byl w pelnym skupieniu, a to tez jest ciezkie :lol: Quote
Recommended Posts