Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na Sekwanie jak widac, ruch jak w Rzymie :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ech było deszczowo i ponuro, co zreszta widac[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]no i jesteśmy :multi: przed Naszymi oczami wyłania się Luwr...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dalsza część po przerwie, teraz uciekam z Oskarutkiem na spacerek, a po powrocie zabiore się za zmniejszanie następnych zdjęć :cool3: ciekawam kiedy dość będziecie miały :evil_lol:[/FONT] Quote
Kasia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [LEFT]Nie bój żaby, dość to my długo nie będziemy miały :loveu: No właśnie, gdzie się podziała reszta babonów? :roll: [/LEFT] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Kasia napisał(a):Nie bój żaby, dość to my długo nie będziemy miały :loveu: No właśnie, gdzie się podziała reszta babonów? :roll: [FONT=Comic Sans MS]Może wszystkie spacerują ze psami :roll:[/FONT] Quote
Pegaza Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 babon lata po galerii i nadrabiam wasze gadulstwo:mad: a tak wogel to cze :loveu:Daga Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 1. Cmenatrz. Bylam. Chryste jak mi sie wtedy sikac chcialo :roll: 2. Niezle sie wloczyliscie skoro ostatnie metro mieliscie. 3. na wieze najpierw wjezdzalam, a pozniej ino na drugie zjechalam a dalej nogami, bo kolejka byla. 4. Katedra pieeekna jest :loveu: I ta zielen naokolo :loveu: 5. Pamietam ta zasrana rozete!! Rozmazala mi sie na fotce! 6. Takim stateczkiem se plynelismy i nawet jedlismy posilek tam. 7. Fota zaparowana super wyszla :loveu: 8. nigdy dosc :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Pegaza napisał(a):babon lata po galerii i nadrabiam wasze gadulstwo:mad: a tak wogel to cze :loveu:Daga [FONT=Comic Sans MS]czołem :multi:[/FONT] Anusia & Alutka napisał(a):1. Cmenatrz. Bylam. Chryste jak mi sie wtedy sikac chcialo :roll: 2. Niezle sie wloczyliscie skoro ostatnie metro mieliscie. 3. na wieze najpierw wjezdzalam, a pozniej ino na drugie zjechalam a dalej nogami, bo kolejka byla. 4. Katedra pieeekna jest :loveu: I ta zielen naokolo :loveu: 5. Pamietam ta zasrana rozete!! Rozmazala mi sie na fotce! 6. Takim stateczkiem se plynelismy i nawet jedlismy posilek tam. 7. Fota zaparowana super wyszla :loveu: 8. nigdy dosc :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Haha jak pęknie wsztsko w punkcikach wipisałaś, widać że uważnie oglądałaś :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No i skoro dosyć nie macie, to na szybkiego zmniejszyłam już ostatnich kilkadziesiąd zdjęć i z ponad 1000 wybrałam 314 i własnie je tu wstawiam :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pogoda tego dnia, kiedy zaplanowaliśmjy sobie odwiedzinki UWRU była przeokropna, z nieba leciała ściana deszczu, szkoda, ze nie trafilismy na pogodę, wówczas zdjęcia zyskałyby na wartosci, a tak to takie troszku ponure są, ale co zrobic, pogody nie da się zaplanowac, a szkoda :roll:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Eee tam, pogoda ponura, ale przynajmniej tłumów nie było :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):2. Niezle sie wloczyliscie skoro ostatnie metro mieliscie. [FONT=Comic Sans MS]Nooo Anusia my to tam typowy nocny tryb życia prowadzilismy, wracaliśmy, kładliśmy się dosłownie na kilka gdzinek i spowrotem wyruszaliśmy, zrobiliśmy tyle kilometrow, przez cały pobyt, że ohohoh :cool3:[/FONT] są :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 madziasto4 napisał(a):Eee tam, pogoda ponura, ale przynajmniej tłumów nie było :eviltong: [FONT=Comic Sans MS]Ale sama przyznaj, ze spacerowanie w strugach deszczu, przemoczonych spodniach i wylewającej się wody z butów do przyjemnych nie należy. Jeszcze na dodatek było nam zimno i aparat mi mókł :eviltong:[/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Nie lubie tej piramidy. Nie pasuje tam. A Lizke widzieliscie? :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Nie lubie tej piramidy. Nie pasuje tam. A Lizke widzieliscie? :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Nie nie zaglądaliśmy do środkoa :evil_lol: Widzieliśmy tyle, co szło dojrzez przez szybę :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Daga_i_Oskar napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Ale sama przyznaj, ze spacerowanie w strugach deszczu, przemoczonych spodniach i wylewającej się wody z butów do przyjemnych nie należy. Jeszcze na dodatek było nam zimno i aparat mi mókł :eviltong:[/FONT] Najbardziej toby mi było żal tego aparatu szczerze mówiąc, że się bidak zamoczy :evil_lol: Anusia & Alutka napisał(a): A Lizke widzieliscie? :evil_lol: Gdzie by się nie stanęło, to i tak się gapi na człowieka :eviltong: Quote
Pegaza Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 piekne piekne :p oj mialas co oglądać mimo tej paskudnej pogody wy tu gadu gadu a ja ide papa:loveu:wszystkim Quote
tigrunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Fotki śliczne :loveu:ale już mnie oczy bolą .. ide spać .. wpadne rano i obejrze reszte :) papapa Quote
AlKil Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Witaj Daguś! Piekną wycieczkę miałaś. Aż się rozmarzyłam.:lol: ps. piszę to 4 raz, ciągle mi zjada...:angryy: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 madziasto4 napisał(a):Najbardziej toby mi było żal tego aparatu szczerze mówiąc, że się bidak zamoczy :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS]Toteż wlasnie najbardziej bylo mi zal tego aparatu :evil_lol:[/FONT] Pegaza napisał(a):piekne piekne :p oj mialas co oglądać mimo tej paskudnej pogody wy tu gadu gadu a ja ide papa:loveu:wszystkim [FONT=Comic Sans MS]No pogoda nie dopisala, ale i tak bylo suuuuper i mimo tej paskudnej pogody kcem tam wrocic :loveu:[/FONT] tigrunia napisał(a):Fotki śliczne :loveu:ale już mnie oczy bolą .. ide spać .. wpadne rano i obejrze reszte :) papapa [FONT=Comic Sans MS]Ja tez juz uciekam, jutro znowu rano wstac i na Uczelnie jechac :eviltong:[/FONT] AlKil napisał(a):Witaj Daguś! Piekną wycieczkę miałaś. Aż się rozmarzyłam.:lol: ps. piszę to 4 raz, ciągle mi zjada...:angryy: [FONT=Comic Sans MS]Czesc Ewus :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]No mi dzisiaj dogo tez tak sie zacina ze czasem nie wiem czy sie wiadomosci wyslaly, czy tez nie :angryy:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja zawsze ogladajac Twoja super fotorelacje z Waszych podrozy takze sie rozmarzam :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]I tym miłym akcentem koncze dzisiejsze przesiadywanie na dogo, a bylo ono najdluzsze od niepamietnych czasow :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dobranoc :loveu:[/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 madziasto4 napisał(a): Gdzie by się nie stanęło, to i tak się gapi na człowieka :eviltong: Nooo to jest mega!! Oskarito boska morda moja rozpłaszczona :loveu: Branoc Dagus! Quote
madziasto4 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Oskarek jest śliczny bez kiteczki, bardzo mu pasuje taka fryzurka:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Kurde faja, trza sie napic. Strona [SIZE="5"]800 :drink1: EDIT: O, Madzka padla... Quote
Anusia & Alutka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Jak padla tak lezy i wioche robi. To ja ide spac w tej sytuacji. Branoc :loveu: Quote
tigrunia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dobry z rana :multi: Oskarek - śliczności :loveu: Załapałam sie jeszcze na 800 !! :D Quote
Aga76 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dzień dobry Daguś :calus: Fotki przecudnej urody, a ich ilość, że tak powiem jest zadowalająca, co wcale nie znaczy, że nie powinno ich być jeszcze więcej i więcej... Rewelacyjny francuski relaks :grins: Pozdrawiam cieplutko. Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): EDIT: O, Madzka padla... A pomyśleć, że już na dobrej drodze do mocnej głowy była :eviltong: Dobry Daguś :loveu: Dziś będzie kolejna porcyja francuskich fotek???? :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Kasia napisał(a):A pomyśleć, że już na dobrej drodze do mocnej głowy była :eviltong: E tam na dobrej, przypomin se sylwestra, jak ja prowadzac trza bylo. Halo Daga :hand: Quote
Kasia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): E tam na dobrej, przypomin se sylwestra, jak ja prowadzac trza bylo. Pamintam ale jak wiesz trening czyni mistrza :cool1: Sama Madźka mi to niedawno powiedziała :loveu: Quote
Recommended Posts