Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PositiveThought']skąd ona murzynów tam wzięła? :hmmmm:

weźcie mnie zatrudnijcie gdzieś, nawet na zmywaku :mdleje:

no właśnie te wszystkie parametry, ustawienia... mnie na przykład najbardziej interesuje światło, bo ono jest właściwie najważniejsze, są ludzie, którzy mając takie aparaty robią zdjęcia tylko w jednym trybie np...

No przeca mówi się :" jestesmy jeszcze daleko za murzynami" :evil_lol: :eviltong:

A wracając do aparatu i ustawien, to prawda jest taka, że automatycznie ustawione parametry pozwalają na zrobienie dużej ilości zdjęć w krótkim czasie i wcale nie oznacza to, ze zdjęcia będą złej jakości. Jeżli ma sie czas, interesuje nas konkretna rzecz (stała) można bawić się w ręczne ustawienia, jednakze jest to bardzo czasochłonne i często decydujemy się na automatica :cool3:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PositiveThought']ale mi chodzi o to, że się w ogóle niczego nie przestawia i robisz zdjęcia kwiatka w trybie ruchu np :lol:
mam taką koleżankę, co to aparatem tatusia szpanuje :shake:

Daga, a opłaca się używany? :hmmmm: tak na początek?

Jeżeli jest on od sprawdzonej osoby, jeżeli wszystko w nim działa tak jak nalezy, to czemu nie/ Kupujemy używane komórki, samochody, tak samo jest z autami. Uważam, ze zanim się kupi powinno sie ja sprawdzic, zeby potem nie byc nie zadowolonym ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

"cza" czytac posty doklkadnie :evil_lol:

No ja czytalam, ze za murzynami jestesmy, ale nie zakodowalam tych murzynow, bo to taki potoczny zwrot wiec jak sie Atka czepila, to ja zem nie wiedziala do czego no :niewiem:

Posted

[quote name='PositiveThought']:mdleje:

to ja dzień dobry...

czy dobry to się okaże :eviltong:

Zaraz wybywam do Centrum popatrzeć trochę w chmury :lol: tzn dzisiaj jest pokaz/akrobacje najszybszych samolotow na swiecie, nazywaja się red arrows, zapowiada się ciekawie :cool3: Potem mam zamiar wstąpić jesio do sklepów fotograficznych i kupić tą karte i torbe na moje nowe dziecko :razz:

No to ja milego przedpoludnia i południa i w ogole całego dnia Wam zycze :loveu:

Posted

Daguś gratulacje z zakupu nowego sprzętu!

Za niedługo powrót do Oskarka z nowym aparatem pod pachą...już nie mogę sie doczekać tych zdjęć!!!!!!! :lol:

Posted

HellO

troszkę nas tutaj nie było,
ale już naprawiamy tą zaległość
bajeczne ujęcie...

pozdrawiamy milusio

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & WielkoLUD

Posted

Cześć kobieto pracująca!
Za dużo to się nie działo podczas mojej długiej nieobecności... no może z wyjątkiem zakupu nowego aparatu:cool3: Na razie prezentuje się super z kwiatkami. Już się nie mogę doczekać Oskarkowych sesji:loveu:

Może wpadniesz dzisiaj na pogaduchy?:cool3:

Posted

Cze Daga:p
dawno mnie nie było ale urlopowałam sobie:eviltong:
nadrabiam galerie pomału....
ponoć sprawiłaś sobie nowy sprzęt, za trud pracy należy się przyjemność:p
to kiedy to wracasz do Polski?