Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]aha a myslalam, ze chcesz zrobic bryyy czyli stoj koniku :evil_lol: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

:evil_lol:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]oj, było dziś wesoło[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]:loveu: i bardzo miło :-)
[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga76']:evil_lol:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red][I][B]oj, było dziś wesoło[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red][I][B]:loveu: i bardzo miło :-)[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]oj było :razz: było :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]ja jeszcze wrzucam taką ostatnią foteczkę Oskareczka na dzisiaj[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/af99adc10fd32913.html"][IMG]http://images20.fotosik.pl/92/af99adc10fd32913.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Aga76']

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]oj, było dziś wesoło[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]:loveu: i bardzo miło :-)
[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Wczoraj orzeszki, dzisiaj koniki, a co będzie jutro :cool3: :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Wczoraj orzeszki, dzisiaj koniki, a co będzie jutro :cool3: :lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]a to się zobaczy juutro :cool3: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=red][I][B]Jaki on cudny... złoty rycerz, Oskarek jest pięknym psem :loveu:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]i ma stojące uszka i ogonek :evil_lol: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dobranoc moje Kofane :loveu: boshe ponad 10h dzisiaj przed kompem na dgm przesiedziałam :crazyeye: I wcale nie czuje zmęczenia :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]My mieszkamy w sumie niadeleko Katowic, blisko planetarium, koło wieży TV :cool3: w Siemianowicach Sl a Wy :cool3: na spacerek mozemy się kiedyś jak najbardziej wybrac :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
ja mieszkam w strumieniu :razz: nie wiem czy kojarzysz :haha::D na spotkanie jak najbardziej umówic sie mozemy ale gorzej co z dojazdem :placz:

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=magenta][I][B]Śpij dobrze :sleep2:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[I][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=magenta]Ps. trening czyni mistrzem...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale z kim? z Oskarem :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Sylwia&westie']ja mieszkam w strumieniu :razz: nie wiem czy kojarzysz :haha::D na spotkanie jak najbardziej umówic sie mozemy ale gorzej co z dojazdem :placz:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Nie kojarze, a koło czego to lezy :oops:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale z kim? z Oskarem :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
[FONT=Georgia][COLOR=Red][I]
A to już twoja osobista sprawa i preferencje... nie będę ingerować w tę sferę[/I][/COLOR][/FONT] :cool1:

Posted

[quote name='Sylwia&westie']ja mieszkam w strumieniu :razz: nie wiem czy kojarzysz :haha::D na spotkanie jak najbardziej umówic sie mozemy ale gorzej co z dojazdem :placz:[/QUOTE]
Sylwia jak Filip z konopii o miejscu zamieszkania :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Uciekam juz serio [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]papapa dobranocka moje Kofane :loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='madziasto4']Sylwia jak Filip z konopii o miejscu zamieszkania :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Sylwia po prostu chciała troche ucziszyc sprawe z konikami :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]dziewczyny nie no ja juz naprawde uciekam :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]papatki :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Sylwia po prostu chciała troche ucziszyc sprawe z konikami :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]dziewczyny nie no ja juz naprawde uciekam :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]papatki :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Daguś już 3 raz się żegnasz z nami :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc dziewczyny :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]witam w te niedzielne przedpołudnie :loveu: Dzisiaj juz temperaturka w plusie no i słoneczko mamy :multi: Moze wybiore sie na jakis spacerek z małym ale to jeszcze nie wiadomo, czy mi sie bedzie chciało gdzies dalej isc :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='madziasto4']Daguś już 3 raz się żegnasz z nami :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Hihi bo widzisz jakoś ciężko mi się było z Wami rozstac :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Yorkie']Śliczny Oskar :loveu: Daj więcej jego letnich lub wiosennych zdjęć :loveu:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Saruś kiedy te zdjęcia były w styczniu robione :lol: wiosenne zdjęcia będą na dniach :multi: bo ogłosili w tv ze zima od Nas odchodzi :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja idę na TV skoki oglądać :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Saruś kiedy te zdjęcia były w styczniu robione :lol: wiosenne zdjęcia będą na dniach :multi: bo ogłosili w tv ze zima od Nas odchodzi :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Heh, myślałam, żę te zdjęcia są gdzieś z maja :lol:

Posted

cześć Daga!!!! :multi:

miałam trochę nadrabiania - ciekawe dialogi wczoraj prowadziłyście trza przyznać, uśmiałam się nieźle czytając je dzisiaj :evil_lol::evil_lol: było tu wesoło w każdym bądź razie :lol:

U nas tez pogoda dość fajna, już obiecałam Fidlastemu że pójdziemy dzisiaj na długi i daleki spacer bez smyczy :p:p

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Moja krew :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A tak serio to próbowałam kiedyś nauczyć Oskarka pozycji wystawowej :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote]
I jak? :evil_lol: Wyszło coś z tego? :lol: :lol: :lol: