Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Wreszcie naogladałam się Oskarka . :p [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Trzymam kciuki za wyniki ... :kciuki: :kciuki: :kciuki: [/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Pozdrowienia dla Mamy[/SIZE][/FONT][/I][/B] :evil_lol: [IMG]http://img471.imageshack.us/img471/6246/p10100858vt.jpg[/IMG][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple] i Hania znalazła czas i zajrzała :multi: :multi: :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Witaj Haniu wśród "swoich" :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Mama pozdrowiona :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Mama pozdrowiona :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]I przekazałaś, żeby sie nie przemęczała przypadkiem ??? :evil_lol: [/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]I przekazałaś, żeby sie nie przemęczała przypadkiem ??? :evil_lol: [/SIZE][/FONT][/I][/B][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Teraz kiedy mama nie pracuje to będzie cięzko, sprząta 7 razy w tygodniu na 7 możloiwych dni :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Teraz kiedy mama nie pracuje to będzie cięzko, sprząta 7 razy w tygodniu na 7 możloiwych dni :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]O Chryste ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To ja wymiękam ...[/SIZE][/FONT][/I][/B] :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]O Chryste ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To ja wymiękam ...[/SIZE][/FONT][/I][/B] :oops:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Haniu :razz: a moze chcesz z lekcji ze sprzatania skorzystac :lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Haniu :razz: a moze chcesz z lekcji ze sprzatania skorzystac :lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nie, dziękuję ,,, Umiem . Tylko strasznie leniwa jestem[/SIZE][/FONT][/I][/B] :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Nie, dziękuję ,,, Umiem . Tylko strasznie leniwa jestem[/SIZE][/FONT][/I][/B] :oops:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ja tez :oops: nie przejmuj sie ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]wystarczy, ze posprzatam tylko swoj pokoj i juz mi sie nic nie chce :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ja juz zmykam, dobranoc Kochani, a jutro bedziemu świętowac mój 8000 post :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madzia20sosnowiec Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Teraz kiedy mama nie pracuje to będzie cięzko, sprząta 7 razy w tygodniu na 7 możloiwych dni :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] hahaha moja mama jest lepsza sprząta 10 racy w tygodniu na 7 mozliwych :eviltong: moze spikniemy je we dwie :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Hej!! :multi: [IMG]http://img471.imageshack.us/img471/6246/p10100858vt.jpg[/IMG] Ślicznośći :loveu: [IMG]http://img216.imageshack.us/img216/832/p10100685fa.jpg[/IMG] Oskarku, czy Ty mamlasz... Kaczora? :cool3: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] [I][quote name='Daga_i_Oskar']Teraz kiedy mama nie pracuje to będzie cięzko, sprząta 7 razy w tygodniu na 7 możloiwych dni :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE][/I] hahaha moja mama jest lepsza sprząta 10 racy w tygodniu na 7 mozliwych :eviltong: moze spikniemy je we dwie :eviltong:[/QUOTE] Matko jednyna, to Wy strasznie musicie brudzic :shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']Matko jednyna, to Wy strasznie musicie brudzic :shake: :evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Nie My Aguś, nie my - to nasze psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A może by tak po jednym za mojego [SIZE=7]8000 [/SIZE]pościka :razz: :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] :knajpa: :cunao: :popcorn: :beerchug: :drinking: :chlup: :drink1: :drinka: :cunao: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drinking: :chlup: :drink1: :drinka: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [I][B]za 8000 posta :BIG::laola::cunao::drink1::drink1::drink1::facelick::chlup::chlup::chlup::drinka::drinka::drinka::beerchug::beerchug::popcorn::popcorn::knajpa::knajpa::pepsi::pepsi::pepsi::laola:[/B][/I] Quote
an3czka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [I][B]Daguś za Twojego 8000 posta![/B][/I] [IMG]http://smileys.sur-la-toile.com/repository/F%EAtes/smileyfete.gif[/IMG] [IMG]http://smileys.sur-la-toile.com/repository/F%EAtes/dansent.gif[/IMG] :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
e.v.a Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [CENTER][B][COLOR=blue]no to siup za poscika:multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]:laola: :laola: [/COLOR][/B] :drinka: :drinka: :drinka: :laugh2_2: [/CENTER] Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kochani,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]chluśniem bo ... uśniem :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] :popcorn::popcorn::popcorn: :popcorn::popcorn::popcorn: :popcorn::popcorn::popcorn: :popcorn::popcorn::popcorn: :popcorn::popcorn::popcorn: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 hahahahahhaha zdróooooowkooooo :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahahahahhaha zdróooooowkooooo :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]oooo Madzia :razz: :razz: wiedziała, kiedy wejść :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Nie My Aguś, nie my - to nasze psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] :crazyeye: No u Madzi to jeszcze rozumiem, ale Oskar ?? :crazyeye: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
madziasto4 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 łohoho, ale imprezka :lol: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: No u Madzi to jeszcze rozumiem, [B]ale Oskar[/B] ?? :crazyeye: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aguś on tylko na takiego, małego niewinnego wygląda, a pichau tyle naniesie, że dziennie trzeba zamiatac :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='madziasto4']łohoho, ale imprezka :lol: :drink1: :drink1: :drink1:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu, a czy Ty aby nie jestes za młoda, aby pic zielone winko :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu, a czy Ty aby nie jestes [U]za młoda[/U], aby pic zielone winko :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] wypraszam sobie :obrazic: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='madziasto4']wypraszam sobie :obrazic: :eviltong:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]No dobrze już dobrze :lol: starsza siostra (czyt.JA:p ) Ci pozwala:razz: :razz: , ale nie za duzo, bo potem okropny kac męczy :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]No dobrze już dobrze :lol: starsza siostra (czyt.JA:p ) Ci pozwala:razz: :razz: , ale nie za duzo, bo potem okropny kac męczy :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] ależ dzięuję za pozwolenie :diabloti: niech się siostra o kaca nie martwi, mam zapas kefirów w lodówce :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts