Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 [quote name='madziasto4']rozumiem, że ten kwiatuszek specjalnie dla mnie :cool3: :evil_lol: no ba! :cool3: :cool3: kfiatusek od tego o to gentelmena :loveu: :razz: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']no ba! :cool3: :cool3: kfiatusek od tego o to gentelmena :loveu: :razz: och, mój kochany Oskarek :loveu: Quote
malawaszka Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 :loveu: śliczny Oskarek :loveu: trzymam zatem kciuki za częśc ustną matur i koniec :multi: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Moniś - kciuki są mile widziane ... stresik pewnie bedzie większy niż na pisemnych, ale przed wyjściem weźmie sie jednego głębszego na uspokojenie :evil_lol: :evil_lol: i bedzie git :lol: :lol: Oskarek c.d :cool3: :cool3: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Moniś - kciuki są mile widziane ... stresik pewnie bedzie większy niż na pisemnych, ale przed wyjściem weźmie sie jednego głębszego na uspokojenie :evil_lol: :evil_lol: i bedzie git :lol: :lol: to nietrzeźwych też wpuszczają :-o :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 [quote name='madziasto4']to nietrzeźwych też wpuszczają :-o :evil_lol: :evil_lol: e tam nawet nie wyczują :eviltong: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']e tam nawet nie wyczują :eviltong: :eviltong: a no chyba że tak :razz: :razz: ale ja na wszelki wypadek poćwiczyłabym wstrzymywanie oddechu :evil_lol: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Uciekamy na wieczorną toaletę :lol: :lol: =Patka bardzo podoba mi sie taka fryzurka Patkus cieszymy sie, ze fryzurka sie pdooba :multi: my juz sobie inaczej Oskarcia nie wyobrazamy hihih ;) Quote
Alicja Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Czołem Maturzystko:p Widze,że dobry nastrój dopisuje;)tak trzymać :multi: Oskarek jak zawsze sliczny Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Czołem Maturzystko:p Widze,że dobry nastrój dopisuje;)tak trzymać :multi: Oskarek jak zawsze sliczny Wczoraj było kiepsko, ale dzisiaj już jest OK, mam trochę loozu :cool3: :cool3: trzeba co nieco nadrobić na DGM, bo jest czas, a jak jest czas żeby zajrzec i napisac cos na dogo to i nastrój dopisuje :razz: :razz: :lol: Tak dzisiaj ładnie suoneczko świecilo :p Quote
Alicja Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Nie ma co się załamywać , całe zycie przed Tobą , a ja wiem że nie jest tak źle jak myślisz :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Nie ma co się załamywać , całe zycie przed Tobą , a ja wiem że nie jest tak źle jak myślisz :razz: Obyś się Aluś nie myliła :eviltong: :eviltong: a teraz uczymy się skakać prze płotki :razz: :lol: :cool3: To by było na dzsiaj tyle zdjęc, reszta jutro :cool3: Quote
aga1215 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Śliczny Oskarek:loveu: ręce bolą mnie od trzymania kciuków:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 [quote name='aga1215']Śliczny Oskarek:loveu: ręce bolą mnie od trzymania kciuków:lol: na razie możesz sobie zrobic przerwe do 17go do godziny 12 :cool3: Quote
e.v.a Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] no prosze jaki zajęc z tego Oskarka:evil_lol: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 [quote name='evaxon']no prosze jaki zajęc z tego Oskarka:evil_lol: :cool3: hehe ten płotek opanował, musimy wyzszego poszukac :eviltong: a z zajączkiem to sie zgodze, czasem wtrawie tak kica jak zajączek na 4 łapki :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 My juz uciekamy do łóżeczka --> tzn Ja, bo Oskarek to już od godziny mi tu chrapie :evil_lol: :evil_lol: DOBRANOC KOCHANI Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 cześć Dagulka - współczuję stresiku ale.. już niedługo i bedzie spokój :cool1: Oskarito śliczny - i skaczący i pozujący do zdjeć :p miłego dzionka Quote
madzia20sosnowiec Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 hej daga a co to za kudłate cos obok oskarka ?:cool3: chyba nie twój mąż :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Cześć i czołem :p Piekna, prawie letnia pogoda :loveu: Oskarek z mamą poszli na działeczkę, więc jak wróca będą pewnie padnięcie :evil_lol: Madziu, mężulek nie ma takiej bujnej fryzurki :eviltong: to kolega Oskarcia :razz: Miłego dzionka życzymy :multi: Quote
Alka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 cześc Dagusiu ! Masz racje ,piękną pogodę dziś mamy.:loveu: Tylko w mieszkaniu jakoś zimno ...:cool3: Super macie z tą działką, Oskarek może poganiać do woli ....:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='Alka']cześc Dagusiu ! Masz racje ,piękną pogodę dziś mamy.:loveu: Tylko w mieszkaniu jakoś zimno ...:cool3: Super macie z tą działką, Oskarek może poganiać do woli ....:loveu: Aluś, bez działeczki to my, tzn rodzice i pies życia sobie nie wyobrazaja, ostatnia spedzjaa tam cale południe, a pies im towarzyszy non stop, zaczepiajac do zabawy znoszac po kolei swoje zabaweczki hihih :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']hehe ten płotek opanował, musimy wyzszego poszukac :eviltong: a z zajączkiem to sie zgodze, czasem wtrawie tak kica jak zajączek na 4 łapki :lol: :lol:czesc Dagus :multi: wreszcie zaspokoilas moj glod Oskarka:multi::multi::multi: a jako przeszkode proponuje trzepak:evil_lol: my z Tenkiem to ostatnio cwiczymy :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Dagus :multi: wreszcie zaspokoilas moj glod Oskarka:multi::multi::multi: a jako przeszkode proponuje trzepak:evil_lol: my z Tenkiem to ostatnio cwiczymy :evil_lol: Kasiu ciesze sie, ze głód Oskrkowy zaspokojny, ale będziemy go zaspakajać dalej póki fotki mamy :evil_lol: Co do trzepaka to chyba kiepski pomysł :evil_lol: Oskare pewnie by ko nawet nie zauwazył hahaha :cool3: :cool3: Nam sa potrzebne takie przeszkody pod ktorymi nie bedzie można przejśc :lol: :lol: Quote
Recommended Posts