Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O teraz tak myslalam - zblizaja sie Swieta, Nowy Rok , potem Walentynki - dziewczyny lubia takie slodkie widokoweczki na te okazje - zrob zdjecia Oskarowi, popraw je jakos graficznie (jakies tam ozdobniki) , spotaraj sie o jakis fajny papier, czy efektowny karton i wydrukuj - porozprowadzaj w szkole i zobaczysz jak "rynek" chwyci... moze w tym pomysle cos jest????

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']O ja to skad niby mam takie cosik wiedziec? Tak mi to wpadlo do glowy ogladajac Wasza galerie. moze cos z tego by bylo????[/quote]

aaa myślałam ze wiesz :lol:
Może weartoby było spróowac, tylko nie mam zielonego pojęcia gdzie o takie coś się zapytać :-?

Posted

Łoj kobito - toć Ci napisalam, co mi nowego do łba przyszlo....
A ja bym chciala taki ...(???) avatarek miec (tak ten obrazeczek sie nazywa), ale nie wiem jak to zrobic??

Posted

[quote name='Daga&Oskar'][b]anetta,[/b]
na desce samochodowej Oskarek sobie lezal od tak sam od siebie, a ze wracalismy z ogrodeczka i miałam ze soba aparacik to postanowilam, ze pstrykne mu fotke :lol:[/quote]
Ale normalnie tak chyba nie jezdzi, nie? :wink: Toz to niebezpieczne 8)

Sliczne :loveu:

Sota, wszytsko masz napisane w swoim Profilu, jakie rozmiary musi miec avatarek :)

Posted

[quote name='sota36']Łoj kobito - toć Ci napisalam, co mi nowego do łba przyszlo....
A ja bym chciala taki ...(???) avatarek miec (tak ten obrazeczek sie nazywa), ale nie wiem jak to zrobic??[/quote]

Jolus przsij do mnie zdjecie jakie chcesz miec umieszone w avatarku a zmiejsze Ci je i wszytsko potem powiem co i jak :)

Posted

[quote name='anetta'][quote name='Daga&Oskar'][b]anetta,[/b]
na desce samochodowej Oskarek sobie lezal od tak sam od siebie, a ze wracalismy z ogrodeczka i miałam ze soba aparacik to postanowilam, ze pstrykne mu fotke :lol:[/quote]
Ale normalnie tak chyba nie jezdzi, nie? :wink: Toz to niebezpieczne 8)

Sliczne :loveu:

Sota, wszytsko masz napisane w swoim Profilu, jakie rozmiary musi miec avatarek :)[/quote]

Oczywiście, ze tak nie jezdzi, na takie lezenie ma pozowlene tylko podczas postoju )np jak rodzice ida do sklepu) tak to siedzi z pancia na przednim siedzeniu, ewentualni z tyłu :D

Posted

[quote name='sota36']Daga - zobacz avatarek!!![/quote]

widzę ... slicznego Gutka w całej okazałości, i widzisz poradziłaś sobie, to nic trudnego :D

wracając do tych Walentynek i Kartek Świątecznych to wartoby pomyślec nad tym :D

Posted

No lew pelna geba - musimy z daga umowic sie na spacer, po moim poricie z porabki (jade na 6 dni z klasa) - i zrobic zdjecia 2 lwow - tzn. lwiatka i lew!!! czylo Oskarka i Agata.

Posted

[quote name='sota36']No lew pelna geba - musimy z daga umowic sie na spacer, po moim poricie z porabki (jade na 6 dni z klasa) - i zrobic zdjecia 2 lwow - tzn. lwiatka i lew!!! czylo Oskarka i Agata.[/quote]

obowiazkowo musicie porobic zdjecia

juz doczekac sie nie moge

Posted

[quote name='sota36']Z nami jest tak - jak sie umowimy, to sie nie potkamy, bo albo ja wyskocze, albo Daga - ciezko nam sie dograc... ale sprobujemy[/quote]

no nie ja mam narobionego smaka na lwy w akcji ;)

Posted

[b]Joluś,[/b]

a kiedy wyejżdżasz na tą wycieczkę z klasą? Mnie by bardzo odpowiadał ten tydzień, albo przyszły poniedziaek kiedy to mamy wolne? No chyba, że gdzieś wyjeżdżasz na Wszystkich Świętych.
My też bardzo chcemy się spotkac no i te aparaciki w końcu wziąć :D

Posted

[quote name='sota36']W poniedzialek i wracam w sobote a na Swieta zostaje - wiec poniedzialke przyszly by pasowal.[/quote]

no to super, czyli możemy się już wstępnie umówić na pon? Teraz tylko żeby pogoda nam dopisała :) a co do godziny to dam znac we wtorek jak bede wiedziala o ktorj mam jazdy ok?
Tobie pasuje raczej rano czy popoludnie?

Posted

[quote name='sota36']Oj zlosliwcze.... - rachunek za szmpon, odzywke i wode - mojemu mezowi[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rachunek bedzie do odbioru przy następnym spotkanku :lol: :lol: :lol: