an3czka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Aniu, jak Ciebie dawno nie było, remonty pochłaniją cały Twój czas, kończ juz z nimi ;) Pozdrawiamy :p Oj bardzo bym chciała:roll: Niestety jeszcze chwilę to potrwa... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ty skup lepiej wzrok na męskich tyłeczkach, a nie psich :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ... Ty swojego nie chcesz nam pokazać to musze od Oskarka podziwiac :evil_lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Ty swojego nie chcesz nam pokazać to musze od Oskarka podziwiac :evil_lol: :evil_lol: Za słabo się starasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Za słabo się starasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... jak to :crazyeye: to co ja powinnam takiego zrobić :razz: :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):jak to :crazyeye: to co ja powinnam takiego zrobić :razz: :razz: Kto ma nad tym myśleć - ja czy Ty? :razz: :razz: :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Kto ma nad tym myśleć - ja czy Ty? :razz: :razz: :razz: Juz jestem taka miła do Ciebie:cool3: , a Ty piszesz ze wciaz za malo sie staram, juz sama nie wiem :shake::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Juz jestem taka miła do Ciebie:cool3: , a Ty piszesz ze wciaz za malo sie staram, juz sama nie wiem :shake::evil_lol: Pomyślimy w najbliższym czasie :cool3: :cool3: ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Pomyślimy w najbliższym czasie :cool3: :cool3: ;) ... :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 a tu znowóż jakieś brazylijskie romanse :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;););) Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Moniś napisał(a):a tu znowóż jakieś brazylijskie romanse :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;););) Tylko Ciebie Nam Monika brakowało :cool3: :cool3: :cool3: ... Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Tylko Ciebie Nam Monika brakowało :cool3: :cool3: :cool3: ... wiem, dlatego przyszłam :razz::razz::razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Moniś a Ty co przyszłas nas skłócic :evil_lol: chcesz mi odbic mojego ... no wiesz :eviltong: :lol: :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Moniś a Ty co przyszłas nas skłócic :evil_lol: chcesz mi odbic mojego ... no wiesz :eviltong: :lol: :evil_lol: Kogo? :razz: :razz: :razz: Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): chcesz mi odbic mojego ... no wiesz :eviltong: :lol: :evil_lol: Nie chce, nie chce :lol: Ja już mam swojego... no wiesz :loveu::cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PiotrekJ napisał(a):Kogo? :razz: :razz: :razz: no wiesz :oops: :razz: :razz: :razz: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Moniś napisał(a):Nie chce, nie chce :lol: Ja już mam swojego... no wiesz :loveu::cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy ktoś mnie może uświadomić o co tu chodzi? :razz: :evil_lol: :evil_lol: Albo lepiej nie :shake: :evil_lol: ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Moniś napisał(a):Nie chce, nie chce :lol: Ja już mam swojego... no wiesz :loveu::cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ale wiesz w telenowelach wsyztsko sie moze zdarzyc ten Twoj moze byc kiedys Moj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):no ale wiesz w telenowelach wsyztsko sie moze zdarzyc ten Twoj moze byc kiedys Moj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ani sie waż zbliżać do niego :evil_lol::evil_lol: MOJ CI ON MOOOOOOJ!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Moniś napisał(a):Ani sie waż zbliżać do niego :evil_lol::evil_lol: MOJ CI ON MOOOOOOJ!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Monis no wiesz :evil_lol: ja mam zdecydowanie blizej do niego :razz: :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 żabka napisał(a):Słodkie maleństwo :loveu: :loveu: Ach... :D dziekujemy :buzi: Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Monis no wiesz :evil_lol: ja mam zdecydowanie blizej do niego :razz: :razz: No wiesz Daga :evil_lol: Uważaj, bo ja też mam bliżej- wiesz gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Moniś napisał(a):No wiesz Daga :evil_lol: Uważaj, bo ja też mam bliżej- wiesz gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdzie? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Moniś napisał(a):No wiesz Daga :evil_lol: Uważaj, bo ja też mam bliżej- wiesz gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiem wiem :mad: :mad: Monis choc sie przeprowadzimy, Ty do mnie ja do Ciebie tak jak sie umawialysmy, wszyscy beda zadowoleni z takiego wyjscia :lol: Quote
Recommended Posts