Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu, a wiesz jak on sexownie tym tyłeczkiem porusza - teraz to dopiero widać :cool3: :cool3: no i jest na kim oko zawiesić :lol: :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Ty skup lepiej wzrok na męskich tyłeczkach, a nie psich :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ...

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aniu, jak Ciebie dawno nie było, remonty pochłaniją cały Twój czas, kończ juz z nimi ;) [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Pozdrawiamy :p[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
[I][B]Oj bardzo bym chciała:roll: [/B][/I]
[B][I]Niestety jeszcze chwilę to potrwa...[/I][/B]

Posted

[quote name='PiotrekJ']Ty skup lepiej wzrok na męskich tyłeczkach, a nie psich :cool3: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ty swojego nie chcesz nam pokazać to musze od Oskarka podziwiac :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ty swojego nie chcesz nam pokazać to musze od Oskarka podziwiac :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Za słabo się starasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Za słabo się starasz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jak to :crazyeye: to co ja powinnam takiego zrobić :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jak to :crazyeye: to co ja powinnam takiego zrobić :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Kto ma nad tym myśleć - ja czy Ty? :razz: :razz: :razz:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Kto ma nad tym myśleć - ja czy Ty? :razz: :razz: :razz:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Juz jestem taka miła do Ciebie:cool3: , a Ty piszesz ze wciaz za malo sie staram, juz sama nie wiem :shake::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Juz jestem taka miła do Ciebie:cool3: , a Ty piszesz ze wciaz za malo sie staram, juz sama nie wiem :shake::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Pomyślimy w najbliższym czasie :cool3: :cool3: ;) ...

Posted

[quote name='Moniś']a tu znowóż jakieś brazylijskie romanse :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;););)[/quote]

Tylko Ciebie Nam Monika brakowało :cool3: :cool3: :cool3: ...

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Moniś a Ty co przyszłas nas skłócic :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]chcesz mi odbic mojego ... no wiesz :eviltong: :lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[QUOTE]
[URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][IMG]http://img215.imageshack.us/img215/1020/p10101366lg.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

O !! Oskarek ma nas gdzieć :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Moniś a Ty co przyszłas nas skłócic :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]chcesz mi odbic mojego ... no wiesz :eviltong: :lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Kogo? :razz: :razz: :razz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]chcesz mi odbic mojego ... no wiesz :eviltong: :lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Nie chce, nie chce :lol:
Ja już mam [B]swojego... no wiesz :loveu::cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='Moniś']Nie chce, nie chce :lol:
Ja już mam [B]swojego... no wiesz :loveu::cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/quote]

Czy ktoś mnie może uświadomić o co tu chodzi? :razz: :evil_lol: :evil_lol:
Albo lepiej nie :shake: :evil_lol: ;) ...

Posted

[quote name='Moniś']Nie chce, nie chce :lol:
Ja już mam [B]swojego... no wiesz :loveu::cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no ale wiesz w telenowelach wsyztsko sie moze zdarzyc[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ten Twoj moze byc kiedys Moj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no ale wiesz w telenowelach wsyztsko sie moze zdarzyc[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]ten Twoj moze byc kiedys Moj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Ani sie waż zbliżać do niego :evil_lol::evil_lol: [B]MOJ CI ON MOOOOOOJ!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='Moniś']Ani sie waż zbliżać do niego :evil_lol::evil_lol: [B]MOJ CI ON MOOOOOOJ!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Monis no wiesz :evil_lol: ja mam zdecydowanie blizej do niego :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Monis no wiesz :evil_lol: ja mam zdecydowanie blizej do niego :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

No wiesz Daga :evil_lol: Uważaj, bo ja też mam bliżej- wiesz gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']No wiesz Daga :evil_lol: Uważaj, bo ja też mam bliżej- wiesz gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Gdzie? :cool3: :cool3: :cool3: