Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']:cool3: nono ladnie ci w różowym fioleciku:cool3:
Oscarek ale ci tyleczek wygolili :lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a, dziękuję, dziękuje :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ewa, a wygolili coby było widac, ze to pies :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Magda_Miki']
A to niedobry Oskarek........ zamiast fotografowac sie z pania, woli spac leniuszek jeden:evil_lol::evil_lol:
[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu, no niedobry ten Oskarek jak sie nie kce ze mna fotografowac :eviltong: może jutro sie uda :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']
:multi:[I][COLOR=#008000]Witam , mam nadzieję ze wiosennie [/COLOR][/I];-)
[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Aluś ja też mam taką nadzieje :roll:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='AlKil']
Och wszystkie pieski się ścinają, a my na razie zapuszczamy...:eviltong:
[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ewa, my zapuszczaliśmy całe 2 lata :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='PIKA']
Cześć Dagus

widze, ze po sniegu juz wspomnienie zostalo, niezbyt dobre zreszta :razz:

Milego wieczorku :buzi:
[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześc Pikuś :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Własnie wrócilismy z parku i tam to dopiero widać wspomnienia po zimie, czyli wszytsko podtopione i pełno błota, a przy okazji tak strasznie wymarzałm, ze rąk nie czułam :roll: Teraz niech suoneczko przychodzi i niech ładnie wszytsko wysusza ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a, dziękuję, dziękuje :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ewa, a wygolili coby było widac, ze to pies :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote]
:lol: nooo teraz to wiiidac i to bardzo :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]i ja :oops: :oops: (zdj zrobione przed kwilką:oops: ) przepraszam, ze bez Oskarka, ale nie kciał sobie ze mna zrobic fotki :roll:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/4948/p10101493cr.jpg[/IMG][/URL][/quote]

Ty się nie przejmuj, że bez Oskarka ...
Efekt i tak jest ... piorunujący :cool3: :cool3: :cool3: ...

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hej dagusia co tam u ciebie?
jak przygotowania do matury i ostatnie zaliczenia?:lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu, wczoraj zdawałam WOS, musze jeszcze po Świetach jeden sprawdzian zaliczyc, zdac mate na 5 :eviltong: i jeszcze mase sprawdzianów ostatecznych mnie czeka :roll: Jak narazie z niczego nie jestem pewna oceny, no religia i 6 :razz: ale szkoda, ze do swiadectwa sie nie wlicza :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A co do maturki, od poniedziałku ruszam ostro z geografia jak sie kcem na AWF dostac :roll: a jak tam u Ciebie ;) :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='PiotrekJ']
Ty się nie przejmuj, że bez Oskarka ...
Efekt i tak jest ... piorunujący :cool3: :cool3: :cool3: ...
[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]dzięki :razz: :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='PiotrekJ']Ty się nie przejmuj, że bez Oskarka ...
Efekt i tak jest ... piorunujący :cool3: :cool3: :cool3: ...[/quote]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :cool3::cool3::cool3::cool3::razz::razz::razz::razz::razz::razz:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=purple]A teraz uroczyście ogłaszam, ze pisze mój [B]7500:laola:[/B] post i mam [B]3[/B] ognika[/COLOR][/SIZE][/FONT] :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :laola: :popcorn: :knajpa: :drink1: :chlup: :drinking:

Posted

[quote name='Moniś']:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :cool3::cool3::cool3::cool3::razz::razz::razz::razz::razz::razz:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Moniś :mad: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Moniś']:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :cool3::cool3::cool3::cool3::razz::razz::razz::razz::razz::razz:[/quote]

A więc to prawda co słyszałem dziś rano :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar
[FONT=Comic Sans MS'][SIZE=3][COLOR=purple]A co do maturki, od poniedziałku ruszam ostro z geografia jak sie kcem na AWF dostac :roll: a jak tam u Ciebie ;) :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[/quote]

a ja juz nie wiem gdzie isc :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Moniś :mad: :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Moniś, Moniś :lol::lol::lol: We własnej osobie :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
Ty piorunująca Kobieto :cool3::cool3::cool3::lol::lol::lol:

:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Posted

[quote name='PiotrekJ']A więc to prawda co słyszałem dziś rano :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a co słyszałes?? :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']a ja juz nie wiem gdzie isc :placz: :placz: :placz:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Magda, jak mnie nie przyjma na ten AWF to ja tez nie wiem gdzie pójde :placz: :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Magda, jak mnie nie przyjma na ten AWF to ja tez nie wiem gdzie pójde :placz: :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

hahahahahhaha zostanmy psimi fryzjerami, przyjemne z pozytecznym :evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']Moniś, Moniś :lol::lol::lol: We własnej osobie :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:
[B]Ty piorunująca Kobieto[/B] :cool3::cool3::cool3::lol::lol::lol:

:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]uwazaj bo jeszcze piorun w Ciebie uderzy :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='PiotrekJ']A więc to prawda co słyszałem dziś rano :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]

A co słyszałeś? Cóż za wieści się rozchodzą, że ja nic nie wiem? :placz::placz::cool3::cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahahahahhaha zostanmy psimi fryzjerami, przyjemne z pozytecznym :evil_lol:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a wiesz ze ja sie nad tym zastanawialam ... kurs strzyzenia sobie zrobie u znajomej, juz z nia gadalam :cool3: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Moniś']A co słyszałeś? Cóż za wieści się rozchodzą, że ja nic nie wiem? :placz::placz::cool3::cool3:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no własnie ja tez nic nie wiem :evil_lol: pewnie jakies ploty :cool3: :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]uwazaj bo jeszcze piorun w Ciebie uderzy :evil_lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

we mnie? chcesz strzelać w swoją wybawczynie? :placz: :mad: :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a co słyszałes?? :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

To i tamto :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ...

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no własnie ja tez nic nie wiem :evil_lol: pewnie jakies ploty :cool3: :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

eee.. Daga.. On coś sobie ubzdurał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']A co słyszałeś? Cóż za wieści się rozchodzą, że ja nic nie wiem? :placz::placz::cool3::cool3:[/quote]

Ty wiesz aż za dużo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Ty wiesz aż za dużo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]

no ktoś musi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wziąć to w swoje ręce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']we mnie? chcesz strzelać w swoją wybawczynie? :placz: :mad: :cool3:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Monis Kochanie, Ty moja wybawczynio :buzi: Ty to sie pakuj i zamiane mieszkań robimy :cool3: :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Piotrus no własnie co to jest "to i tamto" :cool3: :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]