Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Dagulka :p

[IMG]http://img399.imageshack.us/img399/3616/p10100032ww.jpg[/IMG]
patrząc na tą fotę mam wrażenie ze Oskarek wyleguje się pod grzejacą lampą :lol: w sam raz na zimne dni ;)[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Gosiu mały urządził sobie solarium :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Gosiu mały urządził sobie solarium :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] no właśnie - tak mi się widzi ta foteczka :lol::lol::lol:

Posted

[I][B]U nas też paskudnie...[/B][/I]
[I][B]Pogoda popsuła się już wczoraj...[/B][/I]
[I][B]O ile poranny spacer udało się zaliczyć przy pięknej pogodzie, to następny, popołudniowy już nie. Lało koszmarnie. Teraz niby nie pada, ale mokro jak cholera...[/B][/I]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Dzień Dobry,[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]U nas dzisiaj paskudna pogoda, pochmurno i pada mrzawka czy cuś.

[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Daguś , chciałabym ,żeby to była mżawka...:cool3:u nas leje ,dosłownie :diabloti:

Posted

Czesc Dagulka :multi:
Duzo sie u Ciebie ostatnio dzieje w galerii :)
Ja oczywiscie tez sluze lozkiem i wiktem, kiedy bedziesz w Wawie!!!

a to zdjecie jest przeslodkie! mam cieplutki klimacik :p
[IMG]http://img399.imageshack.us/img399/3616/p10100032ww.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Witam juz po szkole ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]wróciłam do domu mokra jak kura bo się wybrałam bez parasola, a żaden szfoer nie chciał podwieźć do domu :placz: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Zaraz zmykam do qmpeli robić pracę, a tak mi sie nie chce w taka pogode wychodzic ze szok :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]życzę wszytskim miłego dnia i zdecydowanie lepszej pogody niż na Śląsku :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][IMG]http://img52.imageshack.us/img52/3239/p10100441zi.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][IMG]http://img59.imageshack.us/img59/5638/p10100456fh.jpg[/IMG][/URL]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu Tobie również dziękuję za propozycję, jak już dojdzie do mojego wyjazdu to oczywiście się jakos poumawiamy :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B]:crazyeye:ale Oskarek silny :razz:podniósł słonika :multi:[/B][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no widzisz jakiego strong men'a mam w domku :razz: :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ozzulek by sobie nawet z takim słoniem nie poradził, York to jednak York - prawdziwy pies :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Cześć po raz kolejny dziś ;) ...

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]wróciłam do domu mokra jak kura bo się wybrałam bez parasola, a żaden szfoer nie chciał podwieźć do domu :placz: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Hahahaha ... No proszę jaka wygodna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no widzisz jakiego strong men'a mam w domku :razz: :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ozzulek by sobie nawet z takim słoniem nie poradził, York to jednak York - prawdziwy pies :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
[I][B]Hahahahahhaaaaaa[/B][/I]:lol:
[SIZE=1][COLOR=cyan][B]PS. W Krakowie również pogoda jest do d...[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

Witaj Daguniu.

Cieszę się, że w końcu mogłam Cię zobaczyć w realu na wystawie. :-)

Pozdrowienia z pochmurnej okolicy Warszawy (hmmm jutro już niestety znowu wracam na Śląsk :-( )

Posted

[quote name='PiotrekJ']Cześć po raz kolejny dziś ;) ...

Hahahaha ... No proszę jaka wygodna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć, cześć :razz: :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]No qrcze póki nie mam tego cholernego prawka to przydałoby się żeby ktoś z autkiem jeżdził przez moje osiedle i przy okazji podwoził mnie do domku :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Sylwcia,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jmnie także bylo bardzo miło poznać Ciebie i Twojego TZ :multi: jeszcze tylko Almy z Wami brakowało. Mizianki dla małej[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

cześć daga ;)
a ja tak dla kontrastu wcale nie narzekam na pogodę, wręcz przeciwnie, w porównaniu z tym co było jeszcze kilka dni temu, to jestem naprawdę zadowolona z postępów Pani Wiosny :cool3: , bo u nas w Gdyni, nie dość, że suchutko, to jeszcze cieplutko :lol:

Posted

Oj Daguniu myślę, że jeszcze nie raz się nam uda spotkać z psiołkami :-) :multi: :multi: :multi:

Hmm siedzę właśnie na szkoleniu i już mi się nudzi trochę, więc poprosiłam naszą trenerkę o dostęp do neta i od razu inaczej hehehe :-) :multi: :multi: :multi:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A jaka tam pogoda w Warszawie?? Też leje?? Tutaj na Śląsk nie ma co wracać - pada od wczoraj i końca nie widać i przez tą goopią pogodę włosy mi się kręcą :placz: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A na spacerek z psitkami obowiązkowo będziemy musiały się umówić :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu, wsiadam w pociąg i przyjeżdżam do Ciebie co Ty na to :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu, wsiadam w pociąg i przyjeżdżam do Ciebie co Ty na to :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Jeśli to było do mnie, to proszę bardzo :cool3:

Posted

Co do pogody to jest jeszcze wiele do życzenia, ale najważniejsze, że nie pada :-) wczoraj pięknie do południa świeciło słoneczko, ptaszki sobie ćwierkały, po prostu było czuć w powietrzu wiosnę.

A dziś nawet przed ośrodkiem wiewióreczki dwie biegały sobie, a ja żałuję, że zapomniałam zabrać z domu aparacik :-(

Za chwilkę uciekamy i chyba wybierzemy się na wycieczkę do Warszawy hehehe (szkoda mi tylko, że z Gosiaczkiem nie udało się spotkać :-()

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu no oczywiście, że do Ciebie :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Sylwciu - u nas wczoraj także było cudownie :loveu: w sloneczku temp sięgała 25 st :multi: aż przyjemniej szło mi się do szkoły, za to wracałam już w deszczu i nie przestaje do dzisiaj. Ja to tylko czekam aż śnieg w Parku stopnieje i będziemy chodzić z Oskarciem na dłuugie spacerki, trzeba kondycje sobie wyrobić no i mięśnie :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]trzeba kondycje sobie wyrobić no i mięśnie :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Najwyższa pora :eviltong: ;) ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Najwyższa pora :eviltong: ;) ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]hahaha a skąd wiesz jak u mnie z tym jest :eviltong: ja pisałam o Oskarku :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]hahaha a skąd wiesz jak u mnie z tym jest :eviltong: ja pisałam o Oskarku :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Ja też pisałem o Oskarku :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]tak, tak :mad:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

No co Ty, myślałaś że o Tobie? :crazyeye: :evil_lol: ;)
Nigdy w życiu :shake: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']No co Ty, myślałaś że o Tobie? :crazyeye: :evil_lol: ;)
Nigdy w życiu :shake: ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]nigdy nie mów nigdy :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]