Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Dagulka :p [IMG]http://img399.imageshack.us/img399/3616/p10100032ww.jpg[/IMG] patrząc na tą fotę mam wrażenie ze Oskarek wyleguje się pod grzejacą lampą :lol: w sam raz na zimne dni ;)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Gosiu mały urządził sobie solarium :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Gosiek Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Gosiu mały urządził sobie solarium :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] no właśnie - tak mi się widzi ta foteczka :lol::lol::lol: Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [I][B]U nas też paskudnie...[/B][/I] [I][B]Pogoda popsuła się już wczoraj...[/B][/I] [I][B]O ile poranny spacer udało się zaliczyć przy pięknej pogodzie, to następny, popołudniowy już nie. Lało koszmarnie. Teraz niby nie pada, ale mokro jak cholera...[/B][/I] Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Dzień Dobry,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]U nas dzisiaj paskudna pogoda, pochmurno i pada mrzawka czy cuś. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Daguś , chciałabym ,żeby to była mżawka...:cool3:u nas leje ,dosłownie :diabloti: Quote
Teklunia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Czesc Dagulka :multi: Duzo sie u Ciebie ostatnio dzieje w galerii :) Ja oczywiscie tez sluze lozkiem i wiktem, kiedy bedziesz w Wawie!!! a to zdjecie jest przeslodkie! mam cieplutki klimacik :p [IMG]http://img399.imageshack.us/img399/3616/p10100032ww.jpg[/IMG] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Witam juz po szkole ...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]wróciłam do domu mokra jak kura bo się wybrałam bez parasola, a żaden szfoer nie chciał podwieźć do domu :placz: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Zaraz zmykam do qmpeli robić pracę, a tak mi sie nie chce w taka pogode wychodzic ze szok :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]życzę wszytskim miłego dnia i zdecydowanie lepszej pogody niż na Śląsku :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][IMG]http://img52.imageshack.us/img52/3239/p10100441zi.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://imageshack.us/"][IMG]http://img59.imageshack.us/img59/5638/p10100456fh.jpg[/IMG][/URL] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu Tobie również dziękuję za propozycję, jak już dojdzie do mojego wyjazdu to oczywiście się jakos poumawiamy :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [B]:crazyeye:ale Oskarek silny :razz:podniósł słonika :multi:[/B] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B]:crazyeye:ale Oskarek silny :razz:podniósł słonika :multi:[/B][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no widzisz jakiego strong men'a mam w domku :razz: :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ozzulek by sobie nawet z takim słoniem nie poradził, York to jednak York - prawdziwy pies :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Cześć po raz kolejny dziś ;) ... [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]wróciłam do domu mokra jak kura bo się wybrałam bez parasola, a żaden szfoer nie chciał podwieźć do domu :placz: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Hahahaha ... No proszę jaka wygodna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
an3czka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no widzisz jakiego strong men'a mam w domku :razz: :lol: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ozzulek by sobie nawet z takim słoniem nie poradził, York to jednak York - prawdziwy pies :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [I][B]Hahahahahhaaaaaa[/B][/I]:lol: [SIZE=1][COLOR=cyan][B]PS. W Krakowie również pogoda jest do d...[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Heeeej Dagusia :angel: [IMG]http://img59.imageshack.us/img59/5638/p10100456fh.jpg[/IMG] A Oskarkowi znów oczka świecą :evil_lol: :iloveyou: Quote
Sylwcia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Witaj Daguniu. Cieszę się, że w końcu mogłam Cię zobaczyć w realu na wystawie. :-) Pozdrowienia z pochmurnej okolicy Warszawy (hmmm jutro już niestety znowu wracam na Śląsk :-( ) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Cześć po raz kolejny dziś ;) ... Hahahaha ... No proszę jaka wygodna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześć, cześć :razz: :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]No qrcze póki nie mam tego cholernego prawka to przydałoby się żeby ktoś z autkiem jeżdził przez moje osiedle i przy okazji podwoził mnie do domku :eviltong: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Sylwcia,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jmnie także bylo bardzo miło poznać Ciebie i Twojego TZ :multi: jeszcze tylko Almy z Wami brakowało. Mizianki dla małej[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 cześć daga ;) a ja tak dla kontrastu wcale nie narzekam na pogodę, wręcz przeciwnie, w porównaniu z tym co było jeszcze kilka dni temu, to jestem naprawdę zadowolona z postępów Pani Wiosny :cool3: , bo u nas w Gdyni, nie dość, że suchutko, to jeszcze cieplutko :lol: Quote
Sylwcia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Oj Daguniu myślę, że jeszcze nie raz się nam uda spotkać z psiołkami :-) :multi: :multi: :multi: Hmm siedzę właśnie na szkoleniu i już mi się nudzi trochę, więc poprosiłam naszą trenerkę o dostęp do neta i od razu inaczej hehehe :-) :multi: :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A jaka tam pogoda w Warszawie?? Też leje?? Tutaj na Śląsk nie ma co wracać - pada od wczoraj i końca nie widać i przez tą goopią pogodę włosy mi się kręcą :placz: :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A na spacerek z psitkami obowiązkowo będziemy musiały się umówić :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu, wsiadam w pociąg i przyjeżdżam do Ciebie co Ty na to :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu, wsiadam w pociąg i przyjeżdżam do Ciebie co Ty na to :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Jeśli to było do mnie, to proszę bardzo :cool3: Quote
Sylwcia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Co do pogody to jest jeszcze wiele do życzenia, ale najważniejsze, że nie pada :-) wczoraj pięknie do południa świeciło słoneczko, ptaszki sobie ćwierkały, po prostu było czuć w powietrzu wiosnę. A dziś nawet przed ośrodkiem wiewióreczki dwie biegały sobie, a ja żałuję, że zapomniałam zabrać z domu aparacik :-( Za chwilkę uciekamy i chyba wybierzemy się na wycieczkę do Warszawy hehehe (szkoda mi tylko, że z Gosiaczkiem nie udało się spotkać :-() Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu no oczywiście, że do Ciebie :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Sylwciu - u nas wczoraj także było cudownie :loveu: w sloneczku temp sięgała 25 st :multi: aż przyjemniej szło mi się do szkoły, za to wracałam już w deszczu i nie przestaje do dzisiaj. Ja to tylko czekam aż śnieg w Parku stopnieje i będziemy chodzić z Oskarciem na dłuugie spacerki, trzeba kondycje sobie wyrobić no i mięśnie :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]trzeba kondycje sobie wyrobić no i mięśnie :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Najwyższa pora :eviltong: ;) ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Najwyższa pora :eviltong: ;) ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]hahaha a skąd wiesz jak u mnie z tym jest :eviltong: ja pisałam o Oskarku :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]hahaha a skąd wiesz jak u mnie z tym jest :eviltong: ja pisałam o Oskarku :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Ja też pisałem o Oskarku :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja też pisałem o Oskarku :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]tak, tak :mad:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PiotrekJ Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]tak, tak :mad:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] No co Ty, myślałaś że o Tobie? :crazyeye: :evil_lol: ;) Nigdy w życiu :shake: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='PiotrekJ']No co Ty, myślałaś że o Tobie? :crazyeye: :evil_lol: ;) Nigdy w życiu :shake: ...[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]nigdy nie mów nigdy :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts