Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie kochani wszystkie zdjęcia są cudne Gosieńko mówię CI jak się cieszę Elenko nie przejmuj się za to będziecie często nas odwiedzać
Dagunia Oscarek jest piękny

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daguś - Jakie Osk ma już długasne włoski :crazyeye: i niech z takimi zostanie :cool3: :cool3:

Elenko - Ale masz bosko, z taka szczeniakową gromadką :loveu: wydrap je tam za uszkiem :cool1:

Agnieszka! - Jak ja Ci zazdroszcze, taka mała pcheła w domu :loveu: super!

Posted

[quote name='an3czka']Daga on jest śliczny, słodki i taki poręczny.:loveu:
Kiedyś w salonie kosmetycznym widziałam babkę z pudelkiem w nosidełku:lol: .
Też swojego bierzesz?

Aniu no my póki co nosidełka zadnego nie mamy i samodzielnie na łpakach smigamy :lol: :lol: dziękujemy za miłe słowa i za odwiedziny :buzi:

Elenko, jestes wspaniala, ze wstawilas nam tu maluszki :loveu: :loveu: :loveu: Są przecudowne, przekochane i przesłodziutkie. Proszę kazde dzidzi z ozobna od nas wycałowac, a Oskarek macha ogonkiem ;)

PIKA, no rzeczywiscie prawko teraz nie nalezy do najtanszych :roll: Kurs ponad 1000zł + egzamin 134 i jeżeli teorie zdasz to kazdy następny 112 zl + wykupienie jazd, jezeli widzisz ze masz z czyms problemy 1h=35 zł (totalne zdzierstwo:shake: :shake: )

Cześć Gosiu, a raczekj Dobry wieczór.
Oskarcio przesyła buziaczki :buzi: i łapeczka dla Axelka :)

Agusiu witaj :multi: , ale fajnie, że do nas wpadasz co jakis czas i zawsze miłe słowa nam tu piszesz :loveu: dziękujemy :buzi:
P.S czy imię dla malutkiej wybrane?? Pochwal się :)

Maciuś, oj włoski odrosły dosyc znacznie co zresztą widac na zdjęciach, ale na wiosenke golimy na 0 ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Maciuś, oj włoski odrosły dosyc znacznie co zresztą widac na zdjęciach, ale na wiosenke golimy na 0 ;)

Oj już od razu na -1 ogolić go :mad: :mad:

Posted

Maciuś no co?? Zakochałam się w takim łysolku :loveu: Yorki podobają mi się labo zgolone, albo z długimi włoskami ... a ja nie mam cierpliwości do tego, zeby czekac az tyle urosną :oops:

Aluś, z adrugim razen nie dam się tak łatwo. Ja im jeszcze pokażę :eviltong:

a teraz tradycyjnie kilka fot na DOBRANOC :cool3: :cool3:

rozczochrany Oskarek :evil_lol:

dobrze, że nie widac w jakim stanie jest ta małpka, ale wygląda makabrycznie :oops: ma wydlubaną całą mordke - tzn juz jej w ogóle tam nie i poobgryzane lapy :oops:

Bussiolki Kochani :buzi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

No tutaj to mnie Oskarcio zauroczył !! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Witaj Daguś !! :buzi: nie miałam okazji Cie jeszcze powitać !! Fajnie że już jesteś !!

Posted

Cześć Dziewczynki :loveu:

Oskarcio dziękuje za te siskie odwiedzinki, a na tym zdjęcio Gonia on się rzeczywiscie uśmiecha, czesto ma taka usmiechniętą mordunie ;)

A teraz kilka fot na Dzień dobry :p

Beria, Maciuś, mrówka, Gonia, Lucynka, Gabi, Gosiu DZKIKUJEMY :buzi:

Posted

[quote name='edi,feti,gusia']rzeczywiscie jakos tak innaczej wygląda:lol: zawsze taki grzeczny a teraz to z niego taki zimny dran:evil_lol:

a czemu drań :mad: :cool3: :cool3: ?? własnie iedy idzie spac, albo kiedy wstaje jest grzeczniutki jak aniołek :loveu: