Teklunia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 moje Aksamitności ukochane :loveu::loveu::loveu: jak dobrze znowu zobaczyć Oskarcia :loveu: Quote
Moniś Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć Sis!:multi::multi: Oskarek jak zwykle wycackany na tip top :loveu::loveu: co tam u Ciebie, gdzie sie dziś podziewasz? :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Witamy weekendowo :multi: Wpadłam sie przywitac, bo tak nie mam za bardzo co robic, to pomyslalam, ze pobede troche na bieżąco w niektórych galeryjkach :lol: Dzisiaj przyjechała do mnie i do siostry koleżanka ze swoim pieskiem chichuachu'ą Tajfunkiem i Oskarek był taki zaskoczony jak ujrzał kolege w drzwiach, że nawet z Anią sie nie przywitał :evil_lol:. Potem to juz mielismy psy z głowy, a zwlaszcza Oskarka bo uczepił sie Tajfunka jak rzep psiego ogonka i nie odstępował go na krok :cool3: Czasem sie astanawiam, czy Oskar aby na pewno ma pociag do suczek czy moze jednak do pieskow :evil_lol: :cool3: Zrobiłam kilka zdjęć, ale nie wiele, bo ciężko było je uchwycic w obiektywie, ale nie wiem czy dam rade to dzisiaj zgrac, bo wlasnie siostra mnie zaciagna do pokoju pocwiczyc troche :cool3: :cool3: Przed chwilka skonczylam kapac malego i znowu jest pachnacy i puszysty :loveu: Poki co wstawiam fotki z poprzedniego kapania i czesania ;) i moje ulubione dlatego 3-kolorowe :loveu: i cos na dobry wieczorek ;) Quote
KaRa_ Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ale ma grzywe:cool3: Król york z niego:cool3: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ale ma grzywe:cool3: Król york z niego:cool3: :loveu: grzywe ma po mnie :cool3: Quote
Alka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 śliczny jak zwykle !:loveu: Dagus , kiedy będą foteczki z Tajfunkiem? Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Witam wszystkich południowo :multi: [quote name='Alka']proszę bardzo - przeróbeczka :loveu: Ojej Aluś, ale nam niespodzianeczkę zrobiłaś :loveu: :loveu: Śliczna przeróbeczka, bardzo mi się podoba, zdradzisz mi jak to zrobiłaś :cool3: A tutaj proszę zdjęcia Oskarka i Tajfunka :loveu: Oskar nie opuszczał kolegi na krok :lol: c.d.n Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 ciąg dalszy fot łobuzów :loveu: Quote
Alka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Oskarek zachował się jak wzorowy gospodarz, nawet podzielił się zabawkami:loveu: Daguś,żadna tajemnica. Przeróbkę robiłam w PSP.Zastosowałam efekt Magnifying Lens :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 i na koniec wczorajsza ja przed wyjściem na urodzinki :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='Alka']Oskarek zachował się jak wzorowy gospodarz, nawet podzielił się zabawkami:loveu: Daguś,żadna tajemnica. Przeróbkę robiłam w PSP.Zastosowałam efekt Magnifying Lens :razz: Aluś , Oskarek nawet jedzonkiem sie podzielił :loveu: a zabawki to Tajfunek sam sobie wybierał, a Oskarek się patrzył na niego taki zakochany :lol: :lol: Przeróbeczki wychodza Ci świetnie :multi: Quote
Kasia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 witajcie Kochani :multi: Daguś, prześliczne foteczki, i te pierwsze samego Oskarka (wyczesany piękniś :loveu: ) i te z kolegą Tajfunkiem też!!! No, o fotkach Pańci Oskarkowej to nie wspomnę bo to jasne jak słońce że cudowne :razz: Pozdrawiamy Quote
Zuza96 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dobrywieczór Daguś wpadam tylko na chwilkę szybko nadrabiam zaległości i zmykam coś ostatno się nie wyrabiam i nie mam czasu wchodzić na dogo :placz::placz: a musze jeszcze do kilku galeryjek zajżeć :roll: A w szkole urwanie głowy ACH CI NAUCZYCIELE :angryy: Quote
Zuza96 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Acha ślicznie wyglądałaś na urodzinkach :cool3: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 jakie ma fajne dwukolorowe oczka :loveu: daga kto ci takie fryzury robi?:crazyeye: jestem pod wrażeniem :loveu: Quote
Zuza96 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Dzieńdoberek Wszystkim :lol: Nareszcie mam troszeczkę czasu :multi: i moge do końca nadrobić wszystkie zaległości :razz: Quote
sota36 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Fajnistych Mikołajów- s,ukłych i przystojnych!! Quote
Zuza96 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dzieńdoberek Dzień się jeszcze nie skończył więc :tree1:ŻYCZĘ :x-mas: WSZYSTKIM :x-mas: BOGATEGO :x-mas: MIKOłAJA :x-mas: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Witamy Mikołajkowo :multi: :multi: A jak mikołajki to oczywiście nie mogłoby zabraknąć i Naszego domowego Mikołajka, który dzielnie pozował w czapeczce :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To dla Was Kochani :p WESOŁYCH MIKOŁAJKÓW ŻYCZYMY :multi: Quote
madziasto4 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ojej :cool3: Jaki świateczny Oskarek :cool3: Quote
Zuza96 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jaki śliczny Oskaruś MIKOŁAJEK :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts