Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy weekendowo :multi:

Wpadłam sie przywitac, bo tak nie mam za bardzo co robic, to pomyslalam, ze pobede troche na bieżąco w niektórych galeryjkach :lol:

Dzisiaj przyjechała do mnie i do siostry koleżanka ze swoim pieskiem chichuachu'ą Tajfunkiem i Oskarek był taki zaskoczony jak ujrzał kolege w drzwiach, że nawet z Anią sie nie przywitał :evil_lol:. Potem to juz mielismy psy z głowy, a zwlaszcza Oskarka bo uczepił sie Tajfunka jak rzep psiego ogonka i nie odstępował go na krok :cool3: Czasem sie astanawiam, czy Oskar aby na pewno ma pociag do suczek czy moze jednak do pieskow :evil_lol: :cool3:
Zrobiłam kilka zdjęć, ale nie wiele, bo ciężko było je uchwycic w obiektywie, ale nie wiem czy dam rade to dzisiaj zgrac, bo wlasnie siostra mnie zaciagna do pokoju pocwiczyc troche :cool3: :cool3:
Przed chwilka skonczylam kapac malego i znowu jest pachnacy i puszysty :loveu:

Poki co wstawiam fotki z poprzedniego kapania i czesania ;)

i moje ulubione dlatego 3-kolorowe :loveu:

i cos na dobry wieczorek ;)

Posted

Witam wszystkich południowo :multi:

[quote name='Alka']proszę bardzo - przeróbeczka :loveu:

Ojej Aluś, ale nam niespodzianeczkę zrobiłaś :loveu: :loveu: Śliczna przeróbeczka, bardzo mi się podoba, zdradzisz mi jak to zrobiłaś :cool3:

A tutaj proszę zdjęcia Oskarka i Tajfunka :loveu:
Oskar nie opuszczał kolegi na krok :lol:

c.d.n

Posted

Oskarek zachował się jak wzorowy gospodarz, nawet podzielił się zabawkami:loveu:

Daguś,żadna tajemnica. Przeróbkę robiłam w PSP.Zastosowałam efekt Magnifying Lens :razz:

Posted

[quote name='Alka']Oskarek zachował się jak wzorowy gospodarz, nawet podzielił się zabawkami:loveu:

Daguś,żadna tajemnica. Przeróbkę robiłam w PSP.Zastosowałam efekt Magnifying Lens :razz:

Aluś ,
Oskarek nawet jedzonkiem sie podzielił :loveu: a zabawki to Tajfunek sam sobie wybierał, a Oskarek się patrzył na niego taki zakochany :lol: :lol:

Przeróbeczki wychodza Ci świetnie :multi:

Posted

witajcie Kochani :multi:
Daguś, prześliczne foteczki, i te pierwsze samego Oskarka (wyczesany piękniś :loveu: ) i te z kolegą Tajfunkiem też!!!
No, o fotkach Pańci Oskarkowej to nie wspomnę bo to jasne jak słońce że cudowne :razz:

Pozdrawiamy

Posted

Dobrywieczór Daguś wpadam tylko na chwilkę szybko nadrabiam zaległości i zmykam coś ostatno się nie wyrabiam i nie mam czasu wchodzić na dogo :placz::placz: a musze jeszcze do kilku galeryjek zajżeć :roll: A w szkole urwanie głowy ACH CI NAUCZYCIELE :angryy:

Posted

Witamy Mikołajkowo :multi: :multi:

A jak mikołajki to oczywiście nie mogłoby zabraknąć i Naszego domowego Mikołajka, który dzielnie pozował w czapeczce :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

To dla Was Kochani :p

WESOŁYCH MIKOŁAJKÓW ŻYCZYMY :multi: