szajbus Posted February 12, 2023 Author Posted February 12, 2023 Na zawsze w mym sercu i mej pamięci Quote
Radek Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Dobrze, że jest w sieci takie miejsce jak ten wątek. Quote
szajbus Posted February 14, 2023 Author Posted February 14, 2023 To prawda i oby jak najdłużej. Quote
Radek Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Dnia 14.02.2023 o 10:16, szajbus napisał: oby jak najdłużej. Podpisuję się pod tym oburącz. Quote
Radek Posted February 22, 2023 Posted February 22, 2023 I nie tylko w sercach. Są przecież obecne w naszych codziennych rozmowach. Quote
szajbus Posted March 20, 2023 Author Posted March 20, 2023 Balbinko to już 7 lat. Kochamy, pamiętamy, tęsknimy. Quote
Radek Posted March 21, 2023 Posted March 21, 2023 Jak to dobrze, że oprócz wspomnień mamy też zdjęcia. Quote
szajbus Posted March 21, 2023 Author Posted March 21, 2023 To prawda. Wczoraj spędziłam calutki dzień na oglądaniu i tonęłam we łzach. Nasza malutka, kochana przylepka, która zawsze ładowała dupinkę na kolanka. Quote
Radek Posted March 27, 2023 Posted March 27, 2023 Nie wiem, który już raz to napiszę. Jak to dobrze, że są takie wątki. Bardzo mi pomagają. 1 Quote
Radek Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Szajbus, życzę Tobie i bliskim oraz wszystkim tu zaglądającym Wesołych Świąt Quote
szajbus Posted April 9, 2023 Author Posted April 9, 2023 Dziękuję i wzajemnie. Wam też życzę zdrowych i wesołych Świat. Quote
szajbus Posted April 10, 2023 Author Posted April 10, 2023 Przed świętami myślałam, że zamiast stroików wielkanocnych będę chyba ubierała choinkę. Było zimno, padał śnieg, śnieg z deszczem, była plucha. Nie wiem jak jest u Was, bo nas od wczoraj pogoda wręcz rozpieszcza. Jest tak pięknie, tak wiosennie. Cały czas mamy otwarty balkon. Tęsknię za zielenią i codziennie obserwuje pączki na drzewach. Oby zazieleniły się jak najszybciej. Wiosno trwaj. 1 Quote
Radek Posted April 11, 2023 Posted April 11, 2023 Dnia 10.04.2023 o 12:44, szajbus napisał: Przed świętami myślałam, że zamiast stroików wielkanocnych będę chyba ubierała choinkę. Było zimno, padał śnieg, śnieg z deszczem, była plucha. Nie wiem jak jest u Was, bo nas od wczoraj pogoda wręcz rozpieszcza. Jest tak pięknie, tak wiosennie. Cały czas mamy otwarty balkon. Tęsknię za zielenią i codziennie obserwuje pączki na drzewach. Oby zazieleniły się jak najszybciej. Wiosno trwaj. U nas też pogoda piękna wczoraj i dzisiaj. 1 Quote
szajbus Posted May 1, 2023 Author Posted May 1, 2023 Tak piękne oznaki wiosny w dobrze znanym Wam miejscu. Quote
szajbus Posted May 3, 2023 Author Posted May 3, 2023 Radku było piękne. To pozostałości po tym pięknie, które ocalały obok za siatką na terenie prywatnym. Ogromny ogród, który był zarazem miejscem wybiegu naszych psinek został wykarczowany na rzecz parkingu. Jest łyso. Bokami tylko są jakieś pozostałości po trawie. Było tam pięknie i bezpiecznie, bo cały teren był ogrodzony z furtką. Psiaki miały tam raj. Nikt nie właził w psie kupska, bo właściciele sprzątali z obawy, że sami w nie wdepną. Rosły tam piękne drzewa i była bujna roślinność różnych gatunków. Miasto kosiło ogród 3 razy w sezonie. Kilka lat temu wszystko wycięli. Nawet zniszczyli duże kępki dzikich fiołków, którymi się zachwycała Balbisia. Matko, jak ona je kochała. Psonia z kolei lubiła narcyze i tulipany, ale nie było jakiegoś oczarowani jak w przypadku Balbisi. Cały czas mamy przed oczami ją i te fiołki. Zuzce z kolei wszystko jedno co kwitnie i kiedy kwitnie. Quote
Radek Posted May 3, 2023 Posted May 3, 2023 Smutno, że znikają takie magiczne miejsca. Szczególnie, gdy wiążą się ze wspomnieniami. 1 Quote
szajbus Posted May 3, 2023 Author Posted May 3, 2023 To prawda, szczególnie, że wszystkie nasze dziewczynki kochały tamto miejsce. Biegały tam jak szalone. Potem wracały do domu z wywieszonymi jęzorkami, ale przeszczęśliwe. Ogród był blisko naszego domu, więc korzystały z niego do woli. Quote
Recommended Posts