dbsst Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 alez przestan nie zawstdzam Cie tylko sie ze nie moge sie zdecydowac wychodzi jaka jesyem niezdecydowana coz za obciach ;) czekam na foty :D :angel: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 No i specjalnie dla PIKI :D :D Więcej w wodzie nie mam :oops: Quote
KaRa_ Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Narazie nie bo moja Delta ma cieczkie a ona nadaje się na spacerki z psami w towarzystwie :wink: A w jakiej dzielnicy mieszkasz? :wink: Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Marysiu, podrap Unkę za uszkiem od Poświatki :wink: :lol: :lol: :lol: Foty robisz superprofessional 8) 8) 8) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 [quote name='dbsst']alez przestan nie zawstdzam Cie tylko sie ze nie moge sie zdecydowac wychodzi jaka jesyem niezdecydowana coz za obciach ;) To się nazywa rasowe obracanie kota ogonem :lol: Widocznie wszystkie foty równo kiepskie to i trudno wybrać tę najmniej kiepską :wink: [quote name='dbsst']czekam na foty :D :angel: Foty?? To znaczy, że mam pogrzebać w archiwum?? Słyszę odpowiedź twierdzącą?? :P Oto śpiąca królewna (miała wtedy jakieś dwa, trzy miesiące, a foto jeszcze analogowe :)): Quote
Marysia_i_gończy Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 KaRa_TC napisał(a):Narazie nie bo moja Delta ma cieczkie a ona nadaje się na spacerki z psami w towarzystwie :wink: A w jakiej dzielnicy mieszkasz? :wink: Ok, to czekamy do końca cieczki :) Mieszkam na Ratajach, a Wy? :) Wojtecki napisał(a):Marysiu, podrap Unkę za uszkiem od Poświatki :wink: :D :D :D Och, dzięki! Una przesyła uniżone i pełne szacunku polizanka po faflach :wink: :D :D :D Wojtecki napisał(a):Foty robisz superprofessional 8) 8) 8) Staram się jak mogę :wink: :roll: :roll: :wink: Pozdrowionka Marysia i Una Quote
KaRa_ Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Ja mieszkam troche za Poznaniem bo w Skórzewie :wink: A to za lotniskiem :wink: Quote
dbsst Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 o jeżu o jeżu o jeżu ochanie Ty mi tu szybciorkiem nurkuj w archiwum :D Quote
Marysia_i_gończy Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ja mieszkam troche za Poznaniem bo w Skórzewie :wink: A to za lotniskiem :wink: O mammamia! Toż to dokładnie przeciwległy kraniec miasta :cry: Quote
KaRa_ Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Marysia_i_gończy napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ja mieszkam troche za Poznaniem bo w Skórzewie :wink: A to za lotniskiem :wink: O mammamia! Toż to dokładnie przeciwległy kraniec miasta :cry: Ale zawsze gdzies można się na spacer umówić :wink: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 [quote name='dbsst']o jeżu o jeżu o jeżu ochanie Ty mi tu szybciorkiem nurkuj w archiwum :D Ha, ha :lol: Nie mogę zużyć całego archiwum na raz, bo co zostanie na później? Napięcie trzeba stopniować 8) 8) To teraz fotka bardzo sentymentalna, choć niezbyt piękna - dwumiesięczna Una i czternastoletnia Kora: Kora jest za tęczowym mostem :cry: :cry: Pół roku temu zabrał ją rak... Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ja mieszkam troche za Poznaniem bo w Skórzewie :wink: A to za lotniskiem :wink: O !!! A ja w tamtym rejonie bywam czasem ..... :wink: Sady, Tarnowo Pdg etc.... 8) Quote
KaRa_ Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Wojtecki napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ja mieszkam troche za Poznaniem bo w Skórzewie :wink: A to za lotniskiem :wink: O !!! A ja w tamtym rejonie bywam czasem ..... :wink: Sady, Tarnowo Pdg etc.... 8) Co robisz na tych wsiach? :lol: Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 KaRa_TC napisał(a):Wojtecki napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ja mieszkam troche za Poznaniem bo w Skórzewie :wink: A to za lotniskiem :wink: O !!! A ja w tamtym rejonie bywam czasem ..... :wink: Sady, Tarnowo Pdg etc.... 8) Co robisz na tych wsiach? :lol: A tak se jeżdzę :lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Wojtecki napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Wojtecki napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ja mieszkam troche za Poznaniem bo w Skórzewie :wink: A to za lotniskiem :wink: O !!! A ja w tamtym rejonie bywam czasem ..... :wink: Sady, Tarnowo Pdg etc.... 8) Co robisz na tych wsiach? :lol: A tak se jeżdzę :lol: :lol: :lol: To fajne zajęcie pewnie jezdzić po takich pięknych wsiach :P :lol: Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 KaRa_TC napisał(a):Wojtecki napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Wojtecki napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Ja mieszkam troche za Poznaniem bo w Skórzewie :wink: A to za lotniskiem :wink: O !!! A ja w tamtym rejonie bywam czasem ..... :wink: Sady, Tarnowo Pdg etc.... 8) Co robisz na tych wsiach? :lol: A tak se jeżdzę :lol: :lol: :lol: To fajne zajęcie pewnie jezdzić po takich pięknych wsiach :P :lol: A i owszem, podziwiać można stare wiejskie budownictwo nowoczesnych centrów logistycznych na przykład :lol: Quote
anetta Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 :eek2: http://img353.imageshack.us/img353/4589/imgp28075dv.jpg Wspaniala suczka i piekne zdjecia!!! Sto lat Unko!! :D :D Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 piekna Kora [*] no dobLa ale takie stopniowanie napiecia mnie wykonczy ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 KaRa_TC, Wojtecki o zdjęciach proszę dyskutować, a nie o zabudowie :wink: :wink: :wink: anetto witaj :) Cieszę się, że Ci się podoba moja psinka :D dbsst już zaraz, w trosce o Ciebie... :wink: Oto moja Unka gdzieś między trzecim a szóstym miesiącem życia :lol: Wariat był z niej absolutnie niemożliwy :lol: Zwiedzanie placu zabaw: Wykukiwanie zza węgła ver.2 (a w zasadzie ver.1, bo to jest wcześniejsze :wink:): Mokry nosek: Czy te uszy mogą kłamać? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Wojtecki Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Marysia_i_gończy']KaRa_TC, Wojtecki o zdjęciach proszę dyskutować, a nie o zabudowie :wink: :wink: :wink: anetto witaj :) Cieszę się, że Ci się podoba moja psinka :D dbsst już zaraz, w trosce o Ciebie... :wink: Oto moja Unka gdzieś między trzecim a szóstym miesiącem życia :lol: Wariat był z niej absolutnie niemożliwy :lol: Zwiedzanie placu zabaw: Wykukiwanie zza węgła ver.2 (a w zasadzie ver.1, bo to jest wcześniejsze :wink:): Mokry nosek: Czy te uszy mogą kłamać? Pozdrawiam Marysia i Una Śliczności :fadein: :fadein: :fadein: Powinni tego zabronić :wink: 8) :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Wojtecki napisał(a): Śliczności :fadein: :fadein: :fadein: Powinni tego zabronić :wink: 8) :lol: Jeśli tego zabronią dbsst nie wytrzyma z nerwów :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Incunabula Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Marysia_i_gończy']Czy te uszy mogą kłamać? Łaaa, wycałować te uszka prosze od nas z Łodzi :angel: :angel: :D Quote
Recommended Posts