ewatr Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 szukamy domu na górze :multi: __________________ Quote
Beata J. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 gdzie ten domek ???????????!!!!!!!!!!! GDZIE???!!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=167105302 Quote
matinestka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='ewatr']nawet nie wiecie jak ona bardzo potrzebuje domu :-( zaczyna sie juz poddawać tak jakby zwątpiła ze bedzie lepiej :oops: nawet nie chce wychodzic ze swojej budy jak przychodzimy do boksu Madzik juz nie jest kręcipupem - no moze jak sie rozrusza i sobie zapomni o swojej niedoli to czasem nim jeszcze zakreci :eviltong: ale ona potrzebuje człowieka przy sobie na stałe nie na chwile niestety jest dokąłdnie tak Ewunia pisze...... :( aj aj aj..... NIE POZWÓLMY MADZI DŁUŻEJ SIĘ "SMUCIĆ"....!!!!!!!!!!!! NIE NIE NIE!!!!!!!!!!!!! ach.... :bluepaw: Quote
ewatr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Madzienka odrobine w lepszym nastroju :multi: ale żeby to osiagnąć potrzebuje obecnosci człowieka a ciągłej obecnosci ludzi schronisko jej nie moze zapewnic dlatego dom własny jest Madzi potrzebny !!! żeby sie czuła w nim bezpieczna i kochana :loveu: Quote
matinestka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Magdaleno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co dalej ............????????? :bluepaw: Quote
ewatr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 czeka Madzia na swojego człowieka bardzo czeka :-( Quote
Majaa Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jakoś dopiero teraz dotarło do mnie, że to psiaczek od nas - domyslam się, że niby z czegoś, co schroniskiem nazywano tutaj! Proszę przyślijcie mi opis Madzi i jej zdjęcia na maila [email protected] Wybaczcie, że tak, ale naprawdę nie mam kiedy przejrzeć wątku :-(, na który zresztą trafiłam przez przypadek. Wstawię ją zaraz do ogólnego wątku starachowickiego - link w moim podpisie! Ale przy okazji adopcji może właśnie Madzia komuś przypadnie do gustu! Więc musimy mieć informacje na jej temat! Quote
matinestka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Magdaleno!!!!!! prędziutko na pierwszą stronę!!!! :loveu: :bluepaw: Quote
Aquirre Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Madzia zatoczyła koło i ponownie dołączyła do starachowickiej gromadki psiaków - czekająch na dobre i kochajace domy . Quote
ewatr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Majaa napisał(a):Jakoś dopiero teraz dotarło do mnie, że to psiaczek od nas - domyslam się, że niby z czegoś, co schroniskiem nazywano tutaj! Proszę przyślijcie mi opis Madzi i jej zdjęcia na maila [email protected] ! Majaa :loveu: dostałaś mojego maila? Quote
g_o_n_i_a Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Madziulka będzie w majowym Moim Psie - wczesniej niestety nie da rady :( A z tego co ja wiem, to prócz Magdy Starachowickiej mamy jeszcze jednego ze Starachowic, który jest po nieudanej adopcji i u nas długo siedzi - MASTER, jego wątek bedzie założony na dniach :loveu: Quote
ewatr Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Madziulka będzie w majowym Moim Psie - wczesniej niestety nie da rady :( A z tego co ja wiem, to prócz Magdy Starachowickiej mamy jeszcze jednego ze Starachowic, który jest po nieudanej adopcji i u nas długo siedzi - MASTER, jego wątek bedzie założony na dniach :loveu: to Master tez jest Starachowicki ?:crazyeye: Quote
g_o_n_i_a Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Zgadza się, tylko, ze chłopak jest po nieudanej adopcji, a moze nawet dwóch :( Trafił do schroniska chory, z nużycą... Quote
matinestka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Madziulka na pierwsza strone!!!!!:loveu: oj Masterek- Flamasterek bedzie miał swój wątek ulalal :d:D:D:D: jego tez mati :loveu: baaardzo :) :bluepaw: Quote
g_o_n_i_a Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Tutaj jest wątek założony przez Malawazke, w ktorym na bierzaco informowala Gunia. A potem dołączyłam ja :p http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13804 Mati, ale ja kofam bradziej :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts