k_c Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Może już nikt nie pamięta jak piękna jest Madzia, więc przypominam :lol: Quote
ewatr Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 klusek04 napisał(a):I wciąż nikt nie kocha Madzi? :placz: Madzieńka kocha duzo ludzi :loveu: bo ona jest wspaniałym pieskiem ale ma swoje lęki i strachy które trzeba uszanować :oops: dzisiaj na przykład goniłam na wybieg bo Madziulca wypatrzyłam i mysle przechytrzę cie babo i wreszcie zdjęcie ci zrobie ....marzyłam :diabloti: udało mi sie najwyzej ogon ufocic bo Madzia tak bała się aparatu w moich dłoniach ze zwiewała mi za magazyn ...wołam , prosze nic Madzik wieje az sie kurzy ....nici z sesji :evil_lol: chwile mi zeszło zanim do mnie podeszła nawet bez aparatu ale potem juz było dobrze nawet brzucha dała wygłaskac :lol: Quote
k_c Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Madziusia jest taka słodka a nadal szuka domku:-( Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Madziu, moze ktoś z Mojego Psa się zakocha w Tobie? Przecież ktoś MUSI Cię pokochac, tak długo czekasz... Hop! Quote
ewatr Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Madziu, moze ktoś z Mojego Psa się zakocha w Tobie? Przecież ktoś MUSI Cię pokochac, tak długo czekasz... Hop! Madzienko może tym razem się uda :loveu: Gonia dba o sunie :multi: Quote
k_c Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 No to Madzik trzymam :thumbs: żeby ktoś Cię wypatrzył Quote
BożenaG Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Madzia tyle już wycierpiałaś, teraz to już musi być lepiej. Quote
k_c Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Madzia biedna i smutna - już tak długo jest w schronisku:-( :-( :-( Quote
matinestka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Magdalenka czeka na swojego jedynego Człowieka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bluepaw: Quote
klusek04 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dlaczego Madzia wciąż w schronisku. Taka cudna sunia i nie ma dla niej chętnego człowieka? Quote
Recommended Posts