Beata J. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Madziulku strasznie mi przykro że ty ciagle w schronie http://www.allegro.pl/item161770333_okaz_serce_daj_dom_porzuconej_okaleczonej_suni_.html Quote
ewatr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Beata J.']Madziulku strasznie mi przykro że ty ciagle w schronie http://www.allegro.pl/item161770333_okaz_serce_daj_dom_porzuconej_okaleczonej_suni_.html Madzia siedzi i czeka ..............jej towarzysz z boksu do domu poszedł a ona dalej czeka :-( Beatko czy ja Ci juz mówiłam , ze jestes niezastapiona :p ? Quote
matinestka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ach Magdaleno:(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bluepaw: Quote
ewatr Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 oj Madziunia biedna taka :-( dostała nowego kawalera do boksu i urzadzili sobie ring niestety było 1:0 dla psa i Madzia ma zapuchnięte to jedyne zdrowe oko wyglada to bardzo nie ciekawie po prostu sunia nie widzi :shake: ale nic na szczęscie oku sie nie stało i jak opuchlizna zejdzie bedzie normanie widziec tak zdiagnozowała wetka porywczy kawaler oczywiscie jest juz sam w innym boksie ale Madzia biedna szczęścia nie ma :shake: ani domu , ani dobrego towarzysza niedoli w boksie , na jedno oko tylko jest skazana do patrzenia Madzienku gdzie ten dom !!!!!! Quote
matinestka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Magdalenoo.................. :bluepaw: Quote
ewatr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 kto da Madzi dom ?:-( ona tego bardzo potrzebuje !!!!! Quote
Monika_tbg Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 MADZIU hopaj na 1 stronkeeeeeeeee:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest Reyes Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Hopsasa hopsasa Skacz madzienka Skacz Skacz Skacz Quote
matinestka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Magaleno :loveu: !!!!!!! chciałabym miec zaczarowany ołówek .......ale taki specjalny Ołówek co by dla Ciebie najcudowniejszy pod Słońcem i Księzycem Domek wyskrobał z wielka Miłościa i kochającymi ludźmi ...... ach.... jak ja ten ołówek zdobęde... hmm ????? :( Cioteczki macie jakies pomysły ???? :/ :bluepaw: Quote
ewatr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 oj jakbysmy miały juz taki ołowek to tych domow bysmy duuuuuuuuuuuuuuużo namalowały :oops: Madzienko idziemy do góry domku Ci szukac!!! Quote
matinestka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 a my z Magdaleną pousmiechałysmy się dzisiaj do siebie :):):) cudna Madziula!!!!! ech ..... :bluepaw: Quote
Guest Reyes Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Madzienko och Madzienko - czemu ten twój kochany Pan Cię jeszcze nie znalazł? Ślepy jest czy jak? Może na pierwszej stronie Cię wypatrzy Quote
g_o_n_i_a Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Ewa, jak przyjedziesz ze schroniska, to koniecznie napisz jak się nasza Madziulka czuje. :-) A ja dzisiaj wieczorem wysylam Madziulkę do Mojego Psa na kwiecień. Quote
Beata J. Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 przed chwilą pojawił się na allegro 1 obserwator Quote
ewatr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Beata J.']przed chwilą pojawił się na allegro 1 obserwator nawet nie wiecie jak ona bardzo potrzebuje domu :-( zaczyna sie juz poddawać tak jakby zwątpiła ze bedzie lepiej :oops: nawet nie chce wychodzic ze swojej budy jak przychodzimy do boksu Madzik juz nie jest kręcipupem - no moze jak sie rozrusza i sobie zapomni o swojej niedoli to czasem nim jeszcze zakreci :eviltong: ale ona potrzebuje człowieka przy sobie na stałe nie na chwile g_o_n_i_aEwa, jak przyjedziesz ze schroniska, to koniecznie napisz jak się nasza Madziulka czuje. :smile: A ja dzisiaj wieczorem wysylam Madziulkę do Mojego Psa na kwiecień. super Gonia :multi: musimy ja ogłaszac gdzie sie da !!! Quote
Recommended Posts