Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto
"Hi, hi, hi - Alicja dzisiaj malo spi!!!"[/quote] jutro też :evil: 8)[/quote]

a czemu mało jesli mozna spytać??[/quote] o 6 muszę być w pracy :evilbat: / a dziatwa już stoi o tej porze pod przedszkolem :-? / i siedzę do 15 / rano w 5 a po obiedzie w 6 latkach :roll:[/quote]

to podziwiam, podziwiam. A jak wracasz do domku to masz jeszzce siłę aby cokolwiek zrobic??[/quote] no mam w szczególności żeby paluchem włączyć komputer 8) :lol: :lol:
Nie nie jest tak źle tylko to wstawanie i jak nie ma TZta to bardzo wczesne wyprowadzanie Ozzyego , który nie bardzo rozumie dlaczego go z wyra wyciągają w środku nocy :roll:[/quote]

nio ja tez bym nie rozumiała :evil: :evilbat: ja wsatje o 7 i niezbyt mi to wychodzi a co dopiero 6 czy 5 0X 0X
a te 5 i 6 latki to maja tyle energii ze 50 osób zamecza a co dopiero Ciebie jedną :roll: :D[/quote]
:lol: :lol: w końcu kawał baby ze mnie :lol: :lol: :lol:
oj a ja tez lubię pospać :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto
"Hi, hi, hi - Alicja dzisiaj malo spi!!!"[/quote] jutro też :evil: 8)[/quote]

a czemu mało jesli mozna spytać??[/quote] o 6 muszę być w pracy :evilbat: / a dziatwa już stoi o tej porze pod przedszkolem :-? / i siedzę do 15 / rano w 5 a po obiedzie w 6 latkach :roll:[/quote]

to podziwiam, podziwiam. A jak wracasz do domku to masz jeszzce siłę aby cokolwiek zrobic??[/quote] no mam w szczególności żeby paluchem włączyć komputer 8) :lol: :lol:
Nie nie jest tak źle tylko to wstawanie i jak nie ma TZta to bardzo wczesne wyprowadzanie Ozzyego , który nie bardzo rozumie dlaczego go z wyra wyciągają w środku nocy :roll:[/quote]

nio ja tez bym nie rozumiała :evil: :evilbat: ja wsatje o 7 i niezbyt mi to wychodzi a co dopiero 6 czy 5 0X 0X
a te 5 i 6 latki to maja tyle energii ze 50 osób zamecza a co dopiero Ciebie jedną :roll: :D[/quote]
:lol: :lol: w końcu kawał baby ze mnie :lol: :lol: :lol:
oj a ja tez lubię pospać :wink:[/quote]

ja jestem pełna podziwu dla Ciebie. Opiekowałam sie przez rok dzieciaczkiem co prawda jak zaczynałam to miała prawie roczek ale i tak po całym dniu miałam dość (iihiiihih a spała duzo w ciągu dnia )
a ile masz dzieciaczków w grupie??

Posted

Domowy utylizator odpadów plastikowych 8)
[img]http://img106.imageshack.us/img106/886/butelka14tb.jpg[/img]
[img]http://img106.imageshack.us/img106/5339/butelka26qz.jpg[/img]

[b]wyginam śmiało ciało..... :wink: [/b]
[img]http://img106.imageshack.us/img106/198/wyginam5aw.jpg[/img]
:wink:

Posted

Sayma w 6 latkach nie jest źle tam jest 18 sztuk , tyle że koleżanka z którą mam grupę jest w szpitalu i mam swoją i jej ,,działkę do obrobienia''
,za to w 5 to dostaję do wiwatu .Tam są 23 sztuki rozwrzeszczanych , rozbieganych i z nadmiarem pomysłów :evil: .Oczy dookoła głowy . :-?
Ale generalnie nie jest źle :wink: w końcu siedzę juz w tym 22lata :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Patka']alu wspóczuje wlaśnie przyjaciólka wrociła po drugim dniu w 6 latkach 25 sztuk i kest ledwo zywa :evilbat:[/quote]
pociesz ją ,że się przyzwyczai 8) , tylko niech za wczasu zacznie zazywać Homeovox taki homeopatyk na głos / do ssania :wink: świetnie pomaga , no i od razu umowy i egzekwowanie tych umów :wink: - to działa w obie strony 8) /

Posted

e ona wróciła p wakacjach tylkoże w ubieglym roku opracowała z połową grupy a teraz z calą a skupić dzieci na angielskim ciezka rzecz ... i paradkosanle z mlodszymi lepiej to wychodzi ...
Mnie sie najlepiej pracowsło o 1-3 :D

Posted

[quote name='Patka']e ona wróciła p wakacjach tylkoże w ubieglym roku opracowała z połową grupy a teraz z calą a skupić dzieci na angielskim ciezka rzecz ... i paradkosanle z mlodszymi lepiej to wychodzi ...
Mnie sie najlepiej pracowsło o 1-3 :D[/quote] bo te generalnie najlepiej słuchają
A do mnie przychodza ostatnio 4 klasisci których miałam już jako 4 latki , fajna sprawa mieć kontakt z dziećmi przez tak długi czas :wink:

Posted

[quote name='Patka']co prawda to prawda :D a jak Ozzus nie cierpi na samotność ;)[/quote]
myślę ,że nie bardzo mu sie to podoba , ale jeszcze skarg do TOZu nie pisze :wink:
Jakoś tak staramy się układać zeby był sam jak najmniej /np jak ja mam na 6 to TZ idzie na 9 albo 14 , byle tylko mały za długo sam nie siedzial , tylko żeby znów nie było ze mu krzywdę robię :evil: :lol: :lol: :lol: /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Domowy utylizator odpadów plastikowych 8)
[img]http://img106.imageshack.us/img106/886/butelka14tb.jpg[/img][/quote]

Dobre :) Moja sunia też utylizuje plastikowe odpady :D
Ozzy jest słodziutki - przystojniak z Niego :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Domowy utylizator odpadów plastikowych 8)
[img]http://img106.imageshack.us/img106/886/butelka14tb.jpg[/img]
[img]http://img106.imageshack.us/img106/5339/butelka26qz.jpg[/img]

[b]wyginam śmiało ciało..... :wink: [/b]
[img]http://img106.imageshack.us/img106/198/wyginam5aw.jpg[/img]
:wink:[/quote]

NO tak bardzo ekologiczne niszczenie plastiku... :wink:

WOW ale cialko wygina smiało... 8)

Posted

[b]Patka [/b] Mordulec ubóstwia leżenie na łóżku i wszystko jedno czy sam czy w towarzystwie :wink: :lol: :lol: :lol:
[b]Gabryjela[/b] widać dobra reklama udek skoro są chętni 8) :lol: :lol:
[b]Agga[/b]no wygina ciałko Nasz Król ...Ozzy :wink: :lol: :lol: :lol:
[b]XXL[/b] utylizator bardzo praktyczny :wink: , no i nie mów że nie widziałeś Madagaskaru 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='daga10011']a moje nie utylizuja butelek od miesiecy :lol: .super sie wygina Ozzy-to fakt :lol: .Ozzy :eating: :buzi: :lol:[/quote]
wg Ani Mru Mru z kota się robi kisiel i ciastka :wink: :lol: a na dogo mi z Ozzyego steki chcą wysmażyć :o

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[b]XXL[/b] utylizator bardzo praktyczny :wink: , no i nie mów że nie widziałeś Madagaskaru 8) :lol: :lol: :lol:[/quote]

hahah jak mozesz mnie poderzewac o taki cieszki czyn jakim jest nie oberzec madagaskar hahah
ozzy przypomina mi troche (krola) alexa hahah :D

Posted

No nie mogę!!! Znów mnie trzy dni nie było i miałam trzynaście stron do nadrobienia :evil: A fotek jak na lekarstwo :evil: (niektórych mogłam nie zauważyć, bo nie mam lupy :lol: ).

I chyba coś przegapiłam - kim jest śliczna Gapa?

Posted

Alicja, jak masz dość pracy, to ja mam dla ciebie świetny pomysł 8) Zabierz Ozzika ze sobą do pracy, a na pewno potem przeczytasz w fakcie, że przedszkolanka chciała wymordować grupę niewinnych niebożątek :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='asher']No nie mogę!!! Znów mnie trzy dni nie było i miałam trzynaście stron do nadrobienia :evil: A fotek jak na lekarstwo :evil: (niektórych mogłam nie zauważyć, bo nie mam lupy :lol: ).

I chyba coś przegapiłam - kim jest śliczna Gapa?[/quote]

Gapa to tylko tu gościnnie bo nie mogę namówić rodziców tego maleństwa aby sie zalogowali no i załozyli topiczek córeczce swojej :roll: :wink: :D
Ala użyczyła nam troszeczku miejsca zeby przedstawic malą ksieżniczkę :D
Ala :buzi:

Posted

[quote name='Maga100']Alicja, jak masz dość pracy, to ja mam dla ciebie świetny pomysł 8) Zabierz Ozzika ze sobą do pracy, a na pewno potem przeczytasz w fakcie, że przedszkolanka chciała wymordować grupę niewinnych niebożątek :lol: :lol: :lol:[/quote]

ja bym sie specjalnie nie zdziwiła, że Alicja ma takie mordercze intencje... czy ty wiesz Maga, jak te niebożątka potrafią dać w kość :evil: Moja sąsiadka posiada takie w liczbie 4 szt. Tak dziś darły ryja przez całe popołudnie, że poczułam że mam dusze seryjnego mordercy... ja bym te bachoreczki :evilbat: i z cebulka przypiekane na wolnym ogniu :evilbat:
a poza tym dobrze się czuje :roll: