dbsst Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']te udka Ozziego sa normalnie tak apetyczne ze szok :D :silly: a Gapowaty stworek jest extra taka bardziej krowka niz Gapcia ;)[/quote] na ciepło podać czy schłodzone :wink: czekamy na nowe fotki Gapci :wink:[/quote] na cieplo takie wymaltretowany po spacerze napuchniete krwia :D saaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyymmmmmmmmmmaaaaaa Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']te udka Ozziego sa normalnie tak apetyczne ze szok :D :silly: a Gapowaty stworek jest extra taka bardziej krowka niz Gapcia ;)[/quote] na ciepło podać czy schłodzone :wink: czekamy na nowe fotki Gapci :wink:[/quote] na cieplo takie wymaltretowany po spacerze napuchniete krwia :D saaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyymmmmmmmmmmaaaaaa[/quote] no to dzisiaj były wyśmienite :wink: dodatkowo skropione szamponem , wykąpane w cieplutkiej wodzie :wink: /pachnące kokosem 8) / sayma obrabia te 300 zdjęć :-? Quote
sayma Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 nio już zaraz zaraz :D :wink: jeszzce tylko 15 minutek i wrzucam gapulke :wink: :D Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']te udka Ozziego sa normalnie tak apetyczne ze szok :D :silly: a Gapowaty stworek jest extra taka bardziej krowka niz Gapcia ;)[/quote] na ciepło podać czy schłodzone :wink: czekamy na nowe fotki Gapci :wink:[/quote] na cieplo takie wymaltretowany po spacerze napuchniete krwia :D saaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyymmmmmmmmmmaaaaaa[/quote] no to dzisiaj były wyśmienite :wink: dodatkowo skropione szamponem , wykąpane w cieplutkiej wodzie :wink: /pachnące kokosem 8) / sayma obrabia te 300 zdjęć :-?[/quote] K O K O S E M o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja ojjjjjjaaaaaaa takie KOKOSOWY OZzi sama pyszotka Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja ojjjjjjaaaaaaa takie KOKOSOWY OZzi sama pyszotka :lol: :lol: Ozzyego płyn do kąpieli tak pachnie 8) a ja mam potem fajne sny :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja ojjjjjjaaaaaaa takie KOKOSOWY OZzi sama pyszotka :lol: :lol: Ozzyego płyn do kąpieli tak pachnie 8) a ja mam potem fajne sny :lol: :lol: :lol:[/quote] pewnie KOKOSOWE hahahhahahah ło matko ja tez chce miec szampon KOKOSOWY ja uwielbiac KOKOSA i BANANA Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja ojjjjjjaaaaaaa takie KOKOSOWY OZzi sama pyszotka :lol: :lol: Ozzyego płyn do kąpieli tak pachnie 8) a ja mam potem fajne sny :lol: :lol: :lol:[/quote] pewnie KOKOSOWE hahahhahahah ło matko ja tez chce miec szampon KOKOSOWY ja uwielbiac KOKOSA i BANANA[/quote] hi hi mamy pęd do egzotyki :wink: Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja ojjjjjjaaaaaaa takie KOKOSOWY OZzi sama pyszotka :lol: :lol: Ozzyego płyn do kąpieli tak pachnie 8) a ja mam potem fajne sny :lol: :lol: :lol:[/quote] pewnie KOKOSOWE hahahhahahah ło matko ja tez chce miec szampon KOKOSOWY ja uwielbiac KOKOSA i BANANA[/quote] hi hi mamy pęd do egzotyki :wink:[/quote] w koncu siostry blizniaczki :D Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja ojjjjjjaaaaaaa takie KOKOSOWY OZzi sama pyszotka :lol: :lol: Ozzyego płyn do kąpieli tak pachnie 8) a ja mam potem fajne sny :lol: :lol: :lol:[/quote] pewnie KOKOSOWE hahahhahahah ło matko ja tez chce miec szampon KOKOSOWY ja uwielbiac KOKOSA i BANANA[/quote] hi hi mamy pęd do egzotyki :wink:[/quote] w koncu siostry blizniaczki :D[/quote]no patrz a byłabym zapomniała :oops: 8) :lol: :lol: :lol: / a moze jakaś podróż na wyspę :roll: / Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja ojjjjjjaaaaaaa takie KOKOSOWY OZzi sama pyszotka :lol: :lol: Ozzyego płyn do kąpieli tak pachnie 8) a ja mam potem fajne sny :lol: :lol: :lol:[/quote] pewnie KOKOSOWE hahahhahahah ło matko ja tez chce miec szampon KOKOSOWY ja uwielbiac KOKOSA i BANANA[/quote] hi hi mamy pęd do egzotyki :wink:[/quote] w koncu siostry blizniaczki :D[/quote]no patrz a byłabym zapomniała :oops: 8) :lol: :lol: :lol: / a moze jakaś podróż na wyspę :roll: /[/quote] hahahahhaha jestem za siostro blizniaczko :D kiedy jeszcze dzis czy juz jutro wymykamy z tego zimnego kraju :D Quote
Alicja Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja ojjjjjjaaaaaaa takie KOKOSOWY OZzi sama pyszotka :lol: :lol: Ozzyego płyn do kąpieli tak pachnie 8) a ja mam potem fajne sny :lol: :lol: :lol:[/quote] pewnie KOKOSOWE hahahhahahah ło matko ja tez chce miec szampon KOKOSOWY ja uwielbiac KOKOSA i BANANA[/quote] hi hi mamy pęd do egzotyki :wink:[/quote] w koncu siostry blizniaczki :D[/quote]no patrz a byłabym zapomniała :oops: 8) :lol: :lol: :lol: / a moze jakaś podróż na wyspę :roll: /[/quote] hahahahhaha jestem za siostro blizniaczko :D kiedy jeszcze dzis czy juz jutro wymykamy z tego zimnego kraju :D[/quote] oki to jutro , a teraz zmykam spikać 8) , a raniutko pakowanko i siuuuuu do ciepłych krajów 8) / hi hi oglądałam Madagaskar :wink: :lol: :lol: :lol: / Quote
dbsst Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 fajowy madagaskar est nie ja zaraz tez brykam spac a jutro pakowanko i spodniczka z lisci banana :D Quote
sayma Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 nio a na Gapcie nikt nie czeka :roll: :wink: umiem puszczać oczko [img]http://img38.imageshack.us/img38/4454/sta600143gi.jpg[/img] ale wysssoko............ [img]http://img32.imageshack.us/img32/337/sta600239dc.jpg[/img] Quote
sayma Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 może jak jej dam pileczkę to przestanie za mna biegac z tym aparatem [img]http://img378.imageshack.us/img378/9995/sta600176eb.jpg[/img] chyba mi sie nie udało [img]http://img379.imageshack.us/img379/1781/sta600204ey.jpg[/img] to może jeżyka :roll: [img]http://img380.imageshack.us/img380/4341/sta600289dx.jpg[/img] nio dobra ostatnia poza i idziemy spać :wink: [img]http://img384.imageshack.us/img384/5418/sta600295ce.jpg[/img] Quote
Siostra Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Ale bysio z Ozzy'ego, naprawdę kawał chłopa, jestem pod wrażeniem... a Gapcia taka słodka, że łyżką by ja jeść :)) Quote
sayma Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 ehhh Gapulka jest przesłodziutka jeden dzien z nią i jestem zakochana po uszy!!!! Zreszta nie tylko ja kto tylko zobaczy tego potworka, a ta się spojrzy tymi oczkami i przytuli to normalnie serducho na kolana pada :loveu: Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 [b]Sayma [/b] jak nikt nie czeka :-? , bardzo długo Cię nie było i trzeba było bryknąć do wyrka / no i spakować przed wyjazdem na Kokosowe Wyspy 8) / A Gapcia jest rozkoszna :calus: taki słodziak :wink: Quote
sota36 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto "Hi, hi, hi - Alicja dzisiaj malo spi!!!" Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 [quote name='sota36']A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto "Hi, hi, hi - Alicja dzisiaj malo spi!!!"[/quote] jutro też :evil: 8) Quote
sayma Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto "Hi, hi, hi - Alicja dzisiaj malo spi!!!"[/quote] jutro też :evil: 8)[/quote] a czemu mało jesli mozna spytać?? Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto "Hi, hi, hi - Alicja dzisiaj malo spi!!!"[/quote] jutro też :evil: 8)[/quote] a czemu mało jesli mozna spytać??[/quote] o 6 muszę być w pracy :evilbat: / a dziatwa już stoi o tej porze pod przedszkolem :-? / i siedzę do 15 / rano w 5 a po obiedzie w 6 latkach :roll: Quote
sayma Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto "Hi, hi, hi - Alicja dzisiaj malo spi!!!"[/quote] jutro też :evil: 8)[/quote] a czemu mało jesli mozna spytać??[/quote] o 6 muszę być w pracy :evilbat: / a dziatwa już stoi o tej porze pod przedszkolem :-? / i siedzę do 15 / rano w 5 a po obiedzie w 6 latkach :roll:[/quote] to podziwiam, podziwiam. A jak wracasz do domku to masz jeszzce siłę aby cokolwiek zrobic?? Quote
Alicja Posted September 21, 2005 Author Posted September 21, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto "Hi, hi, hi - Alicja dzisiaj malo spi!!!"[/quote] jutro też :evil: 8)[/quote] a czemu mało jesli mozna spytać??[/quote] o 6 muszę być w pracy :evilbat: / a dziatwa już stoi o tej porze pod przedszkolem :-? / i siedzę do 15 / rano w 5 a po obiedzie w 6 latkach :roll:[/quote] to podziwiam, podziwiam. A jak wracasz do domku to masz jeszzce siłę aby cokolwiek zrobic??[/quote] no mam w szczególności żeby paluchem włączyć komputer 8) :lol: :lol: Nie nie jest tak źle tylko to wstawanie i jak nie ma TZta to bardzo wczesne wyprowadzanie Ozzyego , który nie bardzo rozumie dlaczego go z wyra wyciągają w środku nocy :roll: Quote
sayma Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto "Hi, hi, hi - Alicja dzisiaj malo spi!!!"[/quote] jutro też :evil: 8)[/quote] a czemu mało jesli mozna spytać??[/quote] o 6 muszę być w pracy :evilbat: / a dziatwa już stoi o tej porze pod przedszkolem :-? / i siedzę do 15 / rano w 5 a po obiedzie w 6 latkach :roll:[/quote] to podziwiam, podziwiam. A jak wracasz do domku to masz jeszzce siłę aby cokolwiek zrobic??[/quote] no mam w szczególności żeby paluchem włączyć komputer 8) :lol: :lol: Nie nie jest tak źle tylko to wstawanie i jak nie ma TZta to bardzo wczesne wyprowadzanie Ozzyego , który nie bardzo rozumie dlaczego go z wyra wyciągają w środku nocy :roll:[/quote] nio ja tez bym nie rozumiała :evil: :evilbat: ja wsatje o 7 i niezbyt mi to wychodzi a co dopiero 6 czy 5 0X 0X a te 5 i 6 latki to maja tyle energii ze 50 osób zamecza a co dopiero Ciebie jedną :roll: :D Quote
Recommended Posts