Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']te udka Ozziego sa normalnie tak apetyczne ze szok :D :silly:

a Gapowaty stworek jest extra taka bardziej krowka niz Gapcia ;)[/quote]
na ciepło podać czy schłodzone :wink:
czekamy na nowe fotki Gapci :wink:[/quote]
na cieplo takie wymaltretowany po spacerze napuchniete krwia :D

saaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyymmmmmmmmmmaaaaaa

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']te udka Ozziego sa normalnie tak apetyczne ze szok :D :silly:

saaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyymmmmmmmmmmaaaaaa[/quote]
no to dzisiaj były wyśmienite :wink: dodatkowo skropione szamponem , wykąpane w cieplutkiej wodzie :wink: /pachnące kokosem 8) /
sayma obrabia te 300 zdjęć :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']te udka Ozziego sa normalnie tak apetyczne ze szok :D :silly:

saaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyymmmmmmmmmmaaaaaa[/quote]
no to dzisiaj były wyśmienite :wink: dodatkowo skropione szamponem , wykąpane w cieplutkiej wodzie :wink: /pachnące kokosem 8) /
sayma obrabia te 300 zdjęć :-?[/quote]

K O K O S E M

o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja

ojjjjjjaaaaaaa takie KOKOSOWY OZzi sama pyszotka

Posted

o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja

:lol: :lol:
Ozzyego płyn do kąpieli tak pachnie 8) a ja mam potem fajne sny :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja

Ozzyego płyn do kąpieli tak pachnie 8) a ja mam potem fajne sny :lol: :lol: :lol:[/quote]

pewnie KOKOSOWE hahahhahahah

ło matko ja tez chce miec szampon KOKOSOWY

ja uwielbiac KOKOSA i BANANA

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja

Ozzyego płyn do kąpieli tak pachnie 8) a ja mam potem fajne sny :lol: :lol: :lol:[/quote]

ja uwielbiac KOKOSA i BANANA[/quote]
hi hi mamy pęd do egzotyki :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja

hi hi mamy pęd do egzotyki :wink:[/quote]

w koncu siostry blizniaczki :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja

w koncu siostry blizniaczki :D[/quote]no patrz a byłabym zapomniała :oops: 8) :lol: :lol: :lol:
/ a moze jakaś podróż na wyspę :roll: /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja

w koncu siostry blizniaczki :D[/quote]no patrz a byłabym zapomniała :oops: 8) :lol: :lol: :lol:
/ a moze jakaś podróż na wyspę :roll: /[/quote]

hahahahhaha jestem za siostro blizniaczko :D

kiedy jeszcze dzis czy juz jutro wymykamy z tego zimnego kraju :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska']o boshe ja mam fiola na punkcie KOKOSA nie tylko zreszta ja

/ a moze jakaś podróż na wyspę :roll: /[/quote]

hahahahhaha jestem za siostro blizniaczko :D

kiedy jeszcze dzis czy juz jutro wymykamy z tego zimnego kraju :D[/quote]
oki to jutro , a teraz zmykam spikać 8) , a raniutko pakowanko i siuuuuu do ciepłych krajów 8)

/ hi hi oglądałam Madagaskar :wink: :lol: :lol: :lol: /

Posted

nio a na Gapcie nikt nie czeka :roll: :wink:

umiem puszczać oczko
[img]http://img38.imageshack.us/img38/4454/sta600143gi.jpg[/img]

ale wysssoko............
[img]http://img32.imageshack.us/img32/337/sta600239dc.jpg[/img]

Posted

może jak jej dam pileczkę to przestanie za mna biegac z tym aparatem
[img]http://img378.imageshack.us/img378/9995/sta600176eb.jpg[/img]

chyba mi sie nie udało
[img]http://img379.imageshack.us/img379/1781/sta600204ey.jpg[/img]

to może jeżyka :roll:
[img]http://img380.imageshack.us/img380/4341/sta600289dx.jpg[/img]

nio dobra ostatnia poza i idziemy spać :wink:
[img]http://img384.imageshack.us/img384/5418/sta600295ce.jpg[/img]

Posted

ehhh Gapulka jest przesłodziutka jeden dzien z nią i jestem zakochana po uszy!!!! Zreszta nie tylko ja kto tylko zobaczy tego potworka, a ta się spojrzy tymi oczkami i przytuli to normalnie serducho na kolana pada :loveu:

Posted

[b]Sayma [/b] jak nikt nie czeka :-? , bardzo długo Cię nie było i trzeba było bryknąć do wyrka / no i spakować przed wyjazdem na Kokosowe Wyspy 8) /
A Gapcia jest rozkoszna :calus: taki słodziak :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto
"Hi, hi, hi - Alicja dzisiaj malo spi!!!"[/quote] jutro też :evil: 8)[/quote]

a czemu mało jesli mozna spytać??

Posted

[quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto

a czemu mało jesli mozna spytać??[/quote] o 6 muszę być w pracy :evilbat: / a dziatwa już stoi o tej porze pod przedszkolem :-? / i siedzę do 15 / rano w 5 a po obiedzie w 6 latkach :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto

a czemu mało jesli mozna spytać??[/quote] o 6 muszę być w pracy :evilbat: / a dziatwa już stoi o tej porze pod przedszkolem :-? / i siedzę do 15 / rano w 5 a po obiedzie w 6 latkach :roll:[/quote]

to podziwiam, podziwiam. A jak wracasz do domku to masz jeszzce siłę aby cokolwiek zrobic??

Posted

[quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto

a czemu mało jesli mozna spytać??[/quote] o 6 muszę być w pracy :evilbat: / a dziatwa już stoi o tej porze pod przedszkolem :-? / i siedzę do 15 / rano w 5 a po obiedzie w 6 latkach :roll:[/quote]

to podziwiam, podziwiam. A jak wracasz do domku to masz jeszzce siłę aby cokolwiek zrobic??[/quote] no mam w szczególności żeby paluchem włączyć komputer 8) :lol: :lol:
Nie nie jest tak źle tylko to wstawanie i jak nie ma TZta to bardzo wczesne wyprowadzanie Ozzyego , który nie bardzo rozumie dlaczego go z wyra wyciągają w środku nocy :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']A tak poza tematem Gapci, uroczej zreszta. na dzisiejszy dzien mam motto

to podziwiam, podziwiam. A jak wracasz do domku to masz jeszzce siłę aby cokolwiek zrobic??[/quote] no mam w szczególności żeby paluchem włączyć komputer 8) :lol: :lol:
Nie nie jest tak źle tylko to wstawanie i jak nie ma TZta to bardzo wczesne wyprowadzanie Ozzyego , który nie bardzo rozumie dlaczego go z wyra wyciągają w środku nocy :roll:[/quote]

nio ja tez bym nie rozumiała :evil: :evilbat: ja wsatje o 7 i niezbyt mi to wychodzi a co dopiero 6 czy 5 0X 0X
a te 5 i 6 latki to maja tyle energii ze 50 osób zamecza a co dopiero Ciebie jedną :roll: :D