baldekgp_stefek Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Ozyy jest :thumbs: Super fotki z super mordką :wink: :thumbs: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 [quote name='baldekgp_stefek']Ozyy jest :thumbs: Super fotki z super mordką :wink: :thumbs:[/quote] [b]dzięki[/b] :wink: byliśmy na stronce Stefka :wink: Quote
baldekgp_stefek Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='baldekgp_stefek']Ozyy jest :thumbs: Super fotki z super mordką :wink: :thumbs:[/quote] [b]dzięki[/b] :wink: byliśmy na stronce Stefka :wink:[/quote] dzieki :thumbs: i zapraszam reszte na [url=http://www.stefansep.republika.pl]naszą stronkę[/url] :thumbs: :wink: Quote
Patka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Alu ten twój bombowiec nieźle lata :D Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 [quote name='Patka']Alu ten twój bombowiec nieźle lata :D[/quote] wbrew pozorom :wink: miewa TURBODOŁADOWANIE :wink: Quote
Maga100 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Niedługo ja sama zostanę w klubie bezcyfrowców :-? U mnie prirytetom końca nie widać :-? Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 [quote name='Maga100']Niedługo ja sama zostanę w klubie bezcyfrowców :-? U mnie prirytetom końca nie widać :-?[/quote] nie zamartwiaj się 8) ja dopiero uwierzę jak ja w rękach będę miała :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Alu w turbodoładowanie i turbulencje nie wątpię ;) Quote
XXL Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][b]XXL[/b] dzięki :wink: a Ozzy to faktycznie taka bestyjka ,, latam, gadam, pełny serwis ''i często żałuję że osioł w Shreku nie miał imienia bo ono z pewnością by też do Ozzyego pasowalo :wink:[/quote] hahaha a robi tez takie oczy jak kot w shreku hahaha bo agrafka czasem ma takie fazki :p :lol: :wink: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 [quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][b]XXL[/b] dzięki :wink: a Ozzy to faktycznie taka bestyjka ,, latam, gadam, pełny serwis ''i często żałuję że osioł w Shreku nie miał imienia bo ono z pewnością by też do Ozzyego pasowalo :wink:[/quote] hahaha a robi tez takie oczy jak kot w shreku hahaha bo agrafka czasem ma takie fazki :p :lol: :wink:[/quote] widać ten typ tak ma :wink: a potem kaszlnięcie i ........kłaczek :wink: :lol: :lol: Quote
XXL Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][b]XXL[/b] dzięki :wink: a Ozzy to faktycznie taka bestyjka ,, latam, gadam, pełny serwis ''i często żałuję że osioł w Shreku nie miał imienia bo ono z pewnością by też do Ozzyego pasowalo :wink:[/quote] hahaha a robi tez takie oczy jak kot w shreku hahaha bo agrafka czasem ma takie fazki :p :lol: :wink:[/quote] widać ten typ tak ma :wink: a potem kaszlnięcie i ........kłaczek :wink: :lol: :lol:[/quote] klaczkow nie ma chyba ze naje sie siersci lazy ewentualnie jak dorwie jakiegos bogu winego kotka ;/ Quote
dbsst Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 :tort: dla Kubusia qtory dzielnie mi dzis towarzyszy :D (Ala teraz nie patrz ;)) :drinking: ( juz mozesz patrzec ) Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 [quote name='dbsst']:tort: dla Kubusia qtory dzielnie mi dzis towarzyszy :D (Ala teraz nie patrz ;)) :drinking: ( juz mozesz patrzec )[/quote] Debeściaczku 8) Kuba niepełnoletni :wink: [b]Kuba serdecznie dziękuje [/b] :calus: Quote
dbsst Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']:tort: dla Kubusia qtory dzielnie mi dzis towarzyszy :D (Ala teraz nie patrz ;)) :drinking: ( juz mozesz patrzec )[/quote] Debeściaczku 8) Kuba niepełnoletni :wink: [b]Kuba serdecznie dziękuje [/b] :calus: [/img][/quote] hahaha dlatego Alu nie masz patrzec jak mojego rowiesnika na zla droge sprowadzam ;) Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']:tort: dla Kubusia qtory dzielnie mi dzis towarzyszy :D (Ala teraz nie patrz ;)) :drinking: ( juz mozesz patrzec )[/quote] Debeściaczku 8) Kuba niepełnoletni :wink: [b]Kuba serdecznie dziękuje [/b] :calus: [/img][/quote] hahaha dlatego Alu nie masz patrzec jak mojego rowiesnika na zla droge sprowadzam ;)[/quote] no to odbezpieczam :drinking: :wink: Quote
dbsst Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']:tort: dla Kubusia qtory dzielnie mi dzis towarzyszy :D (Ala teraz nie patrz ;)) :drinking: ( juz mozesz patrzec )[/quote] Debeściaczku 8) Kuba niepełnoletni :wink: [b]Kuba serdecznie dziękuje [/b] :calus: [/img][/quote] hahaha dlatego Alu nie masz patrzec jak mojego rowiesnika na zla droge sprowadzam ;)[/quote] no to odbezpieczam :drinking: :wink:[/quote] hahahahaha wkoncu ;) :drinking: Kubuś :buzi: jeszcze raz Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']:tort: dla Kubusia qtory dzielnie mi dzis towarzyszy :D (Ala teraz nie patrz ;)) :drinking: ( juz mozesz patrzec )[/quote] Debeściaczku 8) Kuba niepełnoletni :wink: [b]Kuba serdecznie dziękuje [/b] :calus: [/img][/quote] hahaha dlatego Alu nie masz patrzec jak mojego rowiesnika na zla droge sprowadzam ;)[/quote] no to odbezpieczam :drinking: :wink:[/quote] hahahahaha wkoncu ;) :drinking: Kubuś :buzi: jeszcze raz[/quote] [b]Sto latek od Kuby dla dbsst [/b] :wink: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Maga100 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 No wiesz, Alicja, nie bądź straszną matką :-? Próbuję sobie przypomnieć swoje 16 urodziny (tak dawno były? :o ), ale coś mi się majaczy, że jakieś małe piffko było 8) Stawiam Kubie :drinking: i proszę się nie wtrącać :evil: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 [quote name='Maga100']No wiesz, Alicja, nie bądź straszną matką :-? Próbuję sobie przypomnieć swoje 16 urodziny (tak dawno były? :o ), ale coś mi się majaczy, że jakieś małe piffko było 8) Stawiam Kubie :drinking: i proszę się nie wtrącać :evil:[/quote] no przecież pije :wink: bezalkoholowe :wink: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 oj tam zrobimy tak ja Ale zagadam a Ty Maga polejesz Kubusiowi pos stolem procenciki ;) lililuuuuuuu o ala jestes moge cie prosic na slowko przepyszne koreczki moglabys napisac mi przepis :wink: Quote
Maga100 Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Dbsst, świetna robota, Ala cała przejeta podaje ci przepis, a Kuba już ululany :drinking: Quote
dbsst Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 [quote name='Maga100']Dbsst, świetna robota, Ala cała przejeta podaje ci przepis, a Kuba już ululany :drinking:[/quote] hahahah to sie nazywaja kocie ruchy hahahhaha Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Maga100']Dbsst, świetna robota, Ala cała przejeta podaje ci przepis, a Kuba już ululany :drinking:[/quote] hahahah to sie nazywaja kocie ruchy hahahhaha[/quote] oj bo nie podam przepisu :wink: :lol: Quote
sayma Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 hahahha super dziewczyny się sprawiły i Kubuś ululany :wink: :D KUBAAAA STOOO LAT [URL=http://imageshack.us][img]http://img209.imageshack.us/img209/6658/piwo112aa.gif[/img][/URL] a tak a propo to chyba mam tu troszke zaległości w czytaniu :roll: :o jak ja to nadrobię :niewiem: :niewiem: Quote
Alicja Posted September 18, 2005 Author Posted September 18, 2005 [b] KUBA [/b] wszystkim bardzo dziękuje za życzenia i miłe towarzystwo :wink: SAYMA , oj nazbierało się zaległości , oj tak [size=1][/size]a priva doszło??[size=3][/size] Quote
Recommended Posts