Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Pomyślę , jak Meta :wink: już bedzie gotowa [/quote] kto będzie gotowy? :o a kto to jest? :hmmmm: Tak, tak, na naleśniczki :angel: Nawet za was w kolejce postoję hahaha. a kolejka jak cholera, nogi wlazły mi nie powiem gdzie i zaczynałam tracić cierpliwość :-? Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Pomyślę , jak Meta :wink: już bedzie gotowa [/quote] kto będzie gotowy? :o a kto to jest? :hmmmm: Tak, tak, na naleśniczki :angel: Nawet za was w kolejce postoję hahaha. a kolejka jak cholera, nogi wlazły mi nie powiem gdzie i zaczynałam tracić cierpliwość :-?[/quote]Meta , czyli lokum na nocleg / sie dopiero buduje 8) gdzieś w miejscowości Konik Nowy czy cóś takiego :-? , bo teraz to mieszkają w Miłosnej czy jakieś tam innej wsi 8) Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Meta , czyli lokum na nocleg / sie dopiero buduje 8) gdzieś w miejscowości Konik Nowy czy cóś takiego :-? , bo teraz to mieszkają w Miłosnej czy jakieś tam innej wsi 8)[/quote] a bo napisałaś z dużej litery, jak imię jakieś :-? Konik Nowy daleko ode mnie, ale wiem dokładnie gdzie to jest, bo tam jest cmentarz dla zwierząt i Kubuś tam spoczywa :( Nie wiem, kto to "oni", ale niech szybciej budują :wink: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Meta , czyli lokum na nocleg / sie dopiero buduje 8) gdzieś w miejscowości Konik Nowy czy cóś takiego :-? , bo teraz to mieszkają w Miłosnej czy jakieś tam innej wsi 8)[/quote] a bo napisałaś z dużej litery, jak imię jakieś :-? Konik Nowy daleko ode mnie, ale wiem dokładnie gdzie to jest, bo tam jest cmentarz dla zwierząt i Kubuś tam spoczywa :( Nie wiem, kto to "oni", ale niech szybciej budują :wink:[/quote]to im powiem żeby z chatką podgonili :wink: / oni to warszawski odłam rodzinki TZta :wink: / Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] / oni to warszawski odłam rodzinki TZta :wink: /[/quote] ach, czyli jest nadzieja, ze jednak kiedyś zawitacie z Ozzim w okolice stolicy? :angel: :angel: :angel: No bo żaden odłam rodziny mojego TZa nie buduje domu pod Rybnikiem, więc sama rozumiesz :lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] / oni to warszawski odłam rodzinki TZta :wink: /[/quote] ach, czyli jest nadzieja, ze jednak kiedyś zawitacie z Ozzim w okolice stolicy? :angel: :angel: :angel: No bo żaden odłam rodziny mojego TZa nie buduje domu pod Rybnikiem, więc sama rozumiesz :lol:[/quote] to wyślij też kogoś do Rybnika budować lub okolic tereny niezgorsze :wink: Ale szanse na wizytę duże :wink: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']to wyślij też kogoś do Rybnika budować lub okolic tereny niezgorsze :wink: [/quote] wyślę teściową :evilbat: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']to wyślij też kogoś do Rybnika budować lub okolic tereny niezgorsze :wink: [/quote] wyślę teściową :evilbat:[/quote] wtstarczy mi moja :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']wtstarczy mi moja :evilbat: :lol: :lol: :lol:[/quote] przemysl to, mimo wszystko. Co dwie teściowe to nie jedna :wink: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']wtstarczy mi moja :evilbat: :lol: :lol: :lol:[/quote] przemysl to, mimo wszystko. Co dwie teściowe to nie jedna :wink:[/quote] Maga to ja ci moją podeśle , od ciebie będzie miała blizej do rodziny / okolice Olsztyn, Nidzica / :wink: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 to w ramach międzymiastowej wymiany teściowych? :lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='Maga100']to w ramach międzymiastowej wymiany teściowych? :lol:[/quote] otóż to :drinking: za układ :wink: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 ciekawe kto bedzie najmniej zadowolony? ja, ty czy teściowe? :lol: a swoja droga, jeszcze cię syn nie wyrzuciła z pokoju? :o To do niego niepodobne o tej godzinie :evilbat: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Maga100']a swoja droga, jeszcze cię syn nie wyrzuciła z pokoju? :o To do niego niepodobne o tej godzinie :evilbat:[/quote] chyba właśnie wyrzucił :roll: :lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Maga100']a swoja droga, jeszcze cię syn nie wyrzuciła z pokoju? :o To do niego niepodobne o tej godzinie :evilbat:[/quote] chyba właśnie wyrzucił :roll: :lol:[/quote]hi hi Kuba jest w Opolu wraca jutro po południu :lol: :lol: :lol: za to TZ już mamrocze czy ja wogóle sie wybieram spać :wink: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] hi hi Kuba jest w Opolu wraca jutro po południu :lol: :lol: :lol: za to TZ już mamrocze czy ja wogóle sie wybieram spać :wink:[/quote] ach, no to musisz wykorzystywać okazję :lol: A TZa przyduś poduszką, jak nie rozumie :evilbat: Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 [quote name='Patka']:lol: nie moge z Was :lol:[/quote] ale my grzeczne jestesmy 8) Quote
PIKA Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Maga100']ciekawe kto bedzie najmniej zadowolony? ja, ty czy teściowe? :lol: a swoja droga, jeszcze cię syn nie wyrzuciła z pokoju? :o To do niego niepodobne o tej godzinie :evilbat:[/quote] co ty ? :o A od kiedy chłopak w jego wieku o tej porze w sobotę w domu bywa? :o Quote
daga10011 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 chwile mnie nie bylo i juz watek zgubilam :roll: .moglybyscie pisac wolniej????? :oops: :lol: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='daga10011']chwile mnie nie bylo i juz watek zgubilam :roll: .moglybyscie pisac wolniej????? :oops: :lol:[/quote] Daga, to niemożliwe :roll: Mnie się konczy piwo, Leon stoi wyczekująco pod drzwiami, TZ Ali mamrocze (no chyba, że go przydusiła zgodnie z moja sugestią), a tu jeszcze tyle rzeczy do obgadania :lol: Quote
daga10011 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 no to teraz bedziecie wolniej gadac :D Quote
Alicja Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 no i musiałam doczytać bo się zgubiłam :lol: Quote
Maga100 Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']no i musiałam doczytać bo się zgubiłam :lol:[/quote] hihihi, a ja jestem szybki bill i zawsze na bieżąco :P Quote
Recommended Posts