Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]no dobra jest fotka :p[/B][/I]

[I][B][IMG]http://img452.imageshack.us/img452/1259/jezor9py.jpg[/IMG][/B][/I]
[/quote]
o nie o nie prosze tylko nie ozory:placz: mam ich juz dosc po dzisiejszych praktykach :placz:

Posted

[quote name='evaxon']o nie o nie prosze tylko nie ozory:placz: mam ich juz dosc po dzisiejszych praktykach :placz:[/quote]:shake:no nie wiem co ci się nie podoba w jęzorkach:crazyeye:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:no nie wiem co ci się nie podoba w jęzorkach:crazyeye:[/quote]

Nie ma się co przejmować, Ewa jest dziwna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Nie ma się co przejmować, Ewa jest dziwna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]
ewa nie jest dziwna:placz: ale jak byssiedzial przez 4h przy śmierdzących ozorach w kuchni to tez bys tak reagował:shake: [SIZE=1](tak dla jasnosci ucze sie w technikum gastronomicznym :roll: )[/SIZE]

Posted

[quote name='evaxon'][B][SIZE=1](tak dla jasnosci ucze sie w technikum gastronomicznym :roll: )[/SIZE][/B][/quote]

No proszę, to jest materiał na żonę ;) ... Oczywiście nie dla mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='evaxon']ewa nie jest dziwna:placz: ale jak byssiedzial przez 4h przy śmierdzących ozorach w kuchni to tez bys tak reagował:shake: [SIZE=1](tak dla jasnosci ucze sie w technikum gastronomicznym :roll: )[/SIZE][/quote]Ewuniu , ale dobrze przyżądzone ozorki są bardzo smaczne ;)

Posted

[quote name='PiotrekJ']No proszę, to jest materiał na żonę ;) ... Oczywiście nie dla mnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...[/quote]a dlaczego nie dla Ciebie?
Ty nie lubisz jesc? ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ewuniu , ale dobrze przyżądzone ozorki są bardzo smaczne ;)[/quote]

Ozorki mniam mniam ... Szczególnie w galarecie lub z sosem tatarskim ;) ...

[quote name='Teklunia']a dlaczego nie dla Ciebie?
Ty nie lubisz jesc? ;)[/quote]

Musiałem tak napisać ;) ...

Posted

[quote name='Moniś']Co im z jedzienia :roll: Grunt to piwsko.. :evil_lol::shake:[/quote]

eee monisia jak mozesz ja np nie pije piwa ! :P a jesc lubie gotowac tez :) hahahah :p :lol:

Posted

[quote name='XXL']eee monisia jak mozesz ja np nie pije piwa ! :P a jesc lubie gotowac tez :) hahahah :p :lol:[/quote]:razz::razz::razz:eee no u Ozzulca zaraz mi się biuro matrymonialne zrobi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz::razz::razz:eee no u Ozzulca zaraz mi się biuro matrymonialne zrobi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

hahah nie nie spokonie ja mam swoja tz :) :loveu: :lol: :p

Posted

[quote name='XXL']hahah nie nie spokonie ja mam swoja tz :) :loveu: :lol: :p[/quote]:p ulżyło mi bo myślałam , że potem za swiadka mnie będa brali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p ulżyło mi bo myślałam , że potem za swiadka mnie będa brali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

za swiadka ale jakiego morderstwa ? hahahha a jak chcesz to kiedys mozesz byc swiadkiem :) :cool1: jak dziadek popelnia blad swojego zycia hahaha :D:p :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]no dobra jest fotka :p[/B][/I]

[I][B][IMG]http://img452.imageshack.us/img452/1259/jezor9py.jpg[/IMG][/B][/I]

[/quote]
[COLOR=green][I][B]Czy to modlitwa do pączka???[/B][/I][/COLOR]:lol:

Posted

Witam Cię Alu R. :multi:

[quote name='PiotrekJ']Ozorki mniam mniam ... Szczególnie w galarecie lub z sosem tatarskim ;) ...[/QUOTE]

Ofuuu :evil_lol:. Moja rodzinka tym się zajada, a ja z bratem to dziwolągi i dużo takich rzeczy nie jemy :lol:

[quote name='Moniś']Grunt to piwsko.. :evil_lol::shake:[/QUOTE]

I czysta :evil_lol:

Posted

[quote name='Cimi']Witam Cię Alu R. :multi:

Ofuuu :evil_lol:. Moja rodzinka tym się zajada, a ja z bratem to dziwolągi i dużo takich rzeczy nie jemy :lol:

I czysta :evil_lol:[/quote]

hyhy e tam coras wiecej panow uznaje ze mozna sie swietnie bawic bez % :) :cool1:

Posted

[I][B]Dzień doberek wszystkim :multi::multi::multi:
U nas dzisiaj barrrrrdzo zimmmmmno , ale mam lepszy nastrój bo do pracy idę tylko na 2 godzinki :evil_lol:i jest słoneczko :multi::multi::multi:
Ozzulek zaś cierpi z powodu suczek rozsiewających ciekawe aromaty :shake:

piłka jest moja
[IMG]http://img238.imageshack.us/img238/5287/moja8jl.jpg[/IMG]
[/B][/I]

Posted

Czesc Alus :)
Czyli zaraz bedziesz w domku :multi:
[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]
[IMG]http://img238.imageshack.us/img238/5287/moja8jl.jpg[/IMG]
[/B][/I][/quote]
Ozzy ma bardzo...nieskrepowana pozycje...:cool3:

Posted

[quote name='KaRa_TC'][IMG]http://img238.imageshack.us/img238/5287/moja8jl.jpg[/IMG]

Chyba bardziej "piłka-flaczek";)[/quote]
czyli PIŁKA ubranko , środek już nie zyje od dawna :shake:

do pracy idę na 13 i wracam o 15 ale chyba prosto z pracy wskoczę w autobus i podjade do Ozzulkowej babci :ppanowie dadzą sobie radę bez mamusi w domku :p