Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Teklunia']hmmm... a kto go lize w tym zgieciu? :hmmmm:[/quote]:evil_lol:Kasia , wiedziałam ,że albo Ty albo PIKA to wychwycicie :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:On nas liże pod kolankami :eviltong:

Posted

[quote name='Alka'][IMG]http://img133.imageshack.us/img133/8971/s32sk.jpg[/IMG]

Ala, skąd u Was moje wahadełko ? :crazyeye:[/quote]:evil_lol: Tuffi przyniósł :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Kasia , wiedziałam ,że albo Ty albo PIKA to wychwycicie :mad:[/quote]

[B][COLOR=Blue]O Ala mnie rozszyfrowala[/COLOR][/B] :shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy:Ozzy jeszcze uwielbia lizanie w zgięciu kolan
[/quote]

[B][SIZE=3][COLOR=Blue]Cześć Alusia![/COLOR][/SIZE] Ozzutek lubi jak go liżecie?[/B] :lol::lol::lol:

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=YellowGreen]Cześć Ala[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
Się dziewczyny przyczepiły do Ozzulkowego lizania jak do moich niewinnych zdjec sopelków :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

miłęgo pączusiowego dzioneczka

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=DarkOrange]Dzień dobry Alu! [/COLOR][/SIZE][/B]
Ozzinku śpisz jeszcze? ;)

[quote name='Gosiek']
Się dziewczyny przyczepiły do Ozzulkowego lizania jak do moich niewinnych zdjec sopelków :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/quote]

Wcale, a wcale one na niewinne nie wyglądają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Miłego dnia!

Posted

[quote name='XXL']kurcze to jak z tymi poaczkami ja dzis na diecie jestem :(:/[/quote]

[SIZE=3][B]Noooooooooooo....to pączków [COLOR=Red]NIET[/COLOR][/B][/SIZE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='XXL']kurcze to jak z tymi poaczkami ja dzis na diecie jestem :(:/[/quote][I][B]no to masz szlaban na pączki :shake:

Dzień dobry moja dogomaniacka kompanio :multi::multi::multi:
Pączusie 2 zjedzone w pracy ale będą następne w domciu przy kawce :cool3:
Ozzulek nie dostanie :shake:

[/B][/I]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Dzien dobry Alu i Ozzulku!
czemu nie ma jeszcze fot? Juz po 15......:mad:[/quote][I][B]ano dlatego że od 6.00 do 15.00 byłam w pracy więc na nogach jestem od 5 :angryy:i narazie nie mam siły na fotki :shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]ano dlatego że od 6.00 do 15.00 byłam w pracy więc na nogach jestem od 5 :angryy:i narazie nie mam siły na fotki :shake:[/B][/I][/quote]

Nabierzesz siły jak zjesz duuuuuuuuuuuużo pączków :lol::lol::lol: