Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[I][B]Za chwilkę idę do pracy a Kuba pocyka Ozzulkowi fotki / kurcze chyba wsztstkie już wrzucaliśmy do galerii :roll:/[COLOR=Red]a nam dziś w nocy zniknął Nasz banerek z odsyłaczem , zanim poszłiśmy spać to był , a teraz już nie ma :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Poprosiłam Sylwię i Ozzy moze będzie miał metryczkę jak się ciocia Sylwia zgodzi zrobić ;)
[/COLOR][/B][/I]

Posted

wlasnie zauwazylam na innym topicu, ale wolalam sie upewnic czy aby ja wczesniej slepa nei bylam i dopiero teraz zobaczylam :oops: :lol:

fiuu fiuuu piekna :klacz: :iloveyou: :multi: :multi: Wkoncu Ozzulkowi Mordulkowi zrobili metryczke :multi: :loveu:

Posted

[FONT=Century Gothic][SIZE=4][B]Cześć Ala[/B][/SIZE][/FONT] :p

wpadłam tylko zyczyc miłego dzioneczka i ... jak bedziesz u Alki to zjedz i za mnie kawałek pysznego ciacha :cool1::lol:

Posted

[quote name='Gabryjella']Jak on mógł, nie ma serca dla dogomaniaków:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote]:shake:a tak się dobrze chłopak zapowiadał :placz::placz::placz::placz:
[SIZE=1]Gabi czy ty masz banerek z odsyłaczem do galerii , bo jak ja kliknęłam na niego to mi jakaś Wikipedia na Mozilli się otwarła :crazyeye:[/SIZE]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Kuba nie zrobił ani jednej fotki :placz::placz::placz:No i jeszcze polazł do kumpla :mad:[/B][/I]
[I][B]Muszę na szybko coś pocykać ;)[/B][/I]
[/quote]

Okrutny Kuba!! :mad: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Kuba nie zrobił ani jednej fotki :placz::placz::placz:No i jeszcze polazł do kumpla :mad:
Muszę na szybko coś pocykać ;)
[/B][/I][/quote]
Hej!!

Hohohoho ma chlopak przechlapane:lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]pysiulek :loveu:[/B][/I]
[I][B][IMG]http://img154.imageshack.us/img154/2016/morda4ub.jpg[/IMG][/B][/I]
[/quote]

Pysiolek ma sliczna metryczke

ciocia Sylwia jest baaaaaardzo zdolna

Posted

[quote name='dbsst']Pysiolek ma sliczna metryczke

ciocia Sylwia jest baaaaaardzo zdolna[/quote]:p[I][B]my bardzo się cieszymy że mamy taką zdolna ciocię ;)

Gosiu na ciasteczko do Ali idę jutro , bo dziś padłam na twarz po powrocie z pracy :roll:

XXL witaj :multi::multi::multi:
[/B][/I]

Posted

[quote name='Gabryjella']Alu młody jest jeszcze, może się nawróci:roll:

[SIZE=1]Poprawiłam, teraz powinien działać[/SIZE][/quote]uff działa , a ja już myslałam , ze ja mam znowu jakiegoś obcego w kompie :angryy::oops:

Gosiu , :shake: nie zrobił a ja wróciłam ok 17 z pracy i jestem up:shake:
ale już mam 4 fotki i zaraz zrzucę :multi:

Posted

Alu, rodzice + teściowa juz pojechali,ale nie martw się zostało trochę ciasta na jutro. Mieliśmy jechać jutro na łyżwy ale plany się zmieniły. No to do jutrzejszej pourodzinowej kawki !:multi::multi: