Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [I][B]Za chwilkę idę do pracy a Kuba pocyka Ozzulkowi fotki / kurcze chyba wsztstkie już wrzucaliśmy do galerii :roll:/[COLOR=Red]a nam dziś w nocy zniknął Nasz banerek z odsyłaczem , zanim poszłiśmy spać to był , a teraz już nie ma :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Poprosiłam Sylwię i Ozzy moze będzie miał metryczkę jak się ciocia Sylwia zgodzi zrobić ;) [/COLOR][/B][/I] Quote
sylwiaskalska Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Ciocia Sylwia juz zrobiła metryczke i wstawiła w podpisik :) :) Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [COLOR=Red][SIZE=6][I][B]Ciociu Sylwio dziękujemy za metryczkę :multi::multi::multi::multi::multi:[/B][/I][/SIZE][/COLOR] Quote
agbar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 no Kubiszon pstrykaj pstrykaj bo my tu czekamy na Ozulca mordulca kochanego:) Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 wlasnie zauwazylam na innym topicu, ale wolalam sie upewnic czy aby ja wczesniej slepa nei bylam i dopiero teraz zobaczylam :oops: :lol: fiuu fiuuu piekna :klacz: :iloveyou: :multi: :multi: Wkoncu Ozzulkowi Mordulkowi zrobili metryczke :multi: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 dzień dobry Alicjo :drinking: Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Dzień dobry Alu! Koniecznie pogoń Kubę ze zdjęciami, zeby szybciutko Ozzulec pojawił się w galerii. :multi: Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [FONT=Century Gothic][SIZE=4][B]Cześć Ala[/B][/SIZE][/FONT] :p wpadłam tylko zyczyc miłego dzioneczka i ... jak bedziesz u Alki to zjedz i za mnie kawałek pysznego ciacha :cool1::lol: Quote
XXL Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 :p czesc alu witam po dosc dlugei nieobecnosci :) buzka :) Quote
Magda Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Dzien dobry Alu i dzien dobry Ozzy!! Pokazecie sie nam i powklejacie troche zdjec? A metryczka sliczna, taka chlopieca:lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [I][B]Kuba nie zrobił ani jednej fotki :placz::placz::placz:No i jeszcze polazł do kumpla :mad: Muszę na szybko coś pocykać ;) [/B][/I] Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Gabryjella']Jak on mógł, nie ma serca dla dogomaniaków:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote]:shake:a tak się dobrze chłopak zapowiadał :placz::placz::placz::placz: [SIZE=1]Gabi czy ty masz banerek z odsyłaczem do galerii , bo jak ja kliknęłam na niego to mi jakaś Wikipedia na Mozilli się otwarła :crazyeye:[/SIZE] Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Kuba nie zrobił ani jednej fotki :placz::placz::placz:No i jeszcze polazł do kumpla :mad:[/B][/I] [I][B]Muszę na szybko coś pocykać ;)[/B][/I] [/quote] Okrutny Kuba!! :mad: :placz: :placz: :placz: Quote
asiunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Kuba nie zrobił ani jednej fotki :placz::placz::placz:No i jeszcze polazł do kumpla :mad: Muszę na szybko coś pocykać ;) [/B][/I][/quote] Hej!! Hohohoho ma chlopak przechlapane:lol: Quote
dbsst Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]pysiulek :loveu:[/B][/I] [I][B][IMG]http://img154.imageshack.us/img154/2016/morda4ub.jpg[/IMG][/B][/I] [/quote] Pysiolek ma sliczna metryczke ciocia Sylwia jest baaaaaardzo zdolna Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='dbsst']Pysiolek ma sliczna metryczke ciocia Sylwia jest baaaaaardzo zdolna[/quote]:p[I][B]my bardzo się cieszymy że mamy taką zdolna ciocię ;) Gosiu na ciasteczko do Ali idę jutro , bo dziś padłam na twarz po powrocie z pracy :roll: XXL witaj :multi::multi::multi: [/B][/I] Quote
Patka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Alu nie przejmuj sie brakiem fotek zawszem ozna sie 100 stron cofnac ;) Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Patka']Alu nie przejmuj sie brakiem fotek zawszem ozna sie 100 stron cofnac ;)[/quote]:pewentualnie wkleić coś z archiwum :razz: Quote
Gosiek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Hihi nie chce sie zdjeć pstrykać? Na Kubę wszystko zwalasz? Nieładnie :shake::lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='Gabryjella']Alu młody jest jeszcze, może się nawróci:roll: [SIZE=1]Poprawiłam, teraz powinien działać[/SIZE][/quote]uff działa , a ja już myslałam , ze ja mam znowu jakiegoś obcego w kompie :angryy::oops: Gosiu , :shake: nie zrobił a ja wróciłam ok 17 z pracy i jestem up:shake: ale już mam 4 fotki i zaraz zrzucę :multi: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Dobry wieczór Alu ;) ... Czekamy na foteczki :lol: ... Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dobry wieczór Alu ;) ... Czekamy na foteczki :lol: ...[/quote]:evil_lol: miło mi :razz: Quote
Alka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Alu, rodzice + teściowa juz pojechali,ale nie martw się zostało trochę ciasta na jutro. Mieliśmy jechać jutro na łyżwy ale plany się zmieniły. No to do jutrzejszej pourodzinowej kawki !:multi::multi: Quote
PiotrekJ Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: miło mi :razz:[/quote] Nie marudzić, foooooty wstawiać :mad: :evil_lol: ... Quote
Recommended Posts