hecia13 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Alicja']Sharunia była przywieziona z Zakopanego , koleżanka więcej nie wie a ta jej była pani jużtam nie mieszka gdzie mieszkała więc pewnie nigdy się nie dowiemy[/QUOTE] To ona podróżniczka, pół Polski zjechała!!! Quote
Alicja Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Katerinas']Alu - to Ty tam na tym zdjęciu? :)[/QUOTE] taaaaa,ta jeżowa , w takiej wersji light , kiedy to bardzo chorowałam ... i zjechałam ok 18 kg :shock: teraz już wyglądam okazalej i zacniej jak to moja córcia Vectra mawia :lol: [quote name='hecia13']To ona podróżniczka, pół Polski zjechała!!![/QUOTE] no ba ....dziewczynka ciekawa świata :) Quote
Katerinas Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Super :) Wreszcie wiem jak wyglądasz ;) :) Quote
Alicja Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Katerinas']Super :) Wreszcie wiem jak wyglądasz ;) :)[/QUOTE] :lol: teraz to ciutek inaczej ale coś kole tego ;) Ja swoich fot nie mam :lol: zawsze jestem z 2 strony obiektywu ;) a ta fota to zrobiona przez Klocusiową przy okazji jak Luzia adoptowała naszego Qdłaczka :) Quote
Katerinas Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Alicja']Ja swoich fot nie mam :lol: zawsze jestem z 2 strony obiektywu ;) a ta fota to zrobiona przez Klocusiową przy okazji jak Luzia adoptowała naszego Qdłaczka :)[/QUOTE] hehe... u mnie to samo. Na 400 zdjęć, może z jednno będzie ze mną ;) o ile ktoś wyszarpie mi aparat z rąk ;) Quote
hecia13 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Katerinas']Super :) Wreszcie wiem jak wyglądasz ;) :)[/QUOTE] I ja też ;) Quote
Luzia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Alicja']:hmmmm: może portfel nosimy nie w tym miejscu co trzeba ....bo mi kurna w portfelu ubyło , a też wolałabym aby ubytek był w talii , w biodrach .... :roll:[/QUOTE] Trzeba portfele do innych miejsc wsadzić :diabloti: Klocusiowa to zdjęcie robiła? A myślałam, że Mariusz :evil_lol: To co ono na moim zdechlatym sprzęcie robi :hmmmm: Quote
Alicja Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Katerinas']hehe... u mnie to samo. Na 400 zdjęć, może z jednno będzie ze mną ;) o ile ktoś wyszarpie mi aparat z rąk ;)[/QUOTE] bo gwiazdy zawsze najuboższe w foto :lol: [quote name='hecia13']I ja też ;)[/QUOTE] ;) To mnie rozpoznasz moze kiedyś na ulicach stolicy ;) [quote name='Luzia']Trzeba portfele do innych miejsc wsadzić :diabloti: Klocusiowa to zdjęcie robiła? A myślałam, że Mariusz :evil_lol: To co ono na moim zdechlatym sprzęcie robi :hmmmm:[/QUOTE] Mariusz powiadasz , to znaczy z Klocusiową w tym samym czasie musi robili , bo ja mam też podobne w domu :lol: Muszę poszukac gdzie tu talię wsadzić , bo do torebki co mi portfel odchudza nie zmieszczę ciała :diabloti: Quote
Luzia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Nie no ja wiem, że masz rację po prostu mój mózg ( a raczej jego brak), podsyła mi często różne dziwne rzeczy :evilbat: A próbowałaś z inną torebką? Znaczy się większą :razz: Ja mam o tyle problem, że tylko z plecakami chodzę bo mam zakaz noszenia czegokolwiek na jednym ramieniu :roll: Quote
Alicja Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Luzia']Nie no ja wiem, że masz rację po prostu mój mózg ( a raczej jego brak), podsyła mi często różne dziwne rzeczy :evilbat: A próbowałaś z inną torebką? Znaczy się większą :razz: Ja mam o tyle problem, że tylko z plecakami chodzę bo mam zakaz noszenia czegokolwiek na jednym ramieniu :roll:[/QUOTE] ale ja mam BARDZO DUŻĄ torebkę :lol: taką dużą że spokojnie laptopa wsadzę :lol: no i często plecaczki bo nie powinnam nosić w rękach z powodu zwyrodnienia kręgosłupa , a ta wielgaśną torbę noszę na ramieniu ale na skos :lol: Quote
Luzia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='Alicja']ale ja mam BARDZO DUŻĄ torebkę :lol: taką dużą że spokojnie laptopa wsadzę :lol: no i często plecaczki bo nie powinnam nosić w rękach z powodu zwyrodnienia kręgosłupa , a ta wielgaśną torbę noszę na ramieniu ale na skos :lol:[/QUOTE] No to dasz radę i na pewno zmieścisz co trzeba ( w razie czego zawsze po porcjować można :razz:). Ja to samo mam z plecaczkami, ale zauważyłam, że od kiedy się pilnuję jest znacznie lepiej :) Quote
Alicja Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 ale cholera doopa najszybciej rośnie a całej do torby nie zmieszczę :lol: Quote
Vectra Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 o fakt , mamuśka to jest wypaśna :diabloti: grabiami w mchu trzeba szukać :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 A wg mnie to nic sie nie zmieniło... Alicja byla i jest rozpoznawalna. A nawet będzie rozpoznawalna:) pzdr. Quote
Alicja Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Vectra']o fakt , mamuśka to jest wypaśna :diabloti: grabiami w mchu trzeba szukać :diabloti:[/QUOTE] wypaśna , wypaśna ...kilka kg potrzeba by stracić , ale to już chyba stracę jak mnie w słoik zakręcą , bo teraz to nawet powietrze kg dostarcza :diabloti::evil_lol: Teraz mam kurna znów zmienione dawkowanie leków i mam etap kiedy organizm sie zastanawia co robić :diabloti: [quote name='Luzia']W maszynkę do mięsa wsadzić i da radę[/QUOTE] takie duże tylko w zakładach masarskich :evil_lol: [quote name='Asiaczek']A wg mnie to nic sie nie zmieniło... Alicja byla i jest rozpoznawalna. A nawet będzie rozpoznawalna:) pzdr.[/QUOTE] aaaaaa bo ty mnie wtedy nie widzialaś jak znikałam z powierzchni ziemi :lol:, Ty znasz ją tą normalną Alicję , Luzia poznała mnie jak zaczęło się chorowanie Kurde pamiętam tylko jak mnie bolało całe ciało bo byłam tak chuda że na kanapie musialam rozkładać kołdrę i na niej się kłaść bo sama kanapa była za twarda , wazyłam w granicach 44-45 kg ...2x w życiu przeszłam taki spadek wagi i wcale to nie jest przyjemne ...kiedy każdego ranka na wadze jest o kilogram mniej .... Była zima ....u nas wczoraj padał deszcz , ale jeszcze było fajnie , dziś chlapa , szarówa , błocko , biedny Ozzulek nie ma jak na pleckach zjeżdżac po śnieżku :( Wczoraj pokazywał koleżance jak się jedzie brzuszkiem po śniegu ale to ONka i nie chciała się nauczyc Quote
Katerinas Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Alicja']Ty znasz ją tą normalną Alicję , Luzia poznała mnie jak zaczęło się chorowanie Kurde pamiętam tylko jak mnie bolało całe ciało bo byłam tak chuda że na kanapie musialam rozkładać kołdrę i na niej się kłaść bo sama kanapa była za twarda , wazyłam w granicach 44-45 kg ...2x w życiu przeszłam taki spadek wagi i wcale to nie jest przyjemne ...kiedy każdego ranka na wadze jest o kilogram mniej .... [/QUOTE] ojej... Alu :( Quote
Alicja Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Katerinas']ojej... Alu :([/QUOTE] nie jest źle , żyję ;) najfajniejsze z tego wszystkiego , że wtedy to chyba połowę wagi dawały włosy :lol: bo to pieruństwo rosło i nadal rośnie jak szalone ...praktycznie po miesiącu mam około 2-3 cm odrosty :lol: Quote
Vectra Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 u mnie jest +5 i leje deszcz :) cudownie jest :loveu: :angryy: Quote
Vectra Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 mówiłaś że nie masz białych kozaczków [url]http://allegro.pl/buty-kalosze-letnie-kolorowe-72-white-kalosze-41-i2922236734.html[/url] Quote
Katerinas Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Kozaczki czaderskie :lol: Tylko jak to utrzymać w czystości... Na moim ogrodzie obecnie stan: błoto/woda/breja :roll: Quote
Alicja Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Vectra']u mnie jest +5 i leje deszcz :) cudownie jest :loveu: :angryy:[/QUOTE] u mnie to samo :diabloti: temp taka sama , deszcz pada .... , śnieg w zaniku totalnym , odwilż odkryła wszechobecny syf [quote name='Vectra']mówiłaś że nie masz białych kozaczków [URL]http://allegro.pl/buty-kalosze-letnie-kolorowe-72-white-kalosze-41-i2922236734.html[/URL][/QUOTE] wow , bowskie , zaje2biste ...ja mam guminiacze w panterkę :roflt: Quote
Alicja Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Katerinas']Kozaczki czaderskie :lol: Tylko jak to utrzymać w czystości... Na moim ogrodzie obecnie stan: błoto/woda/breja :roll:[/QUOTE] ja się jeszcze w guminiaczach obawiam , bo ślisko ... Quote
Doginka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='Alicja']...Była zima ....u nas wczoraj padał deszcz , ale jeszcze było fajnie , dziś chlapa , szarówa , błocko , biedny Ozzulek nie ma jak na pleckach zjeżdżac po śnieżku :(...[/QUOTE] U nas pada i pada i zrobiłam pięknie moje pieski i wypuściłam na ogródek i się mała menda Lotos dodatkowo odświeżył w błocie - chyba z Ozzulka chciał wziąć przykład i pleckami po śnieżku pojeździć, ale nie załapał, że to błoto jest i mam teraz psa na cacy po błotnej kąpieli:mad: Quote
agaciaaa Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [url]http://images10.fotosik.pl/3294/10dd25e7a0807b8a.jpg[/url] jakie śmigła :lol: Quote
Recommended Posts