Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Sharunia była przywieziona z Zakopanego , koleżanka więcej nie wie a ta jej była pani jużtam nie mieszka gdzie mieszkała więc pewnie nigdy się nie dowiemy[/QUOTE]
To ona podróżniczka, pół Polski zjechała!!!

Posted

[quote name='Katerinas']Alu - to Ty tam na tym zdjęciu? :)[/QUOTE]

taaaaa,ta jeżowa , w takiej wersji light , kiedy to bardzo chorowałam ... i zjechałam ok 18 kg :shock: teraz już wyglądam okazalej i zacniej jak to moja córcia Vectra mawia :lol:

[quote name='hecia13']To ona podróżniczka, pół Polski zjechała!!![/QUOTE]

no ba ....dziewczynka ciekawa świata :)

Posted

[quote name='Katerinas']Super :) Wreszcie wiem jak wyglądasz ;) :)[/QUOTE]

:lol: teraz to ciutek inaczej ale coś kole tego ;)
Ja swoich fot nie mam :lol: zawsze jestem z 2 strony obiektywu ;) a ta fota to zrobiona przez Klocusiową przy okazji jak Luzia adoptowała naszego Qdłaczka :)

Posted

[quote name='Alicja']Ja swoich fot nie mam :lol: zawsze jestem z 2 strony obiektywu ;) a ta fota to zrobiona przez Klocusiową przy okazji jak Luzia adoptowała naszego Qdłaczka :)[/QUOTE] hehe... u mnie to samo. Na 400 zdjęć, może z jednno będzie ze mną ;) o ile ktoś wyszarpie mi aparat z rąk ;)

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: może portfel nosimy nie w tym miejscu co trzeba ....bo mi kurna w portfelu ubyło , a też wolałabym aby ubytek był w talii , w biodrach .... :roll:[/QUOTE]

Trzeba portfele do innych miejsc wsadzić :diabloti:

Klocusiowa to zdjęcie robiła? A myślałam, że Mariusz :evil_lol: To co ono na moim zdechlatym sprzęcie robi :hmmmm:

Posted

[quote name='Katerinas']hehe... u mnie to samo. Na 400 zdjęć, może z jednno będzie ze mną ;) o ile ktoś wyszarpie mi aparat z rąk ;)[/QUOTE]

bo gwiazdy zawsze najuboższe w foto :lol:

[quote name='hecia13']I ja też ;)[/QUOTE]

;)
To mnie rozpoznasz moze kiedyś na ulicach stolicy ;)

[quote name='Luzia']Trzeba portfele do innych miejsc wsadzić :diabloti:

Klocusiowa to zdjęcie robiła? A myślałam, że Mariusz :evil_lol: To co ono na moim zdechlatym sprzęcie robi :hmmmm:[/QUOTE]

Mariusz powiadasz , to znaczy z Klocusiową w tym samym czasie musi robili , bo ja mam też podobne w domu :lol:

Muszę poszukac gdzie tu talię wsadzić , bo do torebki co mi portfel odchudza nie zmieszczę ciała :diabloti:

Posted

Nie no ja wiem, że masz rację po prostu mój mózg ( a raczej jego brak), podsyła mi często różne dziwne rzeczy :evilbat:

A próbowałaś z inną torebką? Znaczy się większą :razz: Ja mam o tyle problem, że tylko z plecakami chodzę bo mam zakaz noszenia czegokolwiek na jednym ramieniu :roll:

Posted

[quote name='Luzia']Nie no ja wiem, że masz rację po prostu mój mózg ( a raczej jego brak), podsyła mi często różne dziwne rzeczy :evilbat:

A próbowałaś z inną torebką? Znaczy się większą :razz: Ja mam o tyle problem, że tylko z plecakami chodzę bo mam zakaz noszenia czegokolwiek na jednym ramieniu :roll:[/QUOTE]

ale ja mam BARDZO DUŻĄ torebkę :lol: taką dużą że spokojnie laptopa wsadzę :lol: no i często plecaczki bo nie powinnam nosić w rękach z powodu zwyrodnienia kręgosłupa , a ta wielgaśną torbę noszę na ramieniu ale na skos :lol:

Posted

[quote name='Alicja']ale ja mam BARDZO DUŻĄ torebkę :lol: taką dużą że spokojnie laptopa wsadzę :lol: no i często plecaczki bo nie powinnam nosić w rękach z powodu zwyrodnienia kręgosłupa , a ta wielgaśną torbę noszę na ramieniu ale na skos :lol:[/QUOTE]

No to dasz radę i na pewno zmieścisz co trzeba ( w razie czego zawsze po porcjować można :razz:). Ja to samo mam z plecaczkami, ale zauważyłam, że od kiedy się pilnuję jest znacznie lepiej :)

Posted

[quote name='Vectra']o fakt , mamuśka to jest wypaśna :diabloti: grabiami w mchu trzeba szukać :diabloti:[/QUOTE]

wypaśna , wypaśna ...kilka kg potrzeba by stracić , ale to już chyba stracę jak mnie w słoik zakręcą , bo teraz to nawet powietrze kg dostarcza :diabloti::evil_lol:

Teraz mam kurna znów zmienione dawkowanie leków i mam etap kiedy organizm sie zastanawia co robić :diabloti:

[quote name='Luzia']W maszynkę do mięsa wsadzić i da radę[/QUOTE]

takie duże tylko w zakładach masarskich :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']A wg mnie to nic sie nie zmieniło... Alicja byla i jest rozpoznawalna. A nawet będzie rozpoznawalna:)

pzdr.[/QUOTE]

aaaaaa bo ty mnie wtedy nie widzialaś jak znikałam z powierzchni ziemi :lol:, Ty znasz ją tą normalną Alicję , Luzia poznała mnie jak zaczęło się chorowanie
Kurde pamiętam tylko jak mnie bolało całe ciało bo byłam tak chuda że na kanapie musialam rozkładać kołdrę i na niej się kłaść bo sama kanapa była za twarda , wazyłam w granicach 44-45 kg ...2x w życiu przeszłam taki spadek wagi i wcale to nie jest przyjemne ...kiedy każdego ranka na wadze jest o kilogram mniej ....

Była zima ....u nas wczoraj padał deszcz , ale jeszcze było fajnie , dziś chlapa , szarówa , błocko , biedny Ozzulek nie ma jak na pleckach zjeżdżac po śnieżku :(
Wczoraj pokazywał koleżance jak się jedzie brzuszkiem po śniegu ale to ONka i nie chciała się nauczyc

Posted

[quote name='Alicja']Ty znasz ją tą normalną Alicję , Luzia poznała mnie jak zaczęło się chorowanie
Kurde pamiętam tylko jak mnie bolało całe ciało bo byłam tak chuda że na kanapie musialam rozkładać kołdrę i na niej się kłaść bo sama kanapa była za twarda , wazyłam w granicach 44-45 kg ...2x w życiu przeszłam taki spadek wagi i wcale to nie jest przyjemne ...kiedy każdego ranka na wadze jest o kilogram mniej ....
[/QUOTE] ojej... Alu :(

Posted

[quote name='Katerinas']ojej... Alu :([/QUOTE]

nie jest źle , żyję ;) najfajniejsze z tego wszystkiego , że wtedy to chyba połowę wagi dawały włosy :lol: bo to pieruństwo rosło i nadal rośnie jak szalone ...praktycznie po miesiącu mam około 2-3 cm odrosty :lol:

Posted

[quote name='Vectra']u mnie jest +5 i leje deszcz :) cudownie jest :loveu:
:angryy:[/QUOTE]

u mnie to samo :diabloti: temp taka sama , deszcz pada .... , śnieg w zaniku totalnym , odwilż odkryła wszechobecny syf

[quote name='Vectra']mówiłaś że nie masz białych kozaczków

[URL]http://allegro.pl/buty-kalosze-letnie-kolorowe-72-white-kalosze-41-i2922236734.html[/URL][/QUOTE]

wow , bowskie , zaje2biste ...ja mam guminiacze w panterkę :roflt:

Posted

[quote name='Katerinas']Kozaczki czaderskie :lol: Tylko jak to utrzymać w czystości...
Na moim ogrodzie obecnie stan: błoto/woda/breja :roll:[/QUOTE]

ja się jeszcze w guminiaczach obawiam , bo ślisko ...

Posted

[quote name='Alicja']...Była zima ....u nas wczoraj padał deszcz , ale jeszcze było fajnie , dziś chlapa , szarówa , błocko , biedny Ozzulek nie ma jak na pleckach zjeżdżac po śnieżku :(...[/QUOTE]
U nas pada i pada i zrobiłam pięknie moje pieski i wypuściłam na ogródek i się mała menda Lotos dodatkowo odświeżył w błocie - chyba z Ozzulka chciał wziąć przykład i pleckami po śnieżku pojeździć, ale nie załapał, że to błoto jest i mam teraz psa na cacy po błotnej kąpieli:mad: