Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś'][quote name='Alicjarydzewska']:angryy: palce stóp .... zadawalaja :razz:[/quote]:lookarou: :lookarou: :lookarou: :lookarou: :wink:[/quote] mnie tez nie zadawalaja!:evil_lol:
niech tu sie wreszcie coś zadzieje... takiego z dreszczykiem:cool3:

Posted

[quote name='Teklunia']mnie tez nie zadawalaja!:evil_lol:
niech tu sie wreszcie coś zadzieje... takiego z dreszczykiem:cool3:[/quote]a co liczysz na grypę :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']grype to juz mam :roll:
teraz bym chciala cos na poprawe humoru :D :cool3:[/quote]hmmmm nie wiem co ci doradzić .TZ w pracy to nawet tych paluchów nie ufoce ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']hmmmm nie wiem co ci doradzić .TZ w pracy to nawet tych paluchów nie ufoce ;) :evil_lol:[/quote]
ale ja gziećnie pociekam az TZcik wroci...:oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no padło na fotkę bo u mnie nie ma ptaszków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Na razie jest jeden :cool3: ptaszek :oops:

[quote name='HankaRupczewska'][B][SIZE=3]Aha . Ukłony dla PANA RYDZEWSKIEGO _ pozostająca z wyrazami szacunku Hanna R-B.[/SIZE][/B][/quote]

Ala jua to bym sie zainteresowala :roll:
Najpierw całuje potem dyga :roll:

Posted

[quote name='PIKA']Na razie jest jeden :cool3: ptaszek :oops:

Najpierw całuje potem dyga :roll:[/quote]
PIKA a ten Asherowy to sie nie liczy :roll:

Kurcze imć mażonek swego czasu często bywał w grodzie Kraka :mad:

Posted

[quote name='Teklunia']A czy Pan Rydzewski juz wrocil do domciu? :oops:

[SIZE=-2]mozna juz wstawic te fotki z przekazywania ukłonów...? ;)[/SIZE][/quote]:shake: będzie ok północy :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake: będzie ok północy :evil_lol:[/quote]

Poczekamy...chociaz ja mysle, ze stopy to Ty sobie mozesz Alu sama ufocic:evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Na razie jest jeden :cool3: ptaszek :oops:

Najpierw całuje potem dyga :roll:[/quote]

[B]No bo mnie spławiono. :angryy: To muszę zachować twarz - i pozostaję w oziębłym SZACUNKU dla Pana Rydzewskiego, który jest moim idolem :cool1: Nie pozwolono mi na wiecej .... :shake: [/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B]No bo mnie spławiono. :angryy: To muszę zachować twarz - i pozostaję w oziębłym SZACUNKU dla Pana Rydzewskiego, który jest moim idolem :cool1: Nie pozwolono mi na wiecej .... :shake: [/B][/quote]Haniu , może z wyrazami szacunku poczekaj jak wparujemy na krakowski rynek latem ;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B]No bo mnie spławiono. :angryy: To muszę zachować twarz - i pozostaję w oziębłym SZACUNKU dla Pana Rydzewskiego, który jest moim idolem :cool1: Nie pozwolono mi na wiecej .... :shake: [/B][/quote] Wyobraziłam sobie minę Hani, która pisze o "oziębłym szacunku" i aż się skuliłam ze śmiechu :D
Jakoś tak zupełnie inny widok - daleki od oziębłości - pojawił mi się przed oczami ;)

Posted

Alu, niestety rozczaruję cię. Nie posiadam swojego ptaszka :-( Ale nie ustaję w poszukiwaniach... Chyba nawet na poważnie zacznę się odchudzać :lol:

Posted

[quote name='asher']Alu, niestety rozczaruję cię. Nie posiadam swojego ptaszka :-( Ale nie ustaję w poszukiwaniach... Chyba nawet na poważnie zacznę się odchudzać :lol:[/quote]

[B]To jak się schudnie to się ma ptaszka? Im więcej się schudnie, tym więcej ptaszków? :megagrin:[/B]