BoJa2 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy: palce stóp .... zadawalaja :razz:[/QUOTE] :lookarou: :lookarou: :lookarou: :lookarou: :wink: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś']:lookarou: :lookarou: :lookarou: :lookarou: :wink:[/quote]:angryy: na nic wiecej nie licz :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś'][quote name='Alicjarydzewska']:angryy: palce stóp .... zadawalaja :razz:[/quote]:lookarou: :lookarou: :lookarou: :lookarou: :wink:[/quote] mnie tez nie zadawalaja!:evil_lol: niech tu sie wreszcie coś zadzieje... takiego z dreszczykiem:cool3: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Teklunia']mnie tez nie zadawalaja!:evil_lol: niech tu sie wreszcie coś zadzieje... takiego z dreszczykiem:cool3:[/quote]a co liczysz na grypę :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a co liczysz na grypę :evil_lol:[/quote] grype to juz mam :roll: teraz bym chciala cos na poprawe humoru :D :cool3: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Teklunia']grype to juz mam :roll: teraz bym chciala cos na poprawe humoru :D :cool3:[/quote]hmmmm nie wiem co ci doradzić .TZ w pracy to nawet tych paluchów nie ufoce ;) :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']hmmmm nie wiem co ci doradzić .TZ w pracy to nawet tych paluchów nie ufoce ;) :evil_lol:[/quote] ale ja gziećnie pociekam az TZcik wroci...:oops: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 juz lece do ciebie ale fajnie a u nas prawie nic mam nadzieje ze jak zacznie sypac to mi dom zasypie:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Teklunia']ale ja gziećnie pociekam az TZcik wroci...:oops: :evil_lol:[/quote]:evil_lol: oj to długo poczekasz :razz: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Gabryjella']Ja przepraszam, ale kogo Ozzy atakuje?:roll:[/quote]:mad: Ratuje KUBĘ :loveu: Quote
Majka_Gizmo Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ozulek w swoim niebieskim "garniturku" wygląda powalająco:lol: Przystojniacha:cool1: :cool1: Quote
PIKA Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no padło na fotkę bo u mnie nie ma ptaszków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Na razie jest jeden :cool3: ptaszek :oops: [quote name='HankaRupczewska'][B][SIZE=3]Aha . Ukłony dla PANA RYDZEWSKIEGO _ pozostająca z wyrazami szacunku Hanna R-B.[/SIZE][/B][/quote] Ala jua to bym sie zainteresowala :roll: Najpierw całuje potem dyga :roll: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='PIKA']Na razie jest jeden :cool3: ptaszek :oops: Ala jua to bym sie zainteresowala :roll: Najpierw całuje potem dyga :roll:[/quote] PIKA a ten Asherowy to sie nie liczy :roll: Kurcze imć mażonek swego czasu często bywał w grodzie Kraka :mad: Quote
Teklunia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 A czy Pan Rydzewski juz wrocil do domciu? :oops: [SIZE=-2]mozna juz wstawic te fotki z przekazywania ukłonów...? ;)[/SIZE] Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Teklunia']A czy Pan Rydzewski juz wrocil do domciu? :oops: [SIZE=-2]mozna juz wstawic te fotki z przekazywania ukłonów...? ;)[/SIZE][/quote]:shake: będzie ok północy :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake: będzie ok północy :evil_lol:[/quote] Poczekamy...chociaz ja mysle, ze stopy to Ty sobie mozesz Alu sama ufocic:evil_lol: Quote
Grazina Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 :fadein: :biggrina: Vidza Ozzy liubi fotelek.taki fainiutki.:lol: Quote
Hanna R. Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='PIKA']Na razie jest jeden :cool3: ptaszek :oops: Ala jua to bym sie zainteresowala :roll: Najpierw całuje potem dyga :roll:[/quote] [B]No bo mnie spławiono. :angryy: To muszę zachować twarz - i pozostaję w oziębłym SZACUNKU dla Pana Rydzewskiego, który jest moim idolem :cool1: Nie pozwolono mi na wiecej .... :shake: [/B] Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B]No bo mnie spławiono. :angryy: To muszę zachować twarz - i pozostaję w oziębłym SZACUNKU dla Pana Rydzewskiego, który jest moim idolem :cool1: Nie pozwolono mi na wiecej .... :shake: [/B][/quote]Haniu , może z wyrazami szacunku poczekaj jak wparujemy na krakowski rynek latem ;) Quote
Teklunia Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][B]No bo mnie spławiono. :angryy: To muszę zachować twarz - i pozostaję w oziębłym SZACUNKU dla Pana Rydzewskiego, który jest moim idolem :cool1: Nie pozwolono mi na wiecej .... :shake: [/B][/quote] Wyobraziłam sobie minę Hani, która pisze o "oziębłym szacunku" i aż się skuliłam ze śmiechu :D Jakoś tak zupełnie inny widok - daleki od oziębłości - pojawił mi się przed oczami ;) Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Grazina']:fadein: :biggrina: Vidza Ozzy liubi fotelek.taki fainiutki.:lol:[/quote]oj nie tylko foteliki ale i kanapy ;) Quote
Agga Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [IMG]http://img479.imageshack.us/img479/6974/kuku3tv.jpg[/IMG] Ozzi wyglądasz jakby cię na czymś przyłapali;) Quote
PIKA Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']PIKA a ten Asherowy to sie nie liczy :roll: [/quote] Ale ja go nie mam w domu :roll: Quote
asher Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Alu, niestety rozczaruję cię. Nie posiadam swojego ptaszka :-( Ale nie ustaję w poszukiwaniach... Chyba nawet na poważnie zacznę się odchudzać :lol: Quote
Maga100 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='asher']Alu, niestety rozczaruję cię. Nie posiadam swojego ptaszka :-( Ale nie ustaję w poszukiwaniach... Chyba nawet na poważnie zacznę się odchudzać :lol:[/quote] [B]To jak się schudnie to się ma ptaszka? Im więcej się schudnie, tym więcej ptaszków? :megagrin:[/B] Quote
Recommended Posts