Iv_ Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Alicja'] :calus: dalej walczysz na drutkach ;)[/QUOTE] Walczę Alu, każdą chwil na to poświęcam, bo skoro mogę w taki sposób pomóc, to ...... chociaż tyle ;);) Emma to straszna bieda, a wkoło jest tyle takich "Emm" :shake: Ludzie mają permanentną znieczulicę :-( Quote
zuzolandia Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Iv_']Walczę Alu, każdą chwil na to poświęcam, bo skoro mogę w taki sposób pomóc, to ...... chociaż tyle ;);) Emma to straszna bieda, a wkoło jest tyle takich "Emm" :shake: Ludzie mają permanentną znieczulicę :-([/QUOTE] [I][B]Nad czlowiekiem sie nie pochylą a co dobiero nad zwierzęciem....smutneeee........ Doberek Koffana ...buziam niedzielnie .;-)[/B][/I] Quote
Alicja Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 [B]SUNIECZKA W TYPIE ONka , czeka na nią domek w Gliwicach ...potrzebuje 200zł na podróż Dzierżoniów- Gliwice [/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/194239-Dziecko-owczarka-w-schronie-mam-dom-w-Gliwicach-prosze-o-5z%C5%82-na-transport/page4#post16122080[/url] Quote
Alicja Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='Medorowa']Wwitanko:hand:[/QUOTE] :hand: witanko Madziu Quote
zuzolandia Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [I][B]Dobrywieczorek Słodziutka...;-)[/B][/I] Quote
Alicja Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='zuzolandia'][I][B]Dobrywieczorek Słodziutka...;-)[/B][/I][/QUOTE] Doberek :grins: właśnie kończę kaff i zaraz biegusiem na psacer i do pracki pomykam :hand: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 O tej godzinie to juz pewnie jestes w pracy, miłego dnia:) Pzdr. Quote
Alicja Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='Asiaczek']O tej godzinie to juz pewnie jestes w pracy, miłego dnia:) Pzdr.[/QUOTE] w pracy byłam od 8 do 15 ;) [COLOR=red][B]GŁOSUJEMY już na Krakwecie na SZCZECINEK[/B][/COLOR] [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065&p=95254#p95254[/url] Quote
Alicja Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 SUPER książeczki na bazarku [url]http://www.dogomania.pl/threads/200508-Super-NOWE-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-dzieciak%C3%B3w-poznaj%C4%85cych-%C5%9Bwiat-!!-na-Szar%C4%85-Przysta%C5%84-do-30.01-lt-lt?p=16137768#post16137768[/url] Quote
Gioco Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Hej Aluś :-) Ja tak deko z innej beczki i od razu przepraszam, że w takim temacie moje pytanie ;-) Czy Twoje przedszkole współpracuje ze Stowarzyszeniem Przyjazna Szkoła? Interesuje mnie opinia na temat tej organizacji, czy faktycznie współpracuje i oferuje to co obiecuje? :-) Quote
Alicja Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='Gioco']Hej Aluś :-) Ja tak deko z innej beczki i od razu przepraszam, że w takim temacie moje pytanie ;-) Czy Twoje przedszkole współpracuje ze Stowarzyszeniem Przyjazna Szkoła? Interesuje mnie opinia na temat tej organizacji, czy faktycznie współpracuje i oferuje to co obiecuje? :-)[/QUOTE] nie , nie mieliśmy z tym Stowarzyszeniem żadnych kontaktów [quote name='baster i lusi']coś tu długo fotek nie ma[/QUOTE] weny i czasu było brak ;) Quote
Alicja Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Co jeszcze może zrobić potwór który nosi miano człowieka ?? Oto KUBA ...... [url]http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-%C5%BCywcem!!!!!!pilne!!!/page4[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=v7z_aB4P6ts[/url] [url]http://www.otowroclaw.com/news.php?id=58883[/url] Quote
Doginka Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Tak sobie łażę po necie i zalazłam do Was;-):hand: Quote
zuzolandia Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [I][B]Dziendoberek....... masakraaaaaaaaa..brak słów po prostu na to co się dzieje....... buziammm!!![/B][/I] Quote
Gioco Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Alicja']nie , nie mieliśmy z tym Stowarzyszeniem żadnych kontaktów [/QUOTE] Dzięki :-) Naszemu przedszkolu właśnie zaproponowali współpracę ale oferta jest tak atrakcyjna, że wciąż szukamy tego kruczka ;-) Quote
Alicja Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='Doginka']Tak sobie łażę po necie i zalazłam do Was;-):hand:[/QUOTE] jak miło że tu zbłądziłaś ;) [quote name='zuzolandia'][I][B]Dziendoberek....... masakraaaaaaaaa..brak słów po prostu na to co się dzieje....... buziammm!!![/B][/I][/QUOTE] no , ostatnio za dużo tych dziwnych wybryków ... [quote name='Gioco']Dzięki :-) Naszemu przedszkolu właśnie zaproponowali współpracę ale oferta jest tak atrakcyjna, że wciąż szukamy tego kruczka ;-)[/QUOTE] może spróbuj dotrzeć do Rodziców co współpracują z nimi Quote
Gioco Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Alicja'] może spróbuj dotrzeć do Rodziców co współpracują z nimi[/QUOTE] Nasza RR jest negatywnie nastawiona do współpracy z tym Stowarzyszeniem, właśnie przez te zbyt radosne warunki. Ponieważ Stowarzyszenie reklamuje się, że działa od 10 lat a jest ze Śląska dlatego zapytałam Ciebie. Przypuszczalnie na "swoim" terenie powinni mieć najwięcej współpracujących placówek... Dzięki :-) Quote
Alicja Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='Gioco']Nasza RR jest negatywnie nastawiona do współpracy z tym Stowarzyszeniem, właśnie przez te zbyt radosne warunki. Ponieważ Stowarzyszenie reklamuje się, że działa od 10 lat a jest ze Śląska dlatego zapytałam Ciebie. Przypuszczalnie na "swoim" terenie powinni mieć najwięcej współpracujących placówek... Dzięki :-)[/QUOTE] wiesz co , najśmieszniejsze , że znalazlam , ze moja placówka jest zarejestrowana na ich portalu , ale o współpracy z nimi nic mi nie wiadomo Quote
Gioco Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Alicja']wiesz co , najśmieszniejsze , że znalazlam , ze moja placówka jest zarejestrowana na ich portalu , ale o współpracy z nimi nic mi nie wiadomo[/QUOTE] Oferują szkolenia dla kadry ;-) Nam się to zbyt piękne wydało, tym bardziej, że wymagania mają dość ciekawe: kadra i rodzice mają na Stowarzyszenie odprowadzić 1%, wówczas - w październiku roku następnego przeleją całą kasę ale pomniejszoną o 500 zł. Owe 500 zł ma być opłatą manipulacyjną za dopuszczenie do własnie szkoleń, pomocy przy dofinansowaniu etc. Quote
Alicja Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='Gioco']Oferują szkolenia dla kadry ;-) Nam się to zbyt piękne wydało, tym bardziej, że wymagania mają dość ciekawe: kadra i rodzice mają na Stowarzyszenie odprowadzić 1%, wówczas - w październiku roku następnego przeleją całą kasę ale pomniejszoną o 500 zł. Owe 500 zł ma być opłatą manipulacyjną za dopuszczenie do własnie szkoleń, pomocy przy dofinansowaniu etc.[/QUOTE] to nasz szef na taki układ raczej nie pójdzie ;) ..poza tym mi samej już się to nie podoba Quote
Gioco Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Alicja']to nasz szef na taki układ raczej nie pójdzie ;) ..poza tym mi samej już się to nie podoba[/QUOTE] Toteż i nam czyli RR sie nie podoba, dlatego szukamy i zgłębiamy temat ;-) Wpadnij do cara Dyza - na poprawę humoru ;-) Quote
sota36 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Wpadam do Cie z wysmienitym humorem!!!!!!! I wszystkicch wycolowywuje ze szczescia!!!!! Quote
Alicja Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [quote name='sota36']Wpadam do Cie z wysmienitym humorem!!!!!!! I wszystkicch wycolowywuje ze szczescia!!!!![/QUOTE] no to tysz buziaka dołączam :calus: Quote
Recommended Posts