Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']

:calus:
dalej walczysz na drutkach ;)[/QUOTE]

Walczę Alu, każdą chwil na to poświęcam, bo skoro mogę w taki sposób pomóc, to ...... chociaż tyle ;);)

Emma to straszna bieda, a wkoło jest tyle takich "Emm" :shake:
Ludzie mają permanentną znieczulicę :-(

Posted

[quote name='Iv_']Walczę Alu, każdą chwil na to poświęcam, bo skoro mogę w taki sposób pomóc, to ...... chociaż tyle ;);)

Emma to straszna bieda, a wkoło jest tyle takich "Emm" :shake:
Ludzie mają permanentną znieczulicę :-([/QUOTE]

[I][B]Nad czlowiekiem sie nie pochylą a co dobiero nad zwierzęciem....smutneeee........

Doberek Koffana ...buziam niedzielnie .;-)[/B][/I]

Posted

[B]SUNIECZKA W TYPIE ONka , czeka na nią domek w Gliwicach ...potrzebuje 200zł na podróż Dzierżoniów- Gliwice [/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/194239-Dziecko-owczarka-w-schronie-mam-dom-w-Gliwicach-prosze-o-5z%C5%82-na-transport/page4#post16122080[/url]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Dobrywieczorek Słodziutka...;-)[/B][/I][/QUOTE]

Doberek :grins:

właśnie kończę kaff i zaraz biegusiem na psacer i do pracki pomykam :hand:

Posted

[quote name='Asiaczek']O tej godzinie to juz pewnie jestes w pracy, miłego dnia:)

Pzdr.[/QUOTE]

w pracy byłam od 8 do 15 ;)

[COLOR=red][B]GŁOSUJEMY już na Krakwecie na SZCZECINEK[/B][/COLOR]
[url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065&p=95254#p95254[/url]

Posted

SUPER książeczki na bazarku

[url]http://www.dogomania.pl/threads/200508-Super-NOWE-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-dzieciak%C3%B3w-poznaj%C4%85cych-%C5%9Bwiat-!!-na-Szar%C4%85-Przysta%C5%84-do-30.01-lt-lt?p=16137768#post16137768[/url]

Posted

Hej Aluś :-)
Ja tak deko z innej beczki i od razu przepraszam, że w takim temacie moje pytanie ;-)
Czy Twoje przedszkole współpracuje ze Stowarzyszeniem Przyjazna Szkoła? Interesuje mnie opinia na temat tej organizacji, czy faktycznie współpracuje i oferuje to co obiecuje? :-)

Posted

[quote name='Gioco']Hej Aluś :-)
Ja tak deko z innej beczki i od razu przepraszam, że w takim temacie moje pytanie ;-)
Czy Twoje przedszkole współpracuje ze Stowarzyszeniem Przyjazna Szkoła? Interesuje mnie opinia na temat tej organizacji, czy faktycznie współpracuje i oferuje to co obiecuje? :-)[/QUOTE]

nie , nie mieliśmy z tym Stowarzyszeniem żadnych kontaktów

[quote name='baster i lusi']coś tu długo fotek nie ma[/QUOTE]

weny i czasu było brak ;)

Posted

Co jeszcze może zrobić potwór który nosi miano człowieka ??

Oto KUBA ......
[url]http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-%C5%BCywcem!!!!!!pilne!!!/page4[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=v7z_aB4P6ts[/url]
[url]http://www.otowroclaw.com/news.php?id=58883[/url]

Posted

[quote name='Alicja']nie , nie mieliśmy z tym Stowarzyszeniem żadnych kontaktów [/QUOTE]
Dzięki :-) Naszemu przedszkolu właśnie zaproponowali współpracę ale oferta jest tak atrakcyjna, że wciąż szukamy tego kruczka ;-)

Posted

[quote name='Doginka']Tak sobie łażę po necie i zalazłam do Was;-):hand:[/QUOTE]

jak miło że tu zbłądziłaś ;)

[quote name='zuzolandia'][I][B]Dziendoberek.......

masakraaaaaaaaa..brak słów po prostu na to co się dzieje.......

buziammm!!![/B][/I][/QUOTE]

no , ostatnio za dużo tych dziwnych wybryków ...

[quote name='Gioco']Dzięki :-) Naszemu przedszkolu właśnie zaproponowali współpracę ale oferta jest tak atrakcyjna, że wciąż szukamy tego kruczka ;-)[/QUOTE]

może spróbuj dotrzeć do Rodziców co współpracują z nimi

Posted

[quote name='Alicja']
może spróbuj dotrzeć do Rodziców co współpracują z nimi[/QUOTE]
Nasza RR jest negatywnie nastawiona do współpracy z tym Stowarzyszeniem, właśnie przez te zbyt radosne warunki. Ponieważ Stowarzyszenie reklamuje się, że działa od 10 lat a jest ze Śląska dlatego zapytałam Ciebie. Przypuszczalnie na "swoim" terenie powinni mieć najwięcej współpracujących placówek...
Dzięki :-)

Posted

[quote name='Gioco']Nasza RR jest negatywnie nastawiona do współpracy z tym Stowarzyszeniem, właśnie przez te zbyt radosne warunki. Ponieważ Stowarzyszenie reklamuje się, że działa od 10 lat a jest ze Śląska dlatego zapytałam Ciebie. Przypuszczalnie na "swoim" terenie powinni mieć najwięcej współpracujących placówek...
Dzięki :-)[/QUOTE]

wiesz co , najśmieszniejsze , że znalazlam , ze moja placówka jest zarejestrowana na ich portalu , ale o współpracy z nimi nic mi nie wiadomo

Posted

[quote name='Alicja']wiesz co , najśmieszniejsze , że znalazlam , ze moja placówka jest zarejestrowana na ich portalu , ale o współpracy z nimi nic mi nie wiadomo[/QUOTE]
Oferują szkolenia dla kadry ;-) Nam się to zbyt piękne wydało, tym bardziej, że wymagania mają dość ciekawe: kadra i rodzice mają na Stowarzyszenie odprowadzić 1%, wówczas - w październiku roku następnego przeleją całą kasę ale pomniejszoną o 500 zł. Owe 500 zł ma być opłatą manipulacyjną za dopuszczenie do własnie szkoleń, pomocy przy dofinansowaniu etc.

Posted

[quote name='Gioco']Oferują szkolenia dla kadry ;-) Nam się to zbyt piękne wydało, tym bardziej, że wymagania mają dość ciekawe: kadra i rodzice mają na Stowarzyszenie odprowadzić 1%, wówczas - w październiku roku następnego przeleją całą kasę ale pomniejszoną o 500 zł. Owe 500 zł ma być opłatą manipulacyjną za dopuszczenie do własnie szkoleń, pomocy przy dofinansowaniu etc.[/QUOTE]

to nasz szef na taki układ raczej nie pójdzie ;) ..poza tym mi samej już się to nie podoba

Posted

[quote name='Alicja']to nasz szef na taki układ raczej nie pójdzie ;) ..poza tym mi samej już się to nie podoba[/QUOTE]
Toteż i nam czyli RR sie nie podoba, dlatego szukamy i zgłębiamy temat ;-)

Wpadnij do cara Dyza - na poprawę humoru ;-)