Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']to ja też zajrzałam w ramach relaksu , między pierogami , łóżkiem , telefonem :evil_lol:

zimno jak chorera :([/QUOTE]

pierogi a z czym
jak ja uwielbiam pierogi o mamo

Posted

[quote name='Vectra']z mięskiem :) wpadaj jeszcze są :diabloti:[/QUOTE]
mniaaaaam spoko zostawie samego Mietusa i lecę ha ha ha szykuj pierogi i jakiś kawałek miejsca na moje 4 litery ha ha ha

Posted

[quote name='dbsst']mniaaaaam spoko zostawie samego Mietusa i lecę ha ha ha szykuj pierogi i jakiś kawałek miejsca na moje 4 litery ha ha ha[/QUOTE]
mam duży narożnik w kuchni , zmieścisz się - 130 cm ci chyba wystarczy ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]posłałam Ci SMSa[/B][/COLOR][/QUOTE]

dostalam :p

a ja dzis na obiadek mialam pierogi ruskie domowej roboty :grins: a na kolacyjke zrobilam spagetti + winko :p

Posted

[quote name='Vectra']mam duży narożnik w kuchni , zmieścisz się - 130 cm ci chyba wystarczy ? :evil_lol:[/QUOTE]

[B]najwyżej się trochę rozleje na boki, wielkie mi co
:evil_lol:
[/B]

Posted

[quote name='rwpb']Nie ma sprawy, mogę zabrać piesa? Starczy dla niego?[/QUOTE]

z tym bylby problem bo obawiam sie ze Bolek moglby pomyslec ze przywiozles mu kolacje z dostawa do domu :diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko w zimowy poranek :multi:

Rano jak wstałam było -23 stopnie :-(...masakra .
Wczoraj nasz akumulator powiedział , że ma nas w doopie i nie rusza ...potem okazało się ze prostownik podsłuchał co mówi akumulator i zrobił to samo , z pomocą dobrych duszyczek otrzymaliśmy pomoc w postaci prostownika (pożyczyliśmy;)) i reanimowaliśmy akumulatorek i w nagrodę pojechaliśmy po nowy prostowniczek dla niego ..niech ma ;)

Ale tak serio serio ...mam chyba polarnego psa ...ten maup nie chce do domu wracać ...jemu się PODOBA TA POGODA ...mózg mu chyba przemarzł na maxa :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']No tak. A jak to ja będę tym dziwnym poglądem i mnie zje?[/QUOTE]

o to bym byla spokojna on ludzi kocha i chce by kazdy nowy gosc bawil sie z nim pileczka badz sznureczkiem zachecajac do tego glosnym, piskliwym szczekaniem :diabloti:

Posted

[quote name='rwpb']Zamiast sznureczka może być makaronik z kolacji?
Coś czuję, że zaraz Alicja nas pogoni z tego wątku[/QUOTE]

moze byc ale obawiam sie ze wtedy nic by dla ciebie nie zostalo :roflt:

Posted

Przywiozę duuuuuuuuuży kociołek na makaron [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='rwpb']U nas tylko -18, więc ciepełko.
Atos marznie przez pierwsze 15-20 minut, potem już nie. Szybko się adoptuje do zimna[/QUOTE]

[COLOR=Red][B]teraz mamy już - 17 [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='rwpb']Przywiozę duuuuuuuuuży kociołek na makaron [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

:lol::lol::lol:

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]teraz mamy już - 17 [/B][/COLOR][/QUOTE]

u nas nie wiem ile ale spacer poranny byl prawie w biegu bo czulam ze zamarzam :shake: