dbsst Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Vectra']to ja też zajrzałam w ramach relaksu , między pierogami , łóżkiem , telefonem :evil_lol: zimno jak chorera :([/QUOTE] pierogi a z czym jak ja uwielbiam pierogi o mamo Quote
Vectra Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='dbsst']pierogi a z czym jak ja uwielbiam pierogi o mamo[/QUOTE] z mięskiem :) wpadaj jeszcze są :diabloti: Quote
dbsst Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Vectra']z mięskiem :) wpadaj jeszcze są :diabloti:[/QUOTE] mniaaaaam spoko zostawie samego Mietusa i lecę ha ha ha szykuj pierogi i jakiś kawałek miejsca na moje 4 litery ha ha ha Quote
Alicja Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 [COLOR=Red][B]to ja też poproszę pierożki :grins:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='dbsst']mniaaaaam spoko zostawie samego Mietusa i lecę ha ha ha szykuj pierogi i jakiś kawałek miejsca na moje 4 litery ha ha ha[/QUOTE] mam duży narożnik w kuchni , zmieścisz się - 130 cm ci chyba wystarczy ? :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 no nie wiem wiesz ostatnio zaokrągliły mi się boczki ha ha Quote
Tengusia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]posłałam Ci SMSa[/B][/COLOR][/QUOTE] dostalam :p a ja dzis na obiadek mialam pierogi ruskie domowej roboty :grins: a na kolacyjke zrobilam spagetti + winko :p Quote
Maga100 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Vectra']mam duży narożnik w kuchni , zmieścisz się - 130 cm ci chyba wystarczy ? :evil_lol:[/QUOTE] [B]najwyżej się trochę rozleje na boki, wielkie mi co :evil_lol: [/B] Quote
rwpb Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Spaghetti + winko, następną razą wpraszam się na taką kolację :diabloti: Quote
Tengusia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='rwpb']Spaghetti + winko, następną razą wpraszam się na taką kolację :diabloti:[/QUOTE] zapraszam serdecznie :grins: Quote
rwpb Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Nie ma sprawy, mogę zabrać piesa? Starczy dla niego? Quote
Tengusia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='rwpb']Nie ma sprawy, mogę zabrać piesa? Starczy dla niego?[/QUOTE] z tym bylby problem bo obawiam sie ze Bolek moglby pomyslec ze przywiozles mu kolacje z dostawa do domu :diabloti: Quote
Tengusia Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='rwpb']To Twoje psy jedzą szczeniaczki?[/QUOTE] u Bolka to nigdy nic nie wiadomo on ma dziwny poglad na swiat :evil_lol: Quote
rwpb Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 No tak. A jak to ja będę tym dziwnym poglądem i mnie zje? Quote
Hanna R. Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Usiłowałam tu być . krzywo mi się szło. i pod górę .Tak do końca nie bardzo wiem w jakim stanie dotrę Ale dzień dobry chciałam ci życzć Quote
halgre Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [B][COLOR="#8b0000"]Tu to się idzie przynajmnej pośmiać i pożreć ... [/COLOR][/B][IMG]http://i48.tinypic.com/2vueftc.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witanko w zimowy poranek :multi: Rano jak wstałam było -23 stopnie :-(...masakra . Wczoraj nasz akumulator powiedział , że ma nas w doopie i nie rusza ...potem okazało się ze prostownik podsłuchał co mówi akumulator i zrobił to samo , z pomocą dobrych duszyczek otrzymaliśmy pomoc w postaci prostownika (pożyczyliśmy;)) i reanimowaliśmy akumulatorek i w nagrodę pojechaliśmy po nowy prostowniczek dla niego ..niech ma ;) Ale tak serio serio ...mam chyba polarnego psa ...ten maup nie chce do domu wracać ...jemu się PODOBA TA POGODA ...mózg mu chyba przemarzł na maxa :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
rwpb Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 U nas tylko -18, więc ciepełko. Atos marznie przez pierwsze 15-20 minut, potem już nie. Szybko się adoptuje do zimna Quote
Tengusia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='rwpb']No tak. A jak to ja będę tym dziwnym poglądem i mnie zje?[/QUOTE] o to bym byla spokojna on ludzi kocha i chce by kazdy nowy gosc bawil sie z nim pileczka badz sznureczkiem zachecajac do tego glosnym, piskliwym szczekaniem :diabloti: Quote
rwpb Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Zamiast sznureczka może być makaronik z kolacji? Coś czuję, że zaraz Alicja nas pogoni z tego wątku Quote
Tengusia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='rwpb']Zamiast sznureczka może być makaronik z kolacji? Coś czuję, że zaraz Alicja nas pogoni z tego wątku[/QUOTE] moze byc ale obawiam sie ze wtedy nic by dla ciebie nie zostalo :roflt: Quote
rwpb Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Przywiozę duuuuuuuuuży kociołek na makaron [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='rwpb']U nas tylko -18, więc ciepełko. Atos marznie przez pierwsze 15-20 minut, potem już nie. Szybko się adoptuje do zimna[/QUOTE] [COLOR=Red][B]teraz mamy już - 17 [/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='rwpb']Przywiozę duuuuuuuuuży kociołek na makaron [FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :lol::lol::lol: [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]teraz mamy już - 17 [/B][/COLOR][/QUOTE] u nas nie wiem ile ale spacer poranny byl prawie w biegu bo czulam ze zamarzam :shake: Quote
Recommended Posts