Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]no i se biuro matrymonialne zrobili u mnie :diabloti::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

Ala, tu może chodzić o całą naszą przyszłość [COLOR=Red][B][FONT=Arial] [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/FONT][/B][/COLOR]

A najszybszy i najprostszy przepisik na ciasto to iść do sklepu naprzeciwko i kupić [COLOR=Red][B][FONT=Arial][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ależ zapraszam serdecznie, adres: Pierdy, w ramach terpaii zajmowanie się słodkim szkrabiątkiem, po położeniu spać któregoż, zaordynuję coś na rozluźnienie :drink1:[/B][/QUOTE]

:hmmmm:

[quote name='Vectra']zastanówsię dobrze , czy nie lepiej się jednak jąkać :diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='zuzolandia'][B][I]czyli do mnie do mnie :diabloti::diabloti:
jako psychoanalityk barowy ulecze Twoje podłoże :multi:[/I][/B][/QUOTE]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
już jadę ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Maga100'][B]ty przestałaś się jąkać i sobie chwalisz :diabloti:[/B][/QUOTE]

:evil_lol:

[quote name='jbk']Jestem :) Cud się wydarzył :) Przyszłam zaczerpnąć uśmiechu przed pogrzebem............[/QUOTE]

:calus:

[quote name='rwpb']Ala, tu może chodzić o całą naszą przyszłość [COLOR=Red][B][FONT=Arial] :diabloti:[/FONT][/B][/COLOR]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no taaa :splat:[/B][/COLOR][/FONT]

A najszybszy i najprostszy przepisik na ciasto to iść do sklepu naprzeciwko i kupić [COLOR=Red][B][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]
ja naprzeciwko mam sklep z drobiem :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][B]A tak wogóle dziś jest bardzo smutny dzień ...... za TM odeszła Fionka :-(:-(:-(
[*][/B][/FONT]

Posted

[quote name='Sebastian']Szczęśliwego Nowego Roku!!! Pozdrawiam serdecznie!!![/QUOTE]

[COLOR=Red][B]wujaszek Sebastian ...witaj :multi: i wzajemnie ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][B]A tak wogóle dziś jest bardzo smutny dzień ...... za TM odeszła Fionka :-(:-(:-(
[*][/B][/FONT][/QUOTE]

przynajmniej niunia juz nie cierpi, nic ja nie boli, nic nie swedzi :-(:-(:-(
[*]

a ja wczoraj bylam 11 godzin w pracy, cyferki lataly mi juz same przed oczami ale co zrobic, byl mus to zostalam ... i dzieki temu dostalam osobiste podziekowanie od pani dyr za zaangazowanie w swoje zadania :p:p:p ... a potem poszlam z psiapsiolka na browara :diabloti: wrocilam do domciu i padlam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ciocia ja wogole mam biznesa do ciebie, daj cynka jak bedziesz w domciu to zadzwonie do ciebie i powiem o co kaman ;)

Posted

[quote name='rwpb']Zaglądałem czasem na wątek Fionki
[*][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja z Asią bardzo często rozmawiałam :-([/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='zuzolandia'][B][I]Dobrywieczorek ;-)
Nie wiem kto to była Fionka niemniej dla Niej
[*]
[*]
[*]

[/I][FONT=Arial][COLOR=Red]Fionka to ASTeczka z adopcji ... była bardzo chora [/COLOR][/FONT][/B][B][FONT=Arial][COLOR=Red]a weci ...szkoda gadać :shake:[/COLOR][/FONT][I]

a ja naprzeciwko mam przychodnie hihihihi...
no tak tumanowi to zostaje cukiernia ;-)

buziam ;-)[/I][/B][/QUOTE]
no widzisz a ja mam cukiernie daleko :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Tengusia']przynajmniej niunia juz nie cierpi, nic ja nie boli, nic nie swedzi :-(:-(:-(
[*]

a ja wczoraj bylam 11 godzin w pracy, cyferki lataly mi juz same przed oczami ale co zrobic, byl mus to zostalam ... i dzieki temu dostalam osobiste podziekowanie od pani dyr za zaangazowanie w swoje zadania :p:p:p ... a potem poszlam z psiapsiolka na browara :diabloti: wrocilam do domciu i padlam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to masz w takim razie zupełnie inne wrażenia z pracy niż ja ...bo ja chyba zacznę załatwiać urlop zdrowotny ...a mam ku temu podstawy ....zanim znów się wykończę nerwowo[/B][/COLOR][/FONT]:angryy:

ciocia ja wogole mam biznesa do ciebie, daj cynka jak bedziesz w domciu to zadzwonie do ciebie i powiem o co kaman ;)[/QUOTE]
będę w domu po 15 [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']ja chyba zacznę załatwiać urlop zdrowotny ...a mam ku temu podstawy ....zanim znów się wykończę nerwowo
[/QUOTE]

[B]wystawić zaświadczenie o niepoczytalności i rozchwianiu emocjonalnym? :diabloti:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]wystawić zaświadczenie o niepoczytalności i rozchwianiu emocjonalnym? :diabloti:[/B][/QUOTE]

[COLOR=Red][B]a jakoś z niepoczytalnością i rozchwianiem emocjonalnym to nie mam akurat kłopotów :diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='rwpb']Jakby kto się pytał, to zrobiłem babeczki:

Jak dla mnie troszkę zbyt słodkie.
Są też bardzo nietrwałe, na 15 zrobionych po godzinie zostały tylko dwie :shake:[/QUOTE]

[quote name='rwpb']Dzisiaj zrobiłem zmodernizowanego serniczka, za godzinkę będzie.[/QUOTE]

Czy ten Pan jest prawdziwy ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Czy to tylko taka internetowa fikcja ?:roll:

Alicjo dzień dobry. :loveu:
Zaginął mi Twój blogasek . Ale już się odnalazł.

Posted

[quote name='Hanna R.']Czy ten Pan jest prawdziwy ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Czy to tylko taka internetowa fikcja ?:roll:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]najprawdziwsiejszy z prawdziwych[/B][/COLOR][/FONT] :p

Alicjo dzień dobry. :loveu:
Zaginął mi Twój blogasek . Ale już się odnalazł.[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dzień dobry Hanno :grins:
a już sie bałam że całkiem Ci zaginął :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Izabela124.'][URL]http://images8.fotosik.pl/171/6d69b6b4637634cf.jpg[/URL] smacznego :p

[URL]http://images8.fotosik.pl/171/23455cbc12893a53.jpg[/URL] nie ma to jak tarzanko w śniegu :evil_lol:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Ozzy nadal uwielbia zimę ...aż mnie to dziwi , bo on mało sierściasty :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][I]Dobrywieczorek;-)
widze ze tu więcej chetnych na Rysia ;-)hih
niy dej sie zbałamucić ...bedziesz robił maszkety a One potem zaczną snokfiać ze som za rube ;-) hhihhihi[/I][/B]

[B][I]buzioleeee[/I][/B]

Posted

[quote name='anetta']I znowu smakowitości zapodajecie, wy wy, wyyyyyyyy :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='zuzolandia'][B][I]Dobrywieczorek;-)
widze ze tu więcej chetnych na Rysia ;-)hih
niy dej sie zbałamucić ...bedziesz robił maszkety a One potem zaczną snokfiać ze som za rube ;-) hhihhihi[/I][/B]

[B][I]buzioleeee[/I][/B][/QUOTE]

[quote name='dbsst']heloł rechoto[/QUOTE]

[quote name='teqquila']Siemanko ALu[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Siemanko doberek witanko [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B] Tyśkowa , DeBe , Zuzola i Anetka [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia'][B][I]Doberek;-)
mamy sloneckoo .....i mróz jak diabli ......a ja zara do roboty idem ...bleeeeeeeeeeeeeeee[/I][/B][/QUOTE]
no słoneczko jest ale za zimno by mój aparatos współpracować ze mną chciał ...zresztą nawet nie mam czasu wyjść na psacer ...zawalona papierami po uszy jestem ..grrrrrrrrrrrr..i to znów tak do 1 lutego :placz:
a zaglądam se tu w ramach relaxa i przerwy między zdaniami ;)[/B][/COLOR][/FONT]