Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']dlatego najadam się tymi fotami [/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
konsumuj dziecie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='halgre58'][B]hahaha ... :evil_lol:

Piękny dziś dzień ... :loveu: - narazie ... :evil_lol:
[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ogólnie nie jest źle , chociaż raz już padało ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Justy$ka']Śliczne fotkyyy. ! :smilecol:
I nawet boksio się załapał.! :loveu::multi:
Po mojej Ruci
[*] zawsze będe miała sentyment do tej rasy...

A teraz jakies foteczki Oziaczka poproszę.! [/quote]
ja też miałam boxia i kocham te psy :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Dzien dobry :grins:
Aulś, czy Tobie też się tak nic, nic, nic nie chceeee???? :oops:[/quote]
Bry :grins:
nadal mi sie nie sce :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='teqquila']nie obijam sie :P normalnie prawie 8 godzin rabotalam i wiesz co teraz mam 4 dni wolnego
a tak siemanko Alu kochana :multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]siemanko :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Izabela124.']Tu :eviltong:[/quote]
:evil_lol:

[quote name='evaxon']Aluś a zrobiłas jakies zdjęcia na procesji ??:diabloti::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz:nie ....zmienili trase :mad:Klockowej tysz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Medorowa']Doberek bardzo:grins::loveu:[/quote]
Madziulka :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Iv_']Effffka pogięło Cię :crazyeye: hahahahah :cool3::evil_lol: :diabloti:[/quote]

:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']a u mnie była burza i nie było prądu :diabloti:[/quote]
robiłaś foty :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B]Cześć ... [IMG]http://img389.imageshack.us/img389/9236/36251.gif[/IMG] Co tu słychać ...

Jak chodzi o burzę - to musiałabym pierw dostać narkozę, żeby wogle wychylić nos ... :eviltong::evil_lol::crazyeye:
[/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz:nie ....zmienili trase :mad:Klockowej tysz :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Red][/COLOR][/FONT][/quote]
jestem rozczarowana :shake::shake::shake::shake:

Posted

[quote name='halgre58'][B]Cześć ... [IMG]http://img389.imageshack.us/img389/9236/36251.gif[/IMG] Co tu słychać ...

Jak chodzi o burzę - to musiałabym pierw dostać narkozę, żeby wogle wychylić nos ... :eviltong::evil_lol::crazyeye:
[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: kurde to ja jestem jakaś nienormalna chyba :oops::oops: oczywiście wiem że nie było to mądre stać na molo i patrzec jak pioruny walą ....ale było to supcio :roll:a Kube jak był malutki nauczyliśmy że ,, bam bam burza ,, nic nie zrobi i też sie nie boi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']jestem rozczarowana :shake::shake::shake::shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mdleje: wybacz:placz: , ale to ONI są winni ...ja się starałam :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Asiaczek']Alicja, a coś Ty tak umilkła...? Gdzieś Was wywiało?:cool3:

Pzdr.[/quote]
jestem Asiaczku;) ...tylko doba mi się skurczyła .... jeszcze troszkę ... wiesz w przedszkolu zakończenie roku szkolnego , narady , diagnozy końcowe i teraz trzeba dużo kawy pić :diabloti:jak to mawiają ludzie ktorzy lepiej niż ja wiedzą na czym tam polega praca ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote=Alicja;12438644[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
jestem Asiaczku;) ...tylko doba mi się skurczyła .... jeszcze troszkę ... wiesz w przedszkolu zakończenie roku szkolnego , narady , diagnozy końcowe i teraz trzeba dużo kawy pić :diabloti:jak to mawiają ludzie ktorzy lepiej niż ja wiedzą na czym tam polega praca ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Aaaaa, ale to już niedługo, prawda?:lol:

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Aaaaa, ale to już niedługo, prawda?:lol:

pzdr.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooooo do środy wszystko trzeba oddać :mdleje:....wakacje od 15 lipca :roll:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Izabela124.']A wakacje też jakieś rady są w przedszkolu czy 2 miesiące wolnego będziesz miała?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja mam wolne od 15 lipca do 25 sierpnia ....u nas inaczej niz w szkole , urlopu mam w sumie 35 dni :razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooooo do środy wszystko trzeba oddać :mdleje:....wakacje od 15 lipca :roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Dasz radę! Masz nasze dogomaniackie wsparcie.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dasz radę! Masz nasze dogomaniackie wsparcie.:lol:

Pzdr.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tym bardziej ze przeczytałam .....wariackie papiery :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Asiaczek']Uh, idź może się zdrzemnąć, co?:evil_lol:

Pzdr[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: no własnie byłam ...teraz zapakowalam 4 pojemniki truskaweczek do zamrazarki i będę robić koktajlik :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: no własnie byłam ...teraz zapakowalam 4 pojemniki truskaweczek do zamrazarki i będę robić koktajlik :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

kusisz kusisz ciotka, nawet Muminowa się oblizuje :evil_lol:

Posted

[quote name='GameBoy']kusisz kusisz ciotka, nawet Muminowa się oblizuje :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapraszam;) .... całe 2 michy truskawek stoją a ja już spęcznialam jak balonik od jedzenia ich :oops:... TZ woła gdzie ten koktajl:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol: no własnie byłam ...teraz zapakowalam 4 pojemniki truskaweczek do zamrazarki i będę robić koktajlik :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Smacznego!

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapraszam;) .... całe 2 michy truskawek stoją a ja już spęcznialam jak balonik od jedzenia ich :oops:... TZ woła gdzie ten koktajl:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

trochi daleko.... :shake: na zdrowie pijta! :evil_lol: same witaminki

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: kurde to ja jestem jakaś nienormalna chyba :oops::oops: oczywiście wiem że nie było to mądre stać na molo i patrzec jak pioruny walą ....ale było to supcio :roll:a Kube jak był malutki nauczyliśmy że ,, bam bam burza ,, nic nie zrobi i też sie nie boi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
[B]No coś podobnego :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja to się panicznie boję "bam bam" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapraszam;) .... całe 2 michy truskawek stoją a ja już spęcznialam jak balonik od jedzenia ich :oops:... TZ woła gdzie ten koktajl:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B]Ja codziennie tak po ćwierć kilo truskawek ze śmietaną i cukrem ... :evil_lol::evil_lol:
Dzisiaj zaczęło mnie w boku kuć ... :diabloti::evil_lol: Ale co zrobić - nie ma innej opcji :evil_lol:
Ha ! a co to będzie - jak maliny będą ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B]