Iv_ Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Cześć Alutka :loveu: :loveu: u mnie zimowo i śniegoooooowooooo :roll: Quote
ice_t Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Doberek przy popołudniowej kawusi w ten słoneczny ale mroźny dzień :) Quote
apple Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam powiedzieć, że zaje2biście zmarzłam:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przyszłam powiedzieć, że zaje2biście zmarzłam:angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Trzeba było się ubrać ;) Quote
Tengusia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='jbk']Trzeba było się ubrać ;)[/quote] ja sie ubieram tak samo jak przez cala zime i dalej mi zimno :placz: dzisiaj przeszlam zalamanie nerwowe jak zobaczylam ten snieg za oknem :mdleje: a wczoraj oznajmilam TZtowi ze chyba zaczne strajkowac, zamkne sie w domu i nie wyjde poki cieplo sie nie zrobi :placz: :diabloti: Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [quote name='Iv_']Cześć Alutka :loveu: :loveu: u mnie zimowo i śniegoooooowooooo :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] cześć :multi::loveu: u Mnie rano też było ZIMA :-([/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Cześć Alusia :) Byłam po cegiełki dla Luisa :)[/quote] :calus: [quote name='Iv_']:cool1: ja też ;)[/quote] :calus: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] żal psiaczka straszecznie :-([/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [quote name='ice_t']Doberek przy popołudniowej kawusi w ten słoneczny ale mroźny dzień :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]teraz zapraszam na herbatkę ;) Doberek :multi:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam powiedzieć, że zaje2biście zmarzłam:angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooooooooooooooooooooooooooooo wierze ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Trzeba było się ubrać ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] po nagu była :crazyeye::crazyeye:w samym pierzu :cool3::crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 U nas wczoraj przeszły wszystkie pory roku łacznie z gradem i grzmotami Quote
Basia&Safi Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [I][B]a mi z nosa leci :/ siedze w pracy i szlak mne trafia :angryy: dzwoniłam do szefa i po 19 ide do domku :multi: Alus szkoda ze nie udało sie nam spotkac na wystawie :) no ale napewno bedzie jeszcze okazja :) [/B][/I] ps. nie mieszkamy az tak daleko :D:D:D Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [CENTER][FONT=Arial][SIZE=6][COLOR=Red][B]APEL Naszej Joasi jbk[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=6] [/SIZE] [SIZE=4]Mam pytanie - czy ktoś z Was, kochani dogomaniacy, jest może krwiodawcą? Albo może ktoś chciałby zostać i oddać krew dla mojego dziadka? Nieważne, jaką ma się grupę, dziadek dostanie właściwą, nieważne, gdzie się mieszka, w całym kraju można oddać. Jakby ktoś miał ochotę i możliwość - poproszę o PW. Będę wdzięczna z całego serca, zwłaszcza, że nie można często krwi oddawać (mężczyźni co 56 dni, kobiety raz na trzy miesiące), poza tym jest jeszcze ograniczenie wiekowe, od 18-stu do 50-ciu lat. [COLOR=Red] słuchajcie można oddać krew w kazdym zakątku kraju ... ważne tylko by wziąć świsteczek że się oddało i ile ...a najlepiej skontaktować się z Asią na PW [/COLOR] [/SIZE][/CENTER] Quote
Tengusia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='Alicja'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=6][COLOR=red][B]APEL Naszej Joasi jbk[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Mam pytanie - czy ktoś z Was, kochani dogomaniacy, jest może krwiodawcą? Albo może ktoś chciałby zostać i oddać krew dla mojego dziadka? Nieważne, jaką ma się grupę, dziadek dostanie właściwą, nieważne, gdzie się mieszka, w całym kraju można oddać. Jakby ktoś miał ochotę i możliwość - poproszę o PW. Będę wdzięczna z całego serca, zwłaszcza, że nie można często krwi oddawać (mężczyźni co 56 dni, kobiety raz na trzy miesiące), poza tym jest jeszcze ograniczenie wiekowe, od 18-stu do 50-ciu lat.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][COLOR=red]słuchajcie można oddać krew w kazdym zakątku kraju ... ważne tylko by wziąć świsteczek że się oddało i ile ...a najlepiej skontaktować się z Asią na PW [/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/quote] skopiowalam do swojego watku :grins: Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [quote name='Basia&Safi'][I][B]a mi z nosa leci :/ siedze w pracy i szlak mne trafia :angryy: dzwoniłam do szefa i po 19 ide do domku :multi: Alus szkoda ze nie udało sie nam spotkac na wystawie :) no ale napewno bedzie jeszcze okazja :) [/B][/I] ps. nie mieszkamy az tak daleko :D:D:D[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no nawet nie dojechalam ...siła wyzsza praca :cool1: Poczekaj aż Klockowa naprawi auto to na 100% znajdziemy się w Tychach :evil_lol:dla niej wszystkie drogi prowadzą do Tych :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [quote name='SZPiLKA23']U nas wczoraj przeszły wszystkie pory roku łacznie z gradem i grzmotami[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaa to prawie jak u nas ...tylko ze grzmotów nie było [/B][/COLOR][/FONT]:cool1: Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [quote name='Tengusia']skopiowalam do swojego watku :grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] oki doki ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Tengusia Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 a na mojego posta ze strony 6192 cioteczka Ala nie odpisala :siara: Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [quote name='Tengusia']ja sie ubieram tak samo jak przez cala zime i dalej mi zimno :placz: dzisiaj przeszlam zalamanie nerwowe jak zobaczylam ten snieg za oknem :mdleje: a wczoraj oznajmilam TZtowi ze chyba zaczne strajkowac, zamkne sie w domu i nie wyjde poki cieplo sie nie zrobi :placz: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] przeskoczyło :diabloti: Ja cały czas tak samo ubrana ...znaczy tyle samo warstw ...żeby kto nie pomyślał że sie w zime nie przebieram :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wpadaj do mła zamkniemy sie razem i se postrajkujemy ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Basia&Safi Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [I][B]:multi: zapraszam zapraszam :):):):) [/B][/I][I][B] tylko dajcie znac wczesniej :D:D[/B][/I] Quote
Alicja Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [quote name='Basia&Safi'][I][B]:multi: zapraszam zapraszam :):):):) [/B][/I][I][B] tylko dajcie znac wczesniej :D:D[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:z Magdą to jak siedzi za kierownicą to w każdej chwili można znaleźć sie w Tychach :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Witaj Alu :loveu: pozdrowienia ze słonecznego i śniegowego miejsca :cool3: :razz: Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Artykulik o rybnickim schronisku :loveu:... to tam gdzie nie wstydzą się powiedzieć że wszystko jest potrzebne , że wszystko się przyda psiakom , nie tak jak w Jebiu gdzie tylko chcą kasę . Rybnik potrzebuje wszystkiego i wszystko weźmie , to tam mozna zawieźć koce , wykładziny , miski ... tam podziękują a nie marudzą , tym ludzim można zaufać , bo oni naprawde w miare możliwości walczą o zwierzaczki .[/B][/COLOR][/FONT] [URL="http://www.nowiny.rybnik.pl/index.php?me=a&id=14372"]SCHRONISKO RYBNIK [/URL] Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='Iv_']Witaj Alu :loveu: pozdrowienia ze słonecznego i śniegowego miejsca :cool3: :razz:[/quote] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas wiatr , śnieg i zimno .....witaj :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [CENTER][FONT=Arial][SIZE=6][COLOR=Red][B]APEL Naszej Joasi jbk[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=6] [/SIZE] [SIZE=4]Mam pytanie - czy ktoś z Was, kochani dogomaniacy, jest może krwiodawcą? Albo może ktoś chciałby zostać i oddać krew dla mojego dziadka? Nieważne, jaką ma się grupę, dziadek dostanie właściwą, nieważne, gdzie się mieszka, w całym kraju można oddać. Jakby ktoś miał ochotę i możliwość - poproszę o PW. Będę wdzięczna z całego serca, zwłaszcza, że nie można często krwi oddawać (mężczyźni co 56 dni, kobiety raz na trzy miesiące), poza tym jest jeszcze ograniczenie wiekowe, od 18-stu do 50-ciu lat. [COLOR=Red] słuchajcie można oddać krew w kazdym zakątku kraju ... ważne tylko by wziąć świsteczek że się oddało i ile ...i koniecznie przed skontaktować się z Asią na PW [/COLOR] [/SIZE][/CENTER] Quote
Iv_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 u mnie dzisiaj wygląda tak.......:p [IMG]http://i43.tinypic.com/123s5xd.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts