e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/231082/00000001.JPG[/url] ale długie ogony mają wasze zajęce :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]uwaga dzieci OZZY leci !!! :) :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :evil_lol::evil_lol: [quote name='jbk']Ozzulec jest niesamowity w tej pozycji ;)) Witanko Alu :) Velvecik?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] poproszę :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Medorowa']Ozulec od zgrabnej dupy strony:grins::loveu: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/231082/00000001.JPG[/URL][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]doopna strona dopsz obita temu taka jędrna :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='k_achna']Piękne zdjęcie i piękny umięśniony tyłek Ozzulca :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas to rodzinne :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/231082/00000001.JPG[/URL] ale długie ogony mają wasze zajęce :cool3::cool3::cool3:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] takie mają co by je było spod śniegu widać :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Alunia:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Alunia:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='NUTELLASTELLA']Heej Ala! :sweetCyb:[/quote] [quote name='Selket']Cześć :calus:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]czeeeeeeee dziewczątka :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Aga&Ganja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [COLOR=red][B]Ala[/B][/COLOR], jak dzisiaj po pracy? :cool3::evil_lol: Quote
BeaC Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/231082/00000001.JPG[/url] [COLOR=DarkRed][B]jaki fajny dupalaczek!!!!![/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]pozdrówka Allu widze( znaczy się czytam) żeś wreszcie odwiesiła bumelke :razz: i wróciłaś do pracy :eviltong:[/B][/COLOR] Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Przyszłam na tą kawkę :) Mam racuchy z jabłkami :) Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Przyszłam na tą kawkę :) Mam racuchy z jabłkami :)[/quote] :sabber::sabber::sabber::sabber::sabber: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='sota36']Z cukrem waliliowym????[/quote] Oczywiście ;) Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA'][COLOR=red][B]Ala[/B][/COLOR], jak dzisiaj po pracy? :cool3::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie pytaj :shake:[/B][/COLOR][/FONT]. [FONT=Arial][COLOR=Red][B].jak ktoś na fo lubi na wysokich obrotach 9 godzin siedzieć od 6-15 i uważa że to lekka praca to się zamienie na tę cięższą :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200901/80851/231082/00000001.JPG[/URL] [COLOR=DarkRed][B]jaki fajny dupalaczek!!!!![/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B]pozdrówka Allu widze( znaczy się czytam) żeś wreszcie odwiesiła bumelke :razz: i wróciłaś do pracy :eviltong:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie bumelkowałam tylko usprawnialam bolącą rękęi kręgosłup ... boli nadal :p:angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Przyszłam na tą kawkę :) Mam racuchy z jabłkami :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mniammmmmmmmmmmmmmmmmm[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='evaxon']:sabber::sabber::sabber::sabber::sabber:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='sota36']Z cukrem waliliowym????[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Joluś a jakże mogło by być inaczej :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']Oczywiście ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pomieszany z pudrowym :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A teraz to już chyba pora spać iść............ Wszyscy się najedli? Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']A teraz to już chyba pora spać iść............ Wszyscy się najedli?[/quote] :icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc:jeszcze nas nie poczęstowałaś :roll: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='evaxon']:icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc:jeszcze nas nie poczęstowałaś :roll:[/quote] No jak to?? To kto mi to wszystko zeżarł??? :crazyeye: Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']A teraz to już chyba pora spać iść............ Wszyscy się najedli?[/quote] :hmmmm: [quote name='evaxon']:icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc:jeszcze nas nie poczęstowałaś :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no taaaa tylko zaproponowała :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jbk']No jak to?? To kto mi to wszystko zeżarł??? :crazyeye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pewnie Jola :grins:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]....o wiem ......DARECKI :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Alicja']:hmmmm: [FONT=Arial][COLOR=red][B]no taaaa tylko zaproponowała :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]pewnie Jola :grins:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=red][B]....o wiem ......DARECKI :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Kurde no, co za facet, wszystko zjadł :diabloti: Całkiem sam :diabloti: Quote
Alicja Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 [quote name='jbk']Kurde no, co za facet, wszystko zjadł :diabloti: Całkiem sam :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]arbuza dla Madzialeny też wczoraj zjadł :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]arbuza dla Madzialeny też wczoraj zjadł :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pewnie ma siedem żołądków, jak Alf :) Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]nie pytaj :shake:[/B][/COLOR][/FONT]. [FONT=Arial][COLOR=red][B].jak ktoś na fo lubi na wysokich obrotach 9 godzin siedzieć od 6-15 i uważa że to lekka praca to się zamienie na tę cięższą :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zamień się ze mną. do szkoły możesz za mnie pochodzić. :cool3::evil_lol: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dzień dobry Alutka :) Jestem dziś śpiąca nieziemsko, ale co zrobić, pracować trzeba. Tak więc velvecik w garść i jedziemy z tym koksem :)) Buziaczki i miłego dzionka Ci życzę :) Quote
Basia&Safi Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :) witamm witam :) własnie mi sie przypomniało zektos obiecał byc na wystawie :) i bardzo mnie to ucieszylo :):) Quote
Recommended Posts