Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko bedzie dobrze. Wysoki ALAT wskazuje raczej na uszkodzenie komorek a nie zaburzenia funkcji watroby. Maly bral duzo lekow i na pewno dlatego taki wynik

Posted

Koffani moi już się troszkę uspokoiłam :-? , ale jutro poważna rozmowa z wetem 8) .
Nadal męczymy DEBETA :lol:
[img]http://img186.imageshack.us/img186/2051/ubranko1vi.jpg[/img]

[img]http://img186.imageshack.us/img186/5631/12cy1.jpg[/img]

[img]http://img186.imageshack.us/img186/2030/zezik4te.jpg[/img]
:wink: zezik

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b]Przeprasza, Alu - może czegoś nie dopatrzyłam - ale co to za szatę ma Ozik na grzbiecie ? [/b]:o 8)[/quote] :oops: no ma resztki mojego pulowerka polarowego :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska'][b]Przeprasza, Alu - może czegoś nie dopatrzyłam - ale co to za szatę ma Ozik na grzbiecie ? [/b]:o 8)[/quote] :oops: no ma resztki mojego pulowerka polarowego :lol: :lol:[/quote]

[b]A to w celach ozdobnych ? Zdrowotnych ? Czy jakich innych ???[/b]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='HankaRupczewska'][b]Przeprasza, Alu - może czegoś nie dopatrzyłam - ale co to za szatę ma Ozik na grzbiecie ? [/b]:o 8)[/quote] :oops: no ma resztki mojego pulowerka polarowego :lol: :lol:[/quote]

[b]A to w celach ozdobnych ? Zdrowotnych ? Czy jakich innych ???[/b][/quote]miało być zdrowotnych , czyli do ogrzania ciała w czasie mrozów 8) , ale TZ docinał , docinał , no i jest jak jest :oops: :lol:

Posted

ihihih jeszcze troszkę a Ozulec miałby całkiem słodkie bikinii :wink: 8)

Ala foteczkiii bajeczne zabieraj Kubie aparat i ucz sie !!!!

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] , ale TZ docinał , docinał , no i jest jak jest :oops: :lol:[/quote]

jeszcze trochę, a zrobiłby z tego szelki :lol: :lol:[/quote] :lol: :lol: TZ stwierdził , że chyba będzie musiał się obrazić :wink: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Patka']Alu jak idzie obsługa :lol: Ozzy chyba patrząc na minę ma juz dosć bycia obiektem :lol: :wink:[/quote]Patko ,ja czyam i instruuję Kubę 8) , jak zepsuje będzie na niego :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Patka']Alu jak idzie obsługa :lol: Ozzy chyba patrząc na minę ma juz dosć bycia obiektem :lol: :wink:[/quote]Patko ,ja czyam i instruuję Kubę 8) , jak [b]zepsuje[/b] będzie na niego :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]
póki co idzie WAM nieźle :D [size=1]tam nie ma co zepsuć :D [/size]

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Patka']Alu jak idzie obsługa :lol: Ozzy chyba patrząc na minę ma juz dosć bycia obiektem :lol: :wink:[/quote]Patko ,ja czyam i instruuję Kubę 8) , jak [b]zepsuje[/b] będzie na niego :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]
póki co idzie WAM nieźle :D [size=1]tam nie ma co zepsuć :D [/size][/quote]eee no nie wiem , tam jest taki odstający ekranik :lol:
Ale już kreciliśmy filmiki :wink: :angel: Jak tylko coś logicznego nam wyjdzie to wrzucimy :wink:

Posted

No nieeeee, kolejna zdrada!!!! :bigcry: Ala se aparat kupiła, nasza prezesowa!!!! :bigcry:

Alu, a wątrobą ozulka ie martw się na zapas, bo tak jak pisały dziewczyny, to taki magiczny organ, co sie niesamowicie regenerowac potrafi :wink: Ozzy jest młody, silny, da se radę! Pewnie dostanie coś na wspomożenie tej regeneracji plus karmę weterynarjna i za jakiś czas wątroba będzie jak nowa :drinking:

Posted

Asher , ktoś musiał kupić ten aparacik bo jak prawie - zieńć Alki wyjedzie do Anglii to my zostałybysmy bez aparata :( , więc zrzekam się prazesury z dniem dzisiejszym :( , psykro 8) .Ale cieszkam sie na instrumenta :angel: o imieniu DEBET :wink:

Asher ja wiem że Ozzy musi to zwalczyć , ale ja już w tym roku tyle miałam atrakcji :x / zresztą ty z Sabinką też :( /, więc jakoś to mnie bardzo zdołowało :-? jutro będę wiedzieć za czym stoimy 8)

Posted

Stoicie na twardym gruncie! Taką wersję przyjmij i się jej trzymaj!
Ja rozumiem, bo przeciez wiem jak sama się czuję, kiedy któryś boorek nie domaga, ale mam jakies przeczucie, że z Ozzym będzie ok :fadein:

Oczywiście zapomniałam pochwalic zdjęcia, sliczne :angel: No i jak zwykle spóźniłam sie na oblewanie :roll: :drinking:
:drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
:wink: zezik[/quote]

A mnie się to zdjecie podoba najbardziej :roflt: :roflt: :roflt:

I trzymam kciuki za Ozzulca !! Ala bedzie dobrze :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Koffani moi już się troszkę uspokoiłam :-? , ale jutro poważna rozmowa z wetem 8) .
Nadal męczymy DEBETA :lol:
[/quote]

Alicja.... o zgrozo!!! ty chyba nie wypuściłaś w tych [b]stringach[/b] Ozzulca na ulicę???? przeciez jak go inne asty zobaczą, bo Ozzulec w depresje wpadnie!!!!!!
trzymam :kciuki: za zdrówko... też mi się wydaje, że to skutek leków... ale cokolwiek to jest, będzie dobrze :P

Posted

wydaje mi się ,że ciocia Ala (Tuffikowa) weżmie sprawy w swoje ręce i zrobi Ozziemu cieplutki sweterek , bo coś widze ,że z tym ubrankiem za mocno kombinowaliście ... :wink: :D

[size=1]kurcze, mają aparacik, muszę się podlizać , hehe[/size]

Posted

[quote name='Lucy*'][quote name='Alicjarydzewska']
:wink: zezik[/quote]

A mnie się to zdjecie podoba najbardziej :roflt: :roflt: :roflt:

I trzymam kciuki za Ozzulca !! Ala bedzie dobrze :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:[/quote]

Dla mnie też bomba :angel:
Alu, trzymajcie się z Ozzym - będzie dobrze. No kurna, nie może być inaczej :roll:

Posted

[b]Alu[/b], nadrobiłam dzisiaj oglądanie foteczek bo mnie wczoraj mąż odizolował od kompa :evilbat: i posiedział se sam (wreszcie :wink: ) Fotki Kuba zrobił cudne, a Ozzulec ma taką minę, że sama wiesz :wink: ...nic tylko go maltretować z miłości :lol: Nic się nie martw! Sama się ucieszyłam bardzo jak tyle osób pisze o tych przyczynach i regeneracji wątroby! Zobaczysz, wszystko będzie dobrze! Koniecznie po wizycie u weta daj nam znać co i jak bo tu tyyyyyle osób czeka na wieści :laola:
Acha! Ja się na ubrankach dla piesków nie znam, ale jak zobaczyłam Ozzutka w ....no tym czymś to moją pierwszą myślą było "o, jak fajnie", ale teraz jak tyle osób skrytykowało to znaczy, że się [b]kompletnie[/b] nie znam! :lol: Ciocia Tuffikowa obiecała sweterek więc zagoń ją do roboty! :wink: A swoją drogą zaczęłam się już zastanawiać czy ja też powinnam dla Bajana o czymś pomyśleć? :roll: , ale chyba nie bo on ma podszerstek...Ogarek w ubranku! :cunao:

Posted

[quote name='mmbbaj'] A swoją drogą zaczęłam się już zastanawiać czy ja też powinnam dla Bajana o czymś pomyśleć? :roll: , ale chyba nie bo on ma podszerstek..[/quote]

właśnie 8)
Ubierać trzeba raczej tylko "gołe" psy :wink:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'] A swoją drogą zaczęłam się już zastanawiać czy ja też powinnam dla Bajana o czymś pomyśleć? :roll: , ale chyba nie bo on ma podszerstek..[/quote]

właśnie 8)
Ubierać trzeba raczej tylko "gołe" psy :wink:[/quote]

z golymi cyckami ;)