Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alusiu! Jak miło czytało mi się te kilka zaległych stronek! :D Ozzinek czuje się lepiej, masz nareszcie aparacik wymarzony no i 400-setna stronka :lol: Przyłączam się do toastów! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: , a jutro trzymam :kciuki: :kciuki: za badania Ozzulca, ale jestem pewna, że będzie dobrze :D

Posted

:o :o :o ło matko 400 Ci stuknela :D :angel: :angel: :angel: :angel:

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Aaaaaaaaaaaaaa za aprata to ja wypiję koniecznie :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ufff jezdem :wink:
Aparacik ma na imię DEBET :-? , a formalnie to Canon , Power Shot A610
Ma gruuuubą instrukcję obsługi :wink: , bateryjek mam zapasik i się ładują , a teraz troche czytam instrukcji a trochę pomagam Cezarkowi w szyciu ubranka dla Ozzulca 8) .
Sama nie umię się doczekać foteczek :-?

za aparacik :drinking:

Posted

[quote name='Maga100']no wiecie co? :-? A ja myslałam, że Alicja całą noc robiła zdjęcia i rano sobie pooglądam :-?

No ja dokładnie tak samo! :o A teraz pewnie są na badaniach z Ozzulcem!

[quote name='HankaRupczewska']Aaaaaaa..... Gratulacje ! A co z Towarzystwem Bezaparatowym ??? Już chyba nikt w nim nie został ! :multi: :multi: :multi:

został, został... :evilbat:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ufff jezdem :wink:
Aparacik ma na imię DEBET :-? , a formalnie to Canon , Power Shot A610
Ma gruuuubą instrukcję obsługi :wink: , bateryjek mam zapasik i się ładują , a teraz troche czytam instrukcji a trochę pomagam Cezarkowi w szyciu ubranka dla Ozzulca 8) .
Sama nie umię się doczekać foteczek :-?

o zesz w morde misia

-
-

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aaaaaaa..... Gratulacje ! A co z Towarzystwem Bezaparatowym ??? Już chyba nikt w nim nie został ! :multi: :multi: :multi:

Haniu, został został....

my z Małgosią Bajankową będziemy teraz prezesować

dziewczyny, a może mała zrzutka dla nas na aparaciki, miło by było :silly:

Posted

Jestem moje kochaniutkie :wink:
Z Ozzulcem byłam u weta rano , pobrał krew , potem zawieźliśmy ją do laboratorium i o 17 będą wyniki, które z kolei odbierze babcia Ozzinkowa i zadzwoni jak wyszły :-? . Za badanka zabuliliśmy 82 zł .
Ozzy pochłania żarcie jak odkurzacz i to co schudł to chyba ma ambicje nadrobić do swiąt :oops:
Co do fotek , to ja nawet nie miałam czasu ani nerwów poczytać instrukcji obsługi i popróbować , bo wczoraj ładowały się akumulatorki a dziś gonitwa i praca :-? .Ale obiecuje że sie poprawię :lol:

Posted

[quote name='Maga100']Najgłośniej krzyczała, że nie ma cyfrówki, a teraz najdłużej ze wszystkich, od momentu zakupienia, nie wstawia zdjęć :-?

Maga ma rację !!!

Ala, kończymy pieczenie ciasteczek.Dzisiaj nie będziemy wszystkich ozdabiać , ale w środę na pewno. Mam nadzieję , że wpadniesz do mnie i ufocisz świąteczne ciasteczka . :wink: :D

Posted

[quote name='Alka'][quote name='Maga100']Najgłośniej krzyczała, że nie ma cyfrówki, a teraz najdłużej ze wszystkich, od momentu zakupienia, nie wstawia zdjęć :-?

Maga ma rację !!!

Ala, kończymy pieczenie ciasteczek.Dzisiaj nie będziemy wszystkich ozdabiać , ale w środę na pewno. Mam nadzieję , że wpadniesz do mnie i ufocisz świąteczne ciasteczka . :wink: :D

ja chce ciacho :)

Posted

Kurcze i znowu dorobiłam się doła :( .Mam już spisane wyniki , oryginał dostanę jutro i gnam do weta :( .Nie umię sprawdzić wg netu bo są różne jednostki , ale jedno mam pewne że ALAT jest za wysoki :x norma jest do 50 a Ozzy ma 363 U/l
I znów się boję , nawet nie mam ochoty na wczytywanie się w instrukcję aparatu :( .Jest mi smutno .

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Kurcze i znowu dorobiłam się doła :( .Mam już spisane wyniki , oryginał dostanę jutro i gnam do weta :( .Nie umię sprawdzić wg netu bo są różne jednostki , ale jedno mam pewne że ALAT jest za wysoki :x norma jest do 50 a Ozzy ma 363 U/l
I znów się boję , nawet nie mam ochoty na wczytywanie się w instrukcję aparatu :( .Jest mi smutno .

alu spokonie bedzie dobrze bardzo mozliwe ze to z powodu podanych mu lekow ... :)

Posted

Maga100 napisał(a):
zanim razem z tobą zacznę się martwić, proszę o kilka słów wyjaśnien co to jest ALAT i o czym świadczy
ALAT świadczy o schorzeniach wątroby :-? , wiem że trzeba go odczytywać łącznie z innymi wynikami ale tak zy inaczej ta cyferka mnie poraziła .Jutro o 15 jadę do weta :-? Znów .