zuzolandia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [URL]http://images46.fotosik.pl/36/7bb487c4b198dc50.jpg[/URL] cio to ??? Quote
lolka75 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]pogoń kocury sąsiadce ..niech odpchli ....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a nie możesz dać na parapet karmniczka ??[/COLOR][/FONT][/B] [FONT=Arial][COLOR=red][B] :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] niewielka roznica Alusia...ja mieszkam na parterze:roll: Quote
Alicja Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [SIZE=4][COLOR=Red][FONT=Arial][B]Najbardziej pachnący BAZAREK NA DOGO ......zapraszamy :multi::multi::multi: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/perfumy-fm-kup-teraz-na-prezent-na-tymczasy-u-missieek-non-stop-126312/#post11364102[/url] [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='evaxon']nooooo :loveu: zjadła bym sobie cos dobrego :siara:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ja też :grins: masz coś :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='zuzolandia'][URL]http://images46.fotosik.pl/36/7bb487c4b198dc50.jpg[/URL] cio to ???[/quote] [quote name='SZPiLKA23']kielich????[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo taki se kielich ;) [/B][/COLOR][/FONT][quote name='lolka75']niewielka roznica Alusia...ja mieszkam na parterze:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaaa no to moze karmidełko na wysokim patyczku :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Alicja'][COLOR=Red] [/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B]fajna doopka co :p [/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo i te jojecka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='rwpb']Klocuś chyba porwał Ci bannerek, bo go cosik wetło :cool1: Pozdrawiamy[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:diabloti::diabloti: dementuje plotki jakobym była kradziejem banerków :diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='agbar'] Kto mi pozalowal pogody pieknej wiosennej i wyslal do mnie snieg:placz::mad:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :siara::siara: myślałam że lubisz śnieg, i że zrobie Ci DOBRZE ... :roll::cool1: Witalec dawno niewitana!!!! :loveu::multi::multi::multi: widziołach... wszystko widziołach... ozzulca, sikorki, słonice .... :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooo i te jojecka:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj:multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu::loveu::loveu:jojecka ;) Witaj :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 CZeść:loveu::loveu::loveu: To ja przyszłam sobie tu skoro świt na Was popatrzeć :grins: :grins: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Selkecik, jakim sposobem Ty masz 10:07, jak jest dopiero 10:04?? Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:diabloti::diabloti: dementuje plotki jakobym była kradziejem banerków :diabloti::diabloti: :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] :siara::siara: myślałam że lubisz śnieg, i że zrobie Ci DOBRZE ... :roll::cool1: [COLOR=Red]za mąż wyszła .... już jej śnieg nie potrzebny :grins:[/COLOR] Witalec dawno niewitana!!!! :loveu::multi::multi::multi: [COLOR=Red] Witanko wrócona :multi::loveu::multi:[/COLOR] widziołach... wszystko widziołach... ozzulca, sikorki, słonice .... :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ale jesteś dzielna :p...jemiołuszki wcześniej też byli :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Selket']CZeść:loveu::loveu::loveu: To ja przyszłam sobie tu skoro świt na Was popatrzeć :grins: :grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] sześć :multi::loveu: a ja taka nie poczesana :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]sześć :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]a ja taka nie poczesana :oops:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No bo ja Was chciałam obaczyć w środowisku naturalnym:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jemiołek nie widziołach :shake::oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BoJa2 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ty sie lepiej wybierz z Ozzym na spacer,a nie właż .do wyra. Może przyjdziesz w nasze okolice?????Bo Dulka była tylko na sik i mnie molestuje o spacerek- już wszystkie smycze mi pod nogi przyniosła:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Selket']No bo ja Was chciałam obaczyć w środowisku naturalnym:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll::oops:...poczekaj wrócę do łóżka :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jemiołek nie widziołach :shake::oops:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:...musisz się cofnąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:albo wleść na fotosa :evil_lol: znalazłam :mdleje: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f80/teraz-ozzy-nie-tylko-15076/index2924.html[/url] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='jbk']Ale te posty znowu skaczą, kurka wodna :)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]masakrycznie skaczą ...wczoraj u Menrzusia wzięłam sie na sposób i czytałam z dołu do góry bo tak sie przestawiały :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]widziołach.... myślałam że to wróble :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]widziołach.... myślałam że to wróble :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: wróble nie mają takich fryzurek :pi nie farbują włosków[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BoJa2 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 chybaś nie skoczyła:p Idę z Dulką na polanę koło Tesco. Quote
clockwork Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: wróble nie mają takich fryzurek :pi nie farbują włosków[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]wiem wiem... żołny tak mają ;) Dulczyńska... zara tam bede :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='BoJa']Ty sie lepiej wybierz z Ozzym na spacer,a nie właż .do wyra. Może przyjdziesz w nasze okolice?????Bo Dulka była tylko na sik i mnie molestuje o spacerek- już wszystkie smycze mi pod nogi przyniosła:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ano nie skoczyłam ... wqrza mnie to dogo skaczące .... Ozzy tyle co wrócił ze spacerku z pańciem ...a ja w piżamce se siedze :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts